banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ilsalon
    Az E50-ről még nem tudom, hogy mit gondoljak. Nemsokára meglesz és majd meglátjuk.

Azt én is látom, hogy nem lehet úgy használni, mint a T54-et. Viszont marha jó az ágyúja, ergó lövöldözni jó. Ha CW-t nézem, akkor nem viszem, mert T54 jobb, heavynek meg jobbak a tier10-ek. Olyan gép ez, mint a patton. Randomba jó, de CW-re nem viszi szinte senki.

IS3-ra visszatérve. Régen, ha top tank volt, akkor mentél vele előre, ha betöltött az ágyú, akkor megálltál-lőttél-kill, majd mentél tovább, miközben tizenpár skuló lepattant. Most nincs még meg a gép, de nem igen látok ilyen sofőröket. Mondjuk lehet, hogy én is fejlődtem közben, meg másképp is látom a dolgokat, de majd, ha meglesz nemsokára, akkor nyilatkozom megint.