A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
De Karelia is valami hasonló. Csináltam hozzá gyönyörű illusztrációt is :D
Szóval. Én megyek (1.) T-54-essel BALRA, a térkép nyugati irányába, mivel oda a kutya se szokott elmenni és ha én sem nem megyek akkor 2 perc alatt befoglalják a bázist. Felhúzhatnék a hegyre is, hogy ott a patthelyzet miatt 10 percig álljak a domboldalon persze...
Aztán. A mi támadócsoportunk megijed a sok ellenséges med.-től és megállnak a hegy tövében. (2.) Se előre, se hátra. Addig ott is maradnak míg ki nem lövi az összeset az SPG.
Eközben az ellenséges med-ek felmennek a hegyre (4.) és zavartalanul szétlőnek olyan távolságból, ahonnan én nem is látom őket, mert engem meg spottolnak a támadók azon az oldalon (3.)
Szóval emiatt elveszik a nyugati oldal, a keleti oldalt lassan felőrlik és ennyi...jön a sok noob-ozás meg az egymásra mutogatás...
Ezért a másik oldalról sokkal jobban szeretek kezdeni, mert mikor ez történik amit leírtam az nagyon felhúz, rajtam kívül 1-2 tank próbálná védeni azt az oldalt, de még azt sem lehet mert a másik oldalon a heavy-k kempelnek...