A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Is4 tervben van, csak marha lassan haladok az IS3-al :( Nincs kedvem menni vele, és ez látszik is :(
Viszont már csak 15k XP kell a T29-esig, kiváncsi vagyok az hogy fog tetszeni ... ha az sem fekszik akkor egyszerű a képlet, béna vagyok a heavy-khez :)
Szerintem nem biztos, hogy nerfelni kell a tankokat, hozzák őket egálba és ok. Képviseljenek különböző harcmodort, viszont ne legyenek ilyen látványos különbségek köztük hol egyik - hol másik oldalon ...
T54-et Betában nagyon szerettem, hihetetlen fun tank volt, most is tervban van, de csak a következő ötéves tervbe fér bele :( Kell egy Top heavy és egy Top TD ... aztán meglátjuk addig hogy alakul ... Ez az én játékidőmmel kitesz még jó sok hónapot sajna :(
Most pont azon agyalogtam, hogy érdemes lenne elmenni a T30-ig ... Ha minden bejön amit WG-s barátaink beadtak, akkor a T34 prémium lesz (remélhetőleg pénzesmalac ...) a T30 pedig T9 TD ... És ha a helyükre jól balanszolt tank jön, akkor 3 legyet üthetnénk egy csapással :)
Főleg hogy én sem szeretek hátul hesszelni, ez pedig nem tesz jót a statomnak :)