418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
malystryx #71195 Nekem a bétában meg lehetett tenni azt hogy átlépem, itt nem. Több mint 100 csatám lett vele, amíg meglett az M6, még talán rá is húztam. Nem bántam meg, több ízben lettem acélfal, és top gun is. A legtöbb killem 8 volt vele. Szeretni kell, és meghozza a szintjét.
Én most így vagyok a T32-vel. A klánon belül sokan fikázzák. Én szeretem. A legkeményebb tornya van, az ágyúja már nem annyira, de simán nekimegyek vele az E-75-nek is, át tudom lőni. Persze a testét védeni kell. Jó kis tankok az amcsik, azt kell mondanom. -
Nem tudom, de a T1 valahogy annyira gyenge, hogy semmi kedvem nem volt szenvedni vele. M4 meg nem rossz kis med, élvezetes vele a játék. Ha választanom kell hogy szenvedve szedek össze 33ezer xp-t, vagy szórakozva 55-t akkor az utóbbit választom :)
Amikor még M3Lee-vel szenvedtem kétszer vagy háromszor rakott felülre a mm. -
igy állok most vele...
M3 Lee ha szerencséd van akkor tudsz jó kört menni de amúgy nem -
klezzz #71192 Tegnap kezdtem én is a t34-et megcsinálni :P és az M6-ig T1 heavy felől 33k xp sherman felől meg 55k, még így is shermannel a könnyebb?
Amúgy m3lee nem olyan rossz ha az mm felülre tesz -
majd ha M3 Lee-l meglesz rá a 13K XP akkor azon is megyek nem csak ezen -
Nem csak... Én inkább M4 sörmen felől közelítek. T1 nagyon gyenge KV-mellett, viszont a sörmivel lehet meglepetéseket okozni. -
mert ezen lehet tovább menni a többi heavyre? -
Miért erőlteted a T1 heavyt? -
T1 Heavy(100%HP) vs KV(8%HP) 2x lőttem AP-l 0 azaz Zéró Demage nem volt 20 méter de a KV 2 lövéssel kiszedett mondhatom repesek az örömtől.... -
-
<embed flashvars="vID=2ef50ce2e4&autostart=false" src="http://assets.indavideo.hu/swf/player.swf" quality="high" bgcolor="#666666" width="460" height="316" name="guPlayer-2ef50ce2e4" align="middle" allowScriptAccess="always" allowFullScreen="true" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></embed> -
Oddball29 #71184 Ne aggódj, el fog múlni:). -
Pongyi #71183 De most ez pontosan mit is jelent h prém tank lesz a T34? Mert nekem fele xp már megvan rá T32-vel. Érdemes megvennem ha meglesz az xp? -
Gunslinger #71182 Na csak nem bírtam ki, már három napja megvan a T34, de nem igazán mentem vele, mert eredetileg csak azért mentem neki, mert prém tank lesz, de eddig nem is olyan hulladék, ha top tanknak rak be, kellemes meglepetés. Eddig 3 csata 6 kill, 2 győzelem, összesen 4052 xp duplával együtt. Kellemes ez a 7.5 ROF a 105-ös ágyúval, de még nem 100%-os a legénységem, így baromi pontatlan, jelenleg 68%-os vele a találati pontosságom, T29-el 81%-ot, T32-vel 86%-ot értem el 200+ csata alatt, tehát azért több lesz ebben is. Úgy tervezem, hogy csak a napi duplákat tolom le vele, decemberig mikor jön majd az M103 így is elég lesz ahhoz, hogy a lánc és a torony meglegyen.
Ami még nagyon bejön nála az a baromi gyors toronyforgatás, sztem nincs még egy heavy aminek ilyen gyorsan fordulna a tornya sőt, egy csomó mednek is lassabb, pl. a német medek a top tornyaikat lassabban forgatják. -
Ja az még a 88 volt akkor, a 105 egy százassal nagyobbat harap. -
Amíg három számjegyű a hp-m bárminek nekimegyek aminek csak kettő :D Főleg lejtőn lefelé. Amúgy szegény párducvadász szerintem rám lőtt ki az utolsó skulóit. Egy a láncot kapta le, egy 200 hp-t egy lepattant egy meg mellément :D -
"lerammolhattam" KV-3-al hö-hö talán nekidőltem volna a habtestemmel:) -
Pongyi #71178 KV3-al én is iszonyat jókat harcoltam 122-essel, tierjében iszonyat brutál, élmény vele kifarmolni az IS-t. -
Kis KV-3 most nagyot alkotott. M3le 400 méterre, csípőből tüzelve megadtam neki a kegyelemdöfést (ez így zavaros de így marad.) ) Ezt követően kimartam egy tigris seggéből 420 hp-t Utána T29-et legyaláztam vele szemből egy az egyben :D Majd egy jagdpanternek bontottam le 90%-át de mielőtt lerammolhattam volna kilőtték. Ekkor már csak ketten maradtak. Egy vk3601H ból is sikerült lecsípnem pár százast, de őt is más lőtte ki. Megindult az egyszem arty felkutatása, akire szintén rögtön megállás után tüzeltem, nehogy elhappolják előlem és kb 300 méterről enyém is lett a drága :D
Mindezekért acélfal és mesterlövész kitüntetés. Lövés 13, találat 12, bekapott 13 . Pedig ezzel a tartállyal ma csak szívtam, de ez lett a dupla. -
Nekem olyan tereptárgyak tetszenek mint a szalma bála már másodszor fordul elő, hogy lövök a bálába és rá 1-2mp szünet és utána vágódik ki a lövedék belőle a másik oldalon érdekes. -
ma az 1 pontnál voltam és kaptam 1 segg lövést 4-l
-
De Karelia is valami hasonló. Csináltam hozzá gyönyörű illusztrációt is :D
Szóval. Én megyek (1.) T-54-essel BALRA, a térkép nyugati irányába, mivel oda a kutya se szokott elmenni és ha én sem nem megyek akkor 2 perc alatt befoglalják a bázist. Felhúzhatnék a hegyre is, hogy ott a patthelyzet miatt 10 percig álljak a domboldalon persze...
Aztán. A mi támadócsoportunk megijed a sok ellenséges med.-től és megállnak a hegy tövében. (2.) Se előre, se hátra. Addig ott is maradnak míg ki nem lövi az összeset az SPG.
Eközben az ellenséges med-ek felmennek a hegyre (4.) és zavartalanul szétlőnek olyan távolságból, ahonnan én nem is látom őket, mert engem meg spottolnak a támadók azon az oldalon (3.)
Szóval emiatt elveszik a nyugati oldal, a keleti oldalt lassan felőrlik és ennyi...jön a sok noob-ozás meg az egymásra mutogatás...
Ezért a másik oldalról sokkal jobban szeretek kezdeni, mert mikor ez történik amit leírtam az nagyon felhúz, rajtam kívül 1-2 tank próbálná védeni azt az oldalt, de még azt sem lehet mert a másik oldalon a heavy-k kempelnek... -
Na szép, KV3 122-ese 30 méterről tíger alján úgy szaladt át mintha ott se lett volna, se sebzés se semmi, mintha a levegőbe lőttem volna :S -
Pl az ágyú mellett a lövegpajzson keresztül találnak el az a lövegpajzson nem látszik csak mögötte -
attól függ mennyire védik az átjárókat -
több pénzt szerintem a KV3, mert arra rámegy a 107-es is -
TDantes #71169 Nem feltétlenül kell elfoglalni de igen, nagyon fontos. Baromira idegesítő, hogy a mi csapatunk még félig se ment fel a hegyre, az ellenfél pedig már 5 perce onnan lő cafatokra.
A mi közepes, gyors tankjaink mi a rossebet csináltak? Ők nem tudnak felérni oda?
Vagy én menjek fel a hegyre a lassú nehéz tankokkal? Maus-al vagy E-100-al próbáljak meg felevickélni? Vagy a KV-val? -
SZU #71168 A víz felől is lehet győzni! Nekem még KV-val is sikerült onnan befoglalni... -
város felől is lehet győzni most pl minket úgy győztek le hogy ott volt 2 tankunk ellen meg jött 5-l onnan -
Melyiket ajánljátok jobban?
KV-3 vagy KV-1S?Melyik hoz esetlegesen több pénzt és xp-t? -
Redmaster #71165 könyörögve kérek valakit magyarázza el nekem hogy lehet az így 1 év után is hogy nem képesek felfogni az emberek azt hogy azon az istenverte Mines-en csak úgy lehet nyerni ha elfoglaljuk középen azt a mocskos telibevert hegytetőt. Most is én egy IS-el voltam és közép alatt az MM-ben és én voltam az egyetlen aki megpróbálkozott a hegy bevételével a csapatomból (na jó hazudok mert volt egy A-20 is kb 18 másodpercig) szemben az ellenfél 6 tankjával. -
Ez csak átszínezi azokat a sérüléseket amik egyébként is láthatóak. Viszont rengetegszer veszik úgy a hp-t hogy semmi karcolás nincs a tankon. -
lammaer #71163 Főnök, kérdéseidből ítélve vagy nem olvastada FAQ-t, vagy a FAQ nem érthető. Első esetben sztem nézd át, utóbbinál jöhetnek a tippek mit írjak át rajta.
Eddigi összes kérdésedre sztem elég részletesen ott a válasz. -
Na végre megvan a Vk(h), meg a KV3 is. Mostmár fejleszthetem őket szépen. A KV-ről a legénységet átpakoltam, csak 10%-ot veszítettek, hülyének is megérte a 20k-t fejenként kifizetni.
Be is járattam kicsit...
Győzelem!
Csata: Siegfried Line 2011. október 26. 20:50:19
Jármű: KV-3
Szerzett tapasztalat: 2 324 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 28 230
Csatában elért Achievement: Mester Lövész -
Nazarov77 #71161 arra jó hogy azzal úgymond mindent lehet sebezni, persze jóval kevesebbet sebez mint az AP, meg függ a páncélvastagságtól, pl 75ös hevel soha se fogsz megsebezni egy maust, még a 105, 122es HE is 1-2%okat sebez belé. 75ös kaliber alatt ne használj HEt, semmit se ér, 75östől viszont nem árt ha van AP mellé. -
M7 Priest Mines map volt egy 5 killes Hummel gondoltam oda lövök ahol én is kempelni szoktam 
becélzok lövök 4-5mp múlva TALÁLT! majdnem beszartam a röhögéstől XD gyerek biztos szidott nagyon:D -
repeszromboló pontosan mire is jó? használhatom 7.5 löveggel is? Vagy azzal inkább az alapot lőjem? -
paintball-mod
De te is át tudod színezni olyanra amilyen neked tetszik. -
Ettől az orosz fórumon is megőröltem, aztán rájöttem hogy ha magyar helyett angolra fordítom le a google fordítóval, akkor kevésbé lesz zagyvaság :D -
Engem jobban zavar az, hogy leszedik a fél hp-m úgy, hogy a tankon egy karcolás se látszik.