A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
endrodiz #74178 Múltkorában én is belecsöppentem T20-mal egy ilyen full medium vs. full heavy + pár TD meccsbe. Már előre elképzeltem, hogy bukjuk a meccset és végül úgy "elkentük" a heavyk száját, hogy csak na! :D Érdekes volt mindenesetre.
Egyébként mi is a szar meccs/jó meccs?
Sok meccsem van amit nyer a csapat és nem élvezem, de van mellette sok ahol kikapunk, mégis jót vitézkedtem. + a jó nyerés meg a rossz bukás, de ez evidens. Szal szerintem ez nem úgy néz ki, hogy vesztes meccs=szopóág, nyertes meccs=minden fasza....
pl. ma reggel Lakeville-en a szurdokban Sluggerrel megreguláztam a bal szárnyat, majd mikor már foglalni készültem, későn vettem észre 3 artyból kettőt és kaptam egy olyan sortüzet, amitől azonnal megboldogultam, majd mikor már majdnem elbuktuk a kört, a megmaradt M37-esünk bevitt egy jó lövés védelemben és az utolsó erejével vénszorgó- nagyon láma- T-43-unk meg behúzta az enemy bázist és nyertünk. Ez a meccs egy ideig nagyon jó volt, aztán horror, majd a végén kis siker. De mtalán most először jó volt a Sluggerrel menni...