A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
virkir #74163 Na fuss neki még egyszer.
Más.
Akárki akármit mond van beépített szopóág.
Már pár hete figyelem, nekem a hétfő érdekes módon mindig igen jól sikerül, tegnap is nagyrészt nyerő körökben voltam, jópár 1/2-15-ös aránnyal.
Ma meg megkaptam a böjtjét.
Olyan balfaszokkal sikerül összekerülni, hogy az már fáj.
FishermanBay-E-75, bent vagyok a városba amikor kapok egy maflást hátulról de nem foglalkoztam különösebben vele mert láttam a mappon, hogy mögöttem vannak jópáran majd elintézik inkább a szemben lévő 2 KT meg E-50 kötött le.
A harmadiknál azért már feltűnt, hogy valami nincs rendben, hát a kedves csapattársak basznak előjönni a házak közül segíteni, lehet kirakodóvásár volt vagy mifene.
Karelia-SU-85, természetesen a lemming csapat elmegy hegyetkerülni a top tank KV-5 meg beáll a mocsárba egy IS-el karöltve az észak-nyugati részt teljesen üresen hagyva. A bázison engem védve kempel egy VK3601 meg egy PZIV majd mikor az ellen bejön foglalni a VK kimenekül nehogy megkarcolják a frissen fényezett tankját.
Meg néhány apróság, Type59 szemből HE-vel lövi a JT-t Ensk-en, E-75 platoon megindul Prokhorovka-án középen a 4-5-ös oszlopban, PantherII Sand River-en a K0-ból nézi végig, hogy a T-50 spottolja az egész csapatot az arty-knak meg hasonlók.