A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Hmmm ... Mi volt ebben a nagypofájú?
Pont itt a gond ... azoknak habzik a szája, akik csak "élvezik" a játékot, és azokat szidják telipofával, akik meg is fizetik ezt ...
Most akkor melyik is a "nagypofájú köcsög" hozzáállás?
Van ismerősöm T9-es tankokkal, prémium nélkül. Ő eldöntötte, hogy nem fizet, inkább játszik ... Még sem hisztizik folyamatosan ...
Ezt is meg lehet csinálni, fent lehet tartani ... T10-est is fent lehet tartani ...
A prémium dolgokkal semmi mást nem veszel csak "időt" ... És azt sem drágán ...
Ha most iskolás lennék, és ráérnék egész nap kockulni a gép előtt, akkor lehet én sem költeném a zsebpénzemet a játékra ... Viszont akkor sem értem mire ez a nagy hiszti ...
"Útájjuk a prémiumosokat" ... Csak még mindig nem értem miért? Mert ugye azt kényelmesen lehet tényként kezelni, hogy a játék fejlesztési és fenntartási költségeit azok fizetik, akik FIZETNEK a játékért ... Ha aranyat veszel akkor Te is ... Qrva mindegy, hogy prémiumra, slotra, Löwe-re vagy bármi mása költöd ... Ergó te is közénk "nagypoifájú köcsögök" közé tartozol, aki a maradék ember játékát lehetővé teszik = eltartják őket ...
Viszont a kérdés még mindig adott: Miért is kell ezt utálni?