A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Jaja ... Elkezdték buffolni a németeket, nerfelni az oroszokat ... aztán jó orosz módi szerint átestek a ló túloldalára.
Jönnek néha érdekes változások, amik nincsennek benne a changes notes-ban ...
Összesküvéselmélet ON: Az IS3 valamikor a peccs előtt lett meg ... Lékvillen szembefordultam a támadókkal, elbújtam egy bokorban, és próbáltam pont szemben állni :)
A többieknek nevetve számoltam 13-ig, ennyi lepattanót kaptam be IS - Tiger - VK3601-től zsinórban ...
Aztán hanyagoltam kicsit, a médium jobban kellett ... most, hogy visszaültem az IS3-ba, és nem igazán tűnik fel, hogy lepattannának a lövedékek ... Ráadásul párhuzamosan mentem Pershinggel és IS3-al ... (vagy akár a Patton ... 218 vs 215) és amit az IS3 nem vitt át, azt a Pershing - Patton nevetve ... (Jó, pontosabbak is, de ezek közelről nem számítanak ...) Arról nem is beszélve, hogy olyan luftokat lövök, hogy öröm nézni ...
Ezzel szemben haverom, aki a halálba szidta a KT-t a béta alatt, most agyon dicséri ... Ok, hogy pár bugot ki kellett javítani, mert azért csak T8 heavy, de azért nem ennyire ...
Egy szó mint száz ... valamit nagyon elpiszkáltak. Nem azt szeretném, hogy az orosz legyen az OP, és zúzzon mindent (Bár mégiscsak jó lenne, akkor nem kéne új heavy ágat kezdeni ... :) ) ... de legalább egálban lehetne ...
Én betudtam ezt a romlást annak, hogy főleg médiumozok, és egyszerűen elszoktam tőle, de ha másnak is feltűnik, akkor ez nem lehet véletlen ...