418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
endrodiz #74195 Ettől függetlenül szerintem is sok kicsit a horogkeresztes szőnyeg. Nem tartom túl életszerűnek, hogy a 3601-es kapitánya megnyomja a garázskapu távirányítón a gombot, majd utasítja a drivert, hogy álljon be a horogkeresztes perzsára, de eszébe ne jusson odabent kanyarodni, mert kihúzza a szálakat... :D A többi belefér a történelmi hűségbe és jól is mutat!
(a nácizós/zsidózós irányba meg tényleg ne menjünk már el, mert méltatlan egy játékos fórumhoz a dolog!) -
Attiska #74194 És? Elvileg a vörös csillag is az, nem? Az pedig van dögivel a játékban. De van olyan is, amit nem tiltottak be, és talán soha nem is fogják.
De szerintem ez itt nem téma. -
PetiPetiHUN #74193 Biztos Budhista!
-
Sunrider924 #74192 Kivancsi lennek, hogy akkor is tetszene a jelkep, es kotelessegednek erezned mindenhova kirakni ha az eredeti jelenteset/szarmazast is ismerned,nem csak amit a nacik tettek hozza? Segitek, Jainizmus, linket is adok:
http://en.wikipedia.org/wiki/Jainism
-
gseldon #74191 És a legtöbb civilizált országban, hazánkat is beleértve önkényuralmi tiltott jelképnek számít. Nem véletlenül... -
Attiska #74190 Ha jól tudom, 1935-1945 között ez volt Németország hivatalos zászlaja. -
Adjunktus #74189 Ez igaz.
Ettől függetlenül a történelem során,rengeteg más népcsoportot is irtottak,tűzzel vassal.Tömegmészárlások ezreit követték már el,ilyen olyan indokkal.
Viszont azok a népek nem rendelkeznek akkora hatalommal,vagyonnal és befolyással a nemzetközi politikában,bankszférában és médiában,hogy a mai napig mesterségesen fent tartsák a köztudatban az őket ért sérelmeket.
na ennyit erről.itt be is fejeztem. -
SZU #74188 A plakát önmagában még nem lenne gáz, de földön lévő pici svasztika? -
Adjunktus #74187 Abban a garázsban egy II világháborús Német tank áll.
A falon lévő horog keresztes zászló a történelem hűséget próbálja lemodellezni.:D -
SZU #74186 A horog kereszt semmi mást nem jelképez, csak amit a nácizmus elkövetett. Egy festmény a führerről, vagy Sztálinról egy "korhű" garázs falán pár egyéb plakáttal hihető dekoráció. De hogy a harckocsi alatt is egy 30nm-es horogkeresztes zászló van, az már kicsit érdekes.
Vannak olyan magyarok, akik magukat hagyományőrzőnek csúfolják és kimennek parádézni kizárólag a Waffen SS egyenruháiban, alaposan kirakva a jelképeket mindenhova, hisz hagyományőrzők. Itt-ott még horogkeresztes karszallag, vagy zászló is megjelenik.
Eszükbe sem jut, hogy a hagyományőrzésbe beleférne, hogy a 1st SS Division Leibstandarte SS Adolf Hitler ruhájukat lecseréljék Panzer Lehr, vagy fallschirmjägerre. Ne adj Isten, doni magyar II. hadseregesre... -
rrally #74185 A KT-n a rövid 105ös mekkora egy galamb riogató csúzli,nemér semmit. -
Sunrider924 #74184 A szopoagat ugy is lehet nezni, hogy a MM hogyan allitja ossze a csapatot.Konkret pelda mindket csapat top tankja egy egy KT volt, a csapatom csunyan elhasalt felido utan, es hirtelen egy csapattag azt kerdezte a meg sertetlen Kiralytigrisunktol hogy hany ezer meccset kell vesziteni hogy ilyen tankhoz jusson egy amator. Bepotyogtem a KT csoka nevet, hat majd lefordultam a szekrol, olyan szamokat lattam hogy vmi 4k+ jateka volt, a legtobbet KTval, vmi 4-500 merkozest, a hit ratio az 18% !!, az atlag xp meg valahol 130 korul. Nalam ez a szopoag, amikor az en csapatomba ilyen a top tank. Pedig ugye allitolag az MM a statot is nezi nemcsak a tiert. -
rrally #74183 Nekem most volt egy szerencsés kimenetelű csatám.Stock KT-val rám rontott 2 TYpe59 face-face csatában.Az egyik folyamatosan lőtte a láncomat,míg a másik próbált kilőni.Persze körülöttem sehol senki.1 db KV vonszolta magát oda kb 5 perc csata után.Addigra az egyik typot levittem 14%ra,azt kilőtte a KV,majd kilőtték a KV-t,majd a másikat kilőttem én.16 lövést kaptam maradt 45Hp-m.Nekem ebben az volt az érdekes hogy a 2 type hogy össze dolgozott.1 csak bénított a másik meg megpróbált kinyírni.Csak sajnos az én 88asom jobban szólt 

-
Attiska #74182 Miért, ha Sztálin képpel szabad... -
SZU #74181 Azt ügye te sem tudod értelmesen megindokolni, miért érzed szükségesnek horogkeresztekkel telitüzdelni a garázsodat? -
Attiska #74180 Ma tényleg benyomta Overlord a szopóág kapcsolót. Még a duplázós kötöket sem tudom hozni. -
Spheriot #74179 vannak érdekes dolgok, Pl kissé előrébb vagyok typpal mint a többiek , persze fedezékbe, mögöttem 3-4- tank hevi meg Td, van még 4 artynk, erre jön egy Löwe, nyílt mezőn oldalról lő persze. Az elől nem tudok elbújni mert szikla mögött vagyok, de a mögöttem jövők ki se bújnak, hogy szétkapják, vagy az artyk ráfordulnának, pedig meg se mozdul a nyílt terepen, a vége kilő, annyi élete ment veszendőbe amennyit leszedtem róla, és kb így végig megy mindenkin.
Én bezzeg ha ilyet próbálnék kb 2 sec alatt halott lennék. -
endrodiz #74178 Múltkorában én is belecsöppentem T20-mal egy ilyen full medium vs. full heavy + pár TD meccsbe. Már előre elképzeltem, hogy bukjuk a meccset és végül úgy "elkentük" a heavyk száját, hogy csak na! :D Érdekes volt mindenesetre.
Egyébként mi is a szar meccs/jó meccs?
Sok meccsem van amit nyer a csapat és nem élvezem, de van mellette sok ahol kikapunk, mégis jót vitézkedtem. + a jó nyerés meg a rossz bukás, de ez evidens. Szal szerintem ez nem úgy néz ki, hogy vesztes meccs=szopóág, nyertes meccs=minden fasza....
pl. ma reggel Lakeville-en a szurdokban Sluggerrel megreguláztam a bal szárnyat, majd mikor már foglalni készültem, későn vettem észre 3 artyból kettőt és kaptam egy olyan sortüzet, amitől azonnal megboldogultam, majd mikor már majdnem elbuktuk a kört, a megmaradt M37-esünk bevitt egy jó lövés védelemben és az utolsó erejével vénszorgó- nagyon láma- T-43-unk meg behúzta az enemy bázist és nyertünk. Ez a meccs egy ideig nagyon jó volt, aztán horror, majd a végén kis siker. De mtalán most először jó volt a Sluggerrel menni... -
Nyilván az is beleszámít, de nem fogom felsorolni az összes gold költési lehetőséget. -
lammaer #74176 Perszemá? És a prémium account az semmi ? :)
Csak nehogy megint elinduljon a "az ingyenélőket mi tartjuk el" topik, mert akkor szólnom kell TVelvetnek. :) -
lammaer #74175 Szerintem csak elég annyi, ha egy hétig írod a wineket meg lossokat.
Stork egyszer megcsinálta, tán még csinálja is, és semmilyen rendszer nem látszik az eredményeiből.
Rendkívül szubjektivek vagyunk, a victoryt természetesnek vesszük a defeatra meg nagyon emlékszünk és extra súllyal esik latba. De biztos vagyok benne, ha írod az eredményeket, meg fogsz lepődni :) -
Ez hülyeség. Annak köszönheti a többség, hogy ingyen játszhat, hogy vannak, akik vesznek prémium tankokat. -
Most mi a baj? A traktorral elég jól megy neki. :D -
Glo #74172 Egyszer majd kifigyelem, de Te a konteó blog törzskommentelöje lehetsz :)
Nekem a legszopóbb gyöztes csatám a héten volt. KV-val alulról 3. tank voltam :) Felettem olyan tankok amiket még nem is láttam élöben. Na, kezdésnél az egyik benyomja, hogy "All Rush CAP", jön a sok "Èrtettem!", be is nyomulnak a körbe, letakarítják az enemy 3 védö TD-jét meg asszem még 2 kis VK volt ott. Èn csak pislogok a KV-ból, eleresztek néhány lövést, de persze ha spottoltak egy TD-t a bokorban az olyan sortüzet kapott, hogy a fele már csak a roncsba ment. 1:20-ig tartott a kör, napi elsö duplázómra kaptam 224! xp-t :) -
kiskami #74171 Csak azokból tud válogatni, akik "Csata" gombot nyomtak, és várakozó sorban vannak. Az max néhány száz csak adott esetben. Annyiból már szinte művészet úgy összeválogatni a loosereket meg wineteket, hogy a balansz legalább tierpontra stimmeljen.
-
virkir #74170 Igen figyelem mert pár hete feltűnt, hogy hétfőnként jóformán nem tudok kört bukni bármivel megyek, bármit csinálok.
Ha nem lennék ennyire lusta kigyűjteném a szopó/jó napok csapat efficiency átlagát, lehet érdekes dolgok derülnének ki.
Azt is érdemes figyelni hogyan adja a játék a sebzést/lepattanót.
Furcsa, hogy jó napon nagyon sok max sebzést ad be amikor meg szopóág van jó ha átlagot látok de inkább a minimumot kapom legtöbbször.
Nagyon nem mind1, hogy egy tankba elég 3 lövés vagy kell neki 5. -
Dean108 #74169 Ha tudnád én hányszor szívtam azzal, hogy azt hittem hogy a mögöttem lévő társak leszedik a hátamból azt az 1 darab tankot?
Sokkal biztosabb ha én magam csinálom és nem várok rájuk! -
Tegnap letudtam az utolsó köreimet IS3-al ... A nap végi eredmény az lett, hogy a csaták felében szétkaptak mint hülyegyerek a mikuláscsomagot, oneshot, kigyújtottak, stb ... a másik felében viszont minden összejött - 4-5-6 killes körök ...
Ezek közül voltak qrva jó, de vesztes csaták, és qrva szar de győztes csaták is ... Ami a lényeg ... ezek felváltva jöttek ... jó csata - szar csata - jó csata - szar csata ...
Ha ez így is maradna, akkor már boldog lennék ... Nem érdekel, hogy vesztek, de legalább jól szórakozok ... Még csodálkoztam is, hogy elromlott a szopóág modul? -
lammaer #74167 "nekem a hétfő érdekes módon mindig igen jól sikerül"
Ez aztán a beépített szopóág... mostmár a napot is figyeli. :D
Igy már értem, miért nem lesz benne egy csomó minden a 7.0-ba. A ruszkik folyamatosan a szopóág modult fejlesztik :)
-
Az MM mindig válogat a 30k ember közül ... szóval ez a leggyengébb érv :) Arról nem is beszélve, hogy nem 1 ember van szopóágon, hanem a 30k-ból mondjuk 15k, akkor sokkal egyszerűbb a dolog ...
Mellesleg vicces dolgokat figyeltünk meg mostanában ... Az, hogy scouttal alig látok artyt, vagy fullartys csatában alig van scout, az egy dolog ...
De pl: stock T34-el bohóckodok, és elég sokszor fordul elő, hogy mikor beírom, hogy stock T34 sorry, akkor sorra jön vissza hogy "me too ..."
Stock T34, Stock IS4, stb ... szemben full E75, full IS4 ... Ez is biztos a véletlen műve ... Meg az enemynél 8 TD, nálunk egy sem is ... Meg a fullmédium vs fullheavy is (Bár ebből szoktak érdekes csaták alakulni ...)
Van még mit faragni a meccsmékeren ... az lehet, hogy ezek csak bugok, de nem lennék meglepve, hogyha inkább fícsörök lennének ... -
kiskami #74165 Egy gyengébb estén fent van 30e ember, neked szopóág üzemmódba kapcsolva, az aktuális várakozási sorból az MM személyre szabva válogat 14 gyökért a csapatodba, meg 15 ászt a másikba. Nyilván.
-
na megvan a 107 KV-ra:) -
virkir #74163 Na fuss neki még egyszer.
Más.
Akárki akármit mond van beépített szopóág.
Már pár hete figyelem, nekem a hétfő érdekes módon mindig igen jól sikerül, tegnap is nagyrészt nyerő körökben voltam, jópár 1/2-15-ös aránnyal.
Ma meg megkaptam a böjtjét.
Olyan balfaszokkal sikerül összekerülni, hogy az már fáj.
FishermanBay-E-75, bent vagyok a városba amikor kapok egy maflást hátulról de nem foglalkoztam különösebben vele mert láttam a mappon, hogy mögöttem vannak jópáran majd elintézik inkább a szemben lévő 2 KT meg E-50 kötött le.
A harmadiknál azért már feltűnt, hogy valami nincs rendben, hát a kedves csapattársak basznak előjönni a házak közül segíteni, lehet kirakodóvásár volt vagy mifene.
Karelia-SU-85, természetesen a lemming csapat elmegy hegyetkerülni a top tank KV-5 meg beáll a mocsárba egy IS-el karöltve az észak-nyugati részt teljesen üresen hagyva. A bázison engem védve kempel egy VK3601 meg egy PZIV majd mikor az ellen bejön foglalni a VK kimenekül nehogy megkarcolják a frissen fényezett tankját.
Meg néhány apróság, Type59 szemből HE-vel lövi a JT-t Ensk-en, E-75 platoon megindul Prokhorovka-án középen a 4-5-ös oszlopban, PantherII Sand River-en a K0-ból nézi végig, hogy a T-50 spottolja az egész csapatot az arty-knak meg hasonlók. -
Lovinho #74162 a legOPbb tank prémium nélkül 
MS-1 -
hellokitty92 #74161 Nekem ms-1-el van egy 7 killes top gunom:) És ha jól emlékszem az volt a duplás köröm is. 875 xp lett leduplázva, az 1750 xp, egyből elit lett:D -
Gunslinger #74160 küldeni=küzdeni :-) Csak már picit nyúzott vagyok.
Viszont előbb mentem egy 38 ezer tiszta nyereséges kört IS-7-el, platoonban nagyon fossa a pénzt ez a cucc. Először egyedül mentem vele négy kört, négy vereség, -32 ezer kredit prémiummal, utána viszont platoonban 6 győzelem és csak három vereség volt és a vereségek közül is csak egy volt mínuszos. Ez a tank egyedül szart sem ér, de platoonban többi t10-el isteni cucc, jól tettem, hogy leporoltam két hónap után, csak ezalatt a 9 platoonos meccs alatt összejött vele két steel wall, egy sniper, egy top gun, meg 245 ezer credit. :-)
-
Leo Kupa
[URL=http://game.worldoftanks.eu/news/esl-events/wot-1on1-funcup-4-max-tier-4]WoT 1on1 Funcup #4 - Max. Tier 4[/URL] -
Ohyner #74158 Nézd meg mit csinál egyedül, a játék egyik legbalanszolatlanabb tankja. -
Gunslinger #74157 Na ilyet még nem láttam. Sand River, arty nélkül, 4-4 t10-el, platoonban voltunk a klánból hárman t10 tankkal, nagyon durván vezettünk, de aztán valahogy elfogytunk, én is csináltam egy hülyeséget IS-7-el, picit elbíztam magam és...hát elbasztam. Mindegy, a durva az, hogy a végére maradt az ellenféltől egy Patton 40 hp-n, egy E-75 82 hp-n, meg egy Jagdtiger ha jól láttam 300 valamennyi hp-n. Tőlünk meg maradt egy fullos T34, aki amúgy végig fent kempelt leghátul egy dűne tetején, egész meccs alatt semmit nem csinált, csak szlávul ugatott folyamatosan, amire senki nem válaszolt, platoon nélkül volt a srác és mikor már csak egyedül maradt mi magyaráztunk neki, hogy mit kéne csinálnia, erre válaszként megint tolt egy szláv mondatot és kilépett, full 100%-ról... Meg sem próbált küldeni, mind a három tank egy lövés lett volna neki, de skillje sztem annyi sem volt, hogy egy loltraktort elvezessen. -
Attiska #74156 A játékoslistában a T-50-2-őt miért teszi a Tier 6-os tankok elé, amikor az csak Tier 5?