A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #71182 Na csak nem bírtam ki, már három napja megvan a T34, de nem igazán mentem vele, mert eredetileg csak azért mentem neki, mert prém tank lesz, de eddig nem is olyan hulladék, ha top tanknak rak be, kellemes meglepetés. Eddig 3 csata 6 kill, 2 győzelem, összesen 4052 xp duplával együtt. Kellemes ez a 7.5 ROF a 105-ös ágyúval, de még nem 100%-os a legénységem, így baromi pontatlan, jelenleg 68%-os vele a találati pontosságom, T29-el 81%-ot, T32-vel 86%-ot értem el 200+ csata alatt, tehát azért több lesz ebben is. Úgy tervezem, hogy csak a napi duplákat tolom le vele, decemberig mikor jön majd az M103 így is elég lesz ahhoz, hogy a lánc és a torony meglegyen.
Ami még nagyon bejön nála az a baromi gyors toronyforgatás, sztem nincs még egy heavy aminek ilyen gyorsan fordulna a tornya sőt, egy csomó mednek is lassabb, pl. a német medek a top tornyaikat lassabban forgatják.