418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #65963 Hátha kapunk egy Leopard 1et, elég könnyű úgyhogy rammolni nem lehet vele mint az E-50el, de megy 70el, mást nem tudnék elképzelni T10 mednek, nem ismerek több tervezett/fantázia tankot. -
Gunslinger #65962 De durva, jó soká esett le nekik, hogy a T-44 fegyverzete gyenge, Overlord most erősítette meg, végre megkapja az LB-1 ágyút. -
Dean108 #65961 Rövid 88-ast akartam írni, a hosszú majd csak a P2-nek lesz meg természetesen. -
Dean108 #65960 A motor és a rádió már ki volt fejlesztve (és rá is tettem), tehát nem igazán stock csak a torony és a löveg szempontjából. -
Dean108 #65959 Ja lehet az a bajom a P1-el hogy még stock, csak a lánctalp van meg.
A torony még csak most jön, utána már rámegy a rövid 88-as.
Ezek után vagy rászánom az időt és kifejlesztem a hosszú-hosszú 75-öst vagy amilyen gyorsan csak lehet kitermelem a hosszú 88-assal a 98,000 XP-t, hogy válthassak P2-re.
Szerintetek melyikkel jobb 100K Xp-t kiszenvedni? -
Gunslinger #65958 Nekem az E-50 olyan, hogy tök mindegy hol lövik meg az elejét, ha átmegy a sofőr tuti halott. -
Gunslinger #65957 A KV-3-on valamit nagyon buffoltak, ma már harmadszor akadok vele össze 1 vs 1-ben T29-el és egyszerűen nem bírom átlőni, HE-vel kell csipegetnem 105-össel. Háromból két találkozáskor ő ölt meg kevesebb hp-val, beszarok komolyan. -
Faboo #65956 Mondjuk a Slugger után én bárminek örülni fogok, az egy rémálom. -
ilsalon #65955 Nekem nagyon bejön a Párduc II. Zseniálisan szórakoztató köröket megyek vele. Kicsit lassan fordul, meg lassan gyorsul, de a végsebessége elfogadható. Puskája lézerborotva, bár néha kevesli az ember a sebzését.
Pár lepattanót mindig összegyűjtök vele, de azért szeret ammoracket kapni.
A párduc I nekem jobban bejön mióta tier 7 lett. Talán a szívószál ágyú miatt. A motoromat szinte mindig kilővik ezen a harckocsin.
3002-ön meg mindig a rádióst lőtték ki. Tíz csatából kilencszer. Az oldalán volt egy kis kör alakú ajtó, azon mindig belőttek és Hansot mindig kikapták. -
Dean108 #65954 Hát a VK sorozat lazulása után a P1-nél nem árt néhány doboz nyugtatót beszerválni a legközelebbi gyógyszertárból!
-
Oddball29 #65953 Akkor tán lesz M48 is. Akkor újra előveszem a Patton-t, viszont a menet közbeni tüzelés pontosságának javítása óta igazi kis bestia lett.
Az E-50 láthatósága viszont az egekben van, haveromat platoonban folyton hamarabb ellövik mellőlem. -
Faboo #65952 Ne már, most megyek a P1 felé, ne vegyétek el a kedvem! -
Dean108 #65951 Már az is lelki erőt ad, ha a közelebbi cél nem egy használhatatlan acéltömeg mint a P1!
A KT-val például annyira élvezem a játékot, hogy néha a többi tankkal a duplázókat sem csinálom meg, csakhogy több idő jusson a kedvencre.
Ha a Panther II-vel is meglesz a hasonló feeling, akkor már csak idő kérdése lesz vele az E-50.
A lényeg hogy minél kevesebb időt tölteni azokkal a tankokkal, amelyekkel több a kínszenvedés mint az élvezetes játék.
Ha most nem a havi prémiumra spórolnék, akkor rászánnék 4000 gold-ot, hogy a Pz III / IV és Pz IV-ről leszedjem a TP-t (kb. 100,000 XP) és egyszuszra ki lenne fejlesztve a Panther II és végre elfelejthetném a P1-et. -
Gunslinger #65950 Nah, Overlord a tier 10 járgányokra:
Only mediums ofc. Tier 10 arty is a myth.
Akkor kikapcsolom a crew skill gyorsítást a T-54-nél és E-50-nél. -
Gunslinger #65949 Jó cucc a Párduc II, jobb, mint a Párduc volt tier 8-ban, de az E-50 legyen előtted a cél, a legerősebb t9 med a játékban. -
Szakesz #65948 Gyakorlatilag minden a T-54 mellett szól, ha CW-ről van szó.
A T-54 mozgékonyabb, kisebb, jobban álcázza magát, hamarabb javítja a láncát, kevesebb a modulsérülés, jobb a páncélzata és az ágyúja tökéletes a tier 8 artyk kiiktatására. :) -
Gunslinger #65947 IS-3-at legutóbb június eleje/közepe magasságában vezettem és akkor elég tápos volt, nagyon imádtam, nagyon sajnáltam mikor el kellett adnom az IS-7 miatt, amit meg gyakorlatilag két hónapja nem használtam amióta nem CW-zek. Ott rohad egy fullosan felszerelt t10 a garázsban és semmire sem jó. :-( -
Dean108 #65946 A párduc II-ről mesélne valaki valami biztatót?
A Panther I annyira kiábrándító, hogy ha nem kapok hamarosan valami ösztönzést nem fogom kibírni a farmolást vele.
Pedig ez az E-50 felé vezető egyetlen út. -
ilsalon #65945 Az E50-ről még nem tudom, hogy mit gondoljak. Nemsokára meglesz és majd meglátjuk.
Azt én is látom, hogy nem lehet úgy használni, mint a T54-et. Viszont marha jó az ágyúja, ergó lövöldözni jó. Ha CW-t nézem, akkor nem viszem, mert T54 jobb, heavynek meg jobbak a tier10-ek. Olyan gép ez, mint a patton. Randomba jó, de CW-re nem viszi szinte senki.
IS3-ra visszatérve. Régen, ha top tank volt, akkor mentél vele előre, ha betöltött az ágyú, akkor megálltál-lőttél-kill, majd mentél tovább, miközben tizenpár skuló lepattant. Most nincs még meg a gép, de nem igen látok ilyen sofőröket. Mondjuk lehet, hogy én is fejlődtem közben, meg másképp is látom a dolgokat, de majd, ha meglesz nemsokára, akkor nyilatkozom megint.
-
PetiPetiHUN #65944 Ha nem rontják le az orosz ágat akkor miért mennél át az új, jobb, ütősebb orosz ágra? -
Is4 tervben van, csak marha lassan haladok az IS3-al :( Nincs kedvem menni vele, és ez látszik is :(
Viszont már csak 15k XP kell a T29-esig, kiváncsi vagyok az hogy fog tetszeni ... ha az sem fekszik akkor egyszerű a képlet, béna vagyok a heavy-khez :)
Szerintem nem biztos, hogy nerfelni kell a tankokat, hozzák őket egálba és ok. Képviseljenek különböző harcmodort, viszont ne legyenek ilyen látványos különbségek köztük hol egyik - hol másik oldalon ...
T54-et Betában nagyon szerettem, hihetetlen fun tank volt, most is tervban van, de csak a következő ötéves tervbe fér bele :( Kell egy Top heavy és egy Top TD ... aztán meglátjuk addig hogy alakul ... Ez az én játékidőmmel kitesz még jó sok hónapot sajna :(
Most pont azon agyalogtam, hogy érdemes lenne elmenni a T30-ig ... Ha minden bejön amit WG-s barátaink beadtak, akkor a T34 prémium lesz (remélhetőleg pénzesmalac ...) a T30 pedig T9 TD ... És ha a helyükre jól balanszolt tank jön, akkor 3 legyet üthetnénk egy csapással :)
Főleg hogy én sem szeretek hátul hesszelni, ez pedig nem tesz jót a statomnak :) -
Gunslinger #65942 Bezzeg a KV-3, az még mindig szivatós szemből. -
Nazarov77 #65941 Végre abbahagyták ne hozd fel pls a témát megint. -
SovereignXY #65940 Bassza meg az arty. Kb 10 secel azután hogy az ellen felfedezett mindket egy GW panter egy lövéssel el is intézte ez E2eesem. :( -
Nazarov77 #65938 Egy kis fogalmazási baki:
Annyira nem nagy durranás KT sokkal jobb. Sőt most jobb az IS-3 mert ....
Ezt úgy értem hogy most jobb az IS-3 mint bétában, nem a KTnál jobb, mert a KT a legjobb T8 heavy szerintem :D -
Gunslinger #65937 Ez baromira nem jelent semmit, az E-50-el is úgy játszik a többség a kezdetektől, mintha KT vagy tier 9 Panther II lenne, kb. az első bokorig mennek 60-al. -
Nazarov77 #65936 Hát én IS-3nak régen is és most is simán átlőttem a frontját Tigrissel meg az összes többi 200 vagy több penes ágyúval. IDIOTal meg D25 szokott jókat pattogni, de csak akkor ha én lövöm, mikor én mentem IS-3al, IS simán kapás lövéses átütést nyomatott 300 méterről, kb ez a kör után adtam el a francba az IS-3at még márciusban :D
Annyira nem nagy durranás KT sokkal jobb. Sőt most jobb az IS-3 mert bétában lassabb volt a top sebessége és kevesebb volt a HPja, fullosan annyi volt mint a Tigrisnek pedig az T7. -
Oddball29 #65935 IS-3-as nekem is feltűnt, hogy nem pattog annyira, mint régen, vagy csak én lövök jobban, fene se tudja. -
Oddball29 #65934 Az előzőből a moszkvais az bejöhet. -
Gunslinger #65933 Én már hónapokkal ezelőtt kivégeztem az oroszokat, most már csak T-54-el és IS-4-el megyek, de nem érzem úgy hogy nerfeltek volna rajtuk. IS-7-et nerfelték brutálisan, az tény, de a T-54 az örök, ahhoz sosem fognak nyúlni.
Most KT-t és T29-et húzom, a KT nem jön be, átlő mindenki és ráadásul 10km/h-val lassabb az IS-3-nál, nevetséges. A T29 viszont atomállat gép, tegnap este 32 ezer xp-t csináltam vele, ezzel volt a legtöbb átlag xp-m máig, mert ma szopóágon vagyok vele, visszaestem egyéni 2. helyre, mert IS-4-el most a legtöbb, de nagyon bejön a masina, jelenleg 1.4 vele a kill/csata ratiom úgy hogy még nem fullos. -
ilsalon #65932 Látszik a játékstíluson is, hogy van valami az állításban. Régen robogtak az IS3-ak a támadásban az élen, most meg bújdoklás meg csikicsuki van. -
Dean108 #65931 Csak nehogy nerfelni kezdjék a KT-t!
Végre eljutottam a németek egyik legélvezhetőbb nehéz tankjáig, most már ne piszkálják ha lehet!
Vagy legalább várják meg, amíg kifarmolom az E-75-öt!
-
spiczi91 #65930 Hasonló, én jelenleg ezt az Eszéria hype-ot nem értem, eddig nem tűntek valami kemény ellenfélnek, de lehet hogy csak használni nem tudták őket.
@Dummyboy
Is4 S-70ig mindenképpen juss el, számomra eddig a legnagyobb játékélményt ez a tank nyújtotta. Eszeveszettül pattogós gép, legalábbis én nagyon sok bánszdáffot kapok, a túlélési rátám alacsonysága inkább a csatamalac harcstílusomnak köszönhető. -
Jaja ... Elkezdték buffolni a németeket, nerfelni az oroszokat ... aztán jó orosz módi szerint átestek a ló túloldalára.
Jönnek néha érdekes változások, amik nincsennek benne a changes notes-ban ...
Összesküvéselmélet ON: Az IS3 valamikor a peccs előtt lett meg ... Lékvillen szembefordultam a támadókkal, elbújtam egy bokorban, és próbáltam pont szemben állni :)
A többieknek nevetve számoltam 13-ig, ennyi lepattanót kaptam be IS - Tiger - VK3601-től zsinórban ...
Aztán hanyagoltam kicsit, a médium jobban kellett ... most, hogy visszaültem az IS3-ba, és nem igazán tűnik fel, hogy lepattannának a lövedékek ... Ráadásul párhuzamosan mentem Pershinggel és IS3-al ... (vagy akár a Patton ... 218 vs 215) és amit az IS3 nem vitt át, azt a Pershing - Patton nevetve ... (Jó, pontosabbak is, de ezek közelről nem számítanak ...) Arról nem is beszélve, hogy olyan luftokat lövök, hogy öröm nézni ...
Ezzel szemben haverom, aki a halálba szidta a KT-t a béta alatt, most agyon dicséri ... Ok, hogy pár bugot ki kellett javítani, mert azért csak T8 heavy, de azért nem ennyire ...
Egy szó mint száz ... valamit nagyon elpiszkáltak. Nem azt szeretném, hogy az orosz legyen az OP, és zúzzon mindent (Bár mégiscsak jó lenne, akkor nem kéne új heavy ágat kezdeni ... :) ) ... de legalább egálban lehetne ...
Én betudtam ezt a romlást annak, hogy főleg médiumozok, és egyszerűen elszoktam tőle, de ha másnak is feltűnik, akkor ez nem lehet véletlen ... -
KohnBela #65928 Akkor 1943 október - A szovjet hadsereg megkezdi az átkelést a Dnyeperen..
1944 október - Szovjet kézen ukrajna
1944 október 15 - Horthy Kiugrási kísérlete (itt a németek Királytigriseket is bevetettek ha jól emlékszek..)
1944 októberben meghal Erwin Rommel.
Ezek már esélyesebbek? -
ilsalon #65927 Nekem meg fordítva van az orosz heavy ág. Orosz ágat húztam a bétában és szenvedtem a KV-KV3-IS gépekkel. Ugyan még csak tegnap vettem meg az IS-t, de most olyan örömjátékokat nyomtam a kávékkal, hogy ihaj. Észre sem vettem és már megvolt az xp az S51-re. Mondjuk most fordítva csináltam és német gépeket nyomtam ki először.
Viszont a német TD-ket imádtam a bétában, most meg ráhagytam a jagdpz-nél, mert csak szívtam. -
Nazarov77 #65926 Ha szabadna megjegyeznem: "Okos enged szamár szenved!"
( Az okosabbik ne írjon többet ezzel kapcsolatban ) -
Sunrider924 #65925 Probald ki hogy nem arrol irsz en milyen vagyok hanem a velemenyemrol irsz. Sokat segitene. Es nem artana valami konkretumot irnod kit is tamadtam le. -
Oddball29 #65924 Elég lesz most már, privátban is lehet veszekedni. Senki mást nem érdekel. -
Az a probléma, és mostmár szerintem befejezem:
Teljesen mindegy mit írok/írunk:
Nincs meg benned az írott szöveg értelmezésére való képesség. (Vagy a hajlam...) És sajnos innentől kezdve az is felesleges volt hogy ezt leírtam.
Főleg, hogy még azokat is betámadtad, akik veled hasonló véleményen voltak, csak másként kommunikálták le ... A saját véleményedet ütközteted ...