banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Na ilyet még nem láttam. Sand River, arty nélkül, 4-4 t10-el, platoonban voltunk a klánból hárman t10 tankkal, nagyon durván vezettünk, de aztán valahogy elfogytunk, én is csináltam egy hülyeséget IS-7-el, picit elbíztam magam és...hát elbasztam. Mindegy, a durva az, hogy a végére maradt az ellenféltől egy Patton 40 hp-n, egy E-75 82 hp-n, meg egy Jagdtiger ha jól láttam 300 valamennyi hp-n. Tőlünk meg maradt egy fullos T34, aki amúgy végig fent kempelt leghátul egy dűne tetején, egész meccs alatt semmit nem csinált, csak szlávul ugatott folyamatosan, amire senki nem válaszolt, platoon nélkül volt a srác és mikor már csak egyedül maradt mi magyaráztunk neki, hogy mit kéne csinálnia, erre válaszként megint tolt egy szláv mondatot és kilépett, full 100%-ról... Meg sem próbált küldeni, mind a három tank egy lövés lett volna neki, de skillje sztem annyi sem volt, hogy egy loltraktort elvezessen.