A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kis KV-3 most nagyot alkotott. M3le 400 méterre, csípőből tüzelve megadtam neki a kegyelemdöfést (ez így zavaros de így marad.) ) Ezt követően kimartam egy tigris seggéből 420 hp-t Utána T29-et legyaláztam vele szemből egy az egyben :D Majd egy jagdpanternek bontottam le 90%-át de mielőtt lerammolhattam volna kilőtték. Ekkor már csak ketten maradtak. Egy vk3601H ból is sikerült lecsípnem pár százast, de őt is más lőtte ki. Megindult az egyszem arty felkutatása, akire szintén rögtön megállás után tüzeltem, nehogy elhappolják előlem és kb 300 méterről enyém is lett a drága :D
Mindezekért acélfal és mesterlövész kitüntetés. Lövés 13, találat 12, bekapott 13 . Pedig ezzel a tartállyal ma csak szívtam, de ez lett a dupla.