418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Most komoly, hogy szerintetek egy átlagos intelligenciával rendelkező átlag nagykorú játékost meg lehet hatni azzal, hogy "gyávaság" ?
Mert eddig csak ezt tudtátok felhozni ...
Azalatt az idő alatt amíg szétszedetném magam az artykkal, megyek 2 kört bármi mással ... Van napi 1 max 2 órám játszani ... az ugye legrosszabb esetben 8 csata ... ha ebből 2 fullartys, akkor nyugodtan tudok menni a 2 kemperparty helyett 2 másik csatát ... És ez bizony többet számít mint azt hogy lesz pár ember aki azt gondolja hogy "micsoda egy gyáva féreg vagyok" ...
Oké, az vagyok ... és akkor mi van? -
Ezzel egy probléma van ... Magával az arty problémával heavyként nem lehet mit kezdeni ...
Lehet menni, és tanulni a helyzetekből, de ettől függetlenül a 8+ arts csatáknak 90%-ban az a vége, hogy mindkét oldalon csak artyk maradnak ...
Kempeljek 10 percet egy domb mögött, hogy simán splash damage-el leszedják 1500-2000 HP-mat? Vagy menjek addig egy másik tankkal? A javítási költség ugyanannyi, csak kevesebb az idegeskedés, és legalább érdemben tudok mit tenni ...
Nem vagyok híve a dezertálásnak, de erősen gondolkodom rajta. Kerek perec kijelentették, hogy ez így jó ... és csak szarabb lesz, mert jönnek a prémium artyk, valamint mindenki látja, hogy artzni jó, ezért azt nyomja, egyre több a qrvanagy arty.
Egy T8-as arty bőven plusszos ... míg egy heavy épphogy ... (Főleg az artyk miatt ...)
Nem ezzel a hozzáállással van a gond, hanem azzal ami ezt kiváltotta.
Prémiumos köcsög vagyok, type-al a garázsban, leszarom, hogy mennyit vesztek, ha a csapat megkívánja szívesen áldozom be magam, bármilyen csatában ...
Viszont abból elegem van, hogy gyakorlatilag tehetetlen vagyok, egy T4-es arty harcképtelenné tud tenni ... egy T8-as pedig bőven oneshotol ...
Ellenfelük nincs, mert tracer ugye nincs mert csít (na persze ...) tehát az enemy arty csak akkor ellenfél ha valaki spotol ... de ott vannak a scoutok is! ... ezért gyorsan kellett egy "smart" MM, ami ugye megoldja azt, hogy NE kerülhessen ilyen csatába spotter ...
Játékosként ez ellen nem lehet tenni ... de ha az ilyen csatákból minden tank dezertálna, az qrva gyorsan feltűnne a WG-nek ...
Had játszanak az artyk magukban ...
Ha a prémium acc-al azt is lehetne állítani, hogy akarsz-e arty nélküli csatába menni, valszeg mindenkinek lenne prémium acc-ja ... -
Plata #74996 Gondolom ezt azok mondják akik gyávák szembenézni a nagyobb tankokkal és félelmükben kilépnek,majd utána ilyen süket dumával magyarázzák meg. -
kdezso30 #74995 A dezertálás egyébként lehet egy logikus lépés, mert nem mindenki gondolkodik credit/csata ill. xp/csata elven, hanem lehet gondolkodni credit/óra és xp/óra alapon is párhuzamos grind esetén. Így mondjuk a 15 perc kempelés a bokorban nem éri meg azt a 100-200 xp-t a credit veszteség egy másik tankkal simán kompenzálható, így ha mást nem is, akkor a másik tankon elért xp-t megnyerheti az ember. -
redsting #74994 Most délután én a Hummel-lel megpróbáltan a lehetetlent Himmelsdofon.Szembeszáltam egy Löwevel.Sajnos nem tudtam időben visszatolatni.Game over!Nem mindenki futamodik meg!Na meg persze a Löwésnek én fontosabb voltam. -
Plata #74993 Tökéletesen egyet értek. -
Uvilmos #74992 mai riport a doh-klánnal lesz, és minden nap más lesz míg elnem fogynak :) -
A második gondolathoz elfelejtetted odaírni a lényeget még:
- inkább dögöljön meg nagyobb eséllyel a csapatunk, nem érdekel a csapatomban lévő 14 ember sorsa sem, nemhogy inkább felvenném a kesztyűt, és megpróbálnám vállalni a kihívást, netán fejlődnék, tanulnék valami a csatából... nem, gyáván megfutamodok már akkor is, amikor még semmi se történt.
Van amikor 1-2 lövés, vagy egy tank fél perces feltartása dönti el a csatát, de ez engem nem érdekel...
Ehhez a hozzáálláshoz képest az arty mögött kempelő heavy tank, egy Battle Hero.
-
redsting #74990 Jó,link!Köszi! -
Plata #74989 Körül írhatod ahogy akarod,mindkettő ugyan úgy szánalmas,magyarázhatod hogy ilyen meg olyan az arty,de fölöslegesen,tudom jól milyen,de attól még a dezertőröket ugyan úgy gyáva beszari hagy ne mondjam ki minek tartom. -
Plata #74988 Hát én azért még nem lépek le mert sok az arty,hanem próbálom tisztességesen végig játszani.SW mmo ha nem lenne olyan szar én is elmennék tesztelni,de az a játék elég gáz,legalább 30 éve vagyok SW fan de ez a játék nagyon nem tetszik. -
bgabor #74987 Mondom, a motiváció teljesen más.
A közvetlenül a halála előtt kilépő artyé ez:
"Kilépek gyorsan, nehogy megkapja a fraget a másik, ezzel is megszívatom. A javítást így is, úgy is ki kell fizetni, de kicseszek a másikkal, nehogy megkapja a neki jogosan járó killt. Pénzt és XP-t azért úgyis kapok majd."
A játék legelején, már a visszaszámlálás alatt kilépő heavyé pedig ez:
"Na látom, ez is egy olyan leosztás lesz, ahol nem lesz normális játék. A sok arty miatt a "játék" az ellenséges arty elől való bujkálásból fog állni. Nem lesznek izgalmas tűzpárbajok, helyette 15 perc kempelés várható. Ha pedig valaki megmozdul vagy lő egyet, az artyk azonnal felrobbantják. Na erre én nem szeretnék időt és energiát pocsékolni, feleslegesen idegeskedni egy olyan jelenség miatt, amit már ezerszer jeleztünk a fejlesztők felé, és ők semmit se tettek ellene. Bár tudom hogy pontosan nulla XP és pénz jár majd érte, teljes javítási költség mellett, mégis vállalom ezt, és kilépek, mert addig is megyek egy normális, izgalmas csatát, amíg itt ezek lenyomják a 15 perces kempelésüket, aminek a végén már csak artyk maradnak majd."
Szóval totál más a két helyzet. -
Uvilmos #74986 Sziasztok minden nap 5-töl élő netes rádió adás, wotosoknak. Hírekkel és és egyéb érdekességekkel, sok sok zenével. Várunk mindenki sok szeretettel. rádió
Üdv sintér -
bgabor #74985 Teljesen egyetértek, látom nem csak az én tököm lett tele az arty problémával.
Az SW MMO Béta tesztért pedig nem kicsit irigyellek. :D -
Qrvára nem értek veletek egyet. Lassan én is ott tartok, hogy ha 6+ arty van akkor exit ... nincs idegeskedés, nincs anyázás, megyek addig mással ...
Jelen állapotában csak azért vannak tankok ebben a qrva játékban, hogy az artyknak legyen elég célpont ...
Persze ha a scoutjaimmal megyek akkor nincs arty ... ha heavy-vel, akkor megszoktam, ha valakit meglátok, akkor csak bízhatok benne, hogy nem oda néz minden arty .. persze IS4-el ez nem így megy, mert megjelenek valahol a térképen akkor kapásból minden arty oda fordul.
Mehet a hiszti, hogy gyávaság, stb ... geostacionárius ívből torkonszarom ...
Az lenne az igazán jó, ha arányaiban ugyanúgy szopatnák az artykat is mint a scoutokat .. T5 scout repair cost = 10k .. mert "végjáték tank" ... ok ... legyen egy T8-as arty repair costja 50k - 100k, legyen a lőszer ára is arányban ezzel, legyen b@szott mód minuszos az arty, legyen belőle max 3 per oldal ás talán kiegyezek vele ...
Nekiállok dulezeni valakivel, már majdnem kiélvezem, hogy lepattannak a lövések, erre pukk ... -800 HP, és pár méterrel mellettem ott egy kráter ... @nyád ...
Nam baj, tegnap kaptam mailt, hogy tesztelhetem az új SW MMO-t, úgyhogy egy darabig nem lesz artybaj ...
Ja ... hogy a kilépés gyengíti a csapatot? A lemmingek is, a noobok is, a tímkillerek is ... Amikor igazán érdekel a csapat, az company vagy CW ... -
tbundy #74983 idéznélek:
Megmondtam, nem azért játszom hogy a sok arty egy nyílt pályán kedvére halomra lőjőn engem és a többi lomha nehéztankot.
mert a spottolt artyk hip-hop odébb gördülnek (már ha egyáltalán észreveszik a scoutot) :)
-
De ha felfogja, hogy akkor se jár jobban, akkor hátha nem lép ki :)
És aki megöli, az legalább megkapja a jutalmat érte, ami járna. Kill-t, xp-t, pénzt.
Tehát a kilépéssel igaz hogy nem oldódik meg az a probléma, hogy a saját csapatát gyengíti, de legalább aki rátámad, az nem kockáztat feleslegesen. -
Plata #74981 Gyávaság. -
bgabor #74980 Ez nem igaz. A motivációk teljesen mások, ég és föld a különbség a két helyzet között. Ha nem érted, a te bajod. -
Plata #74979 Király,ha dezertál valaki a csapatból én lövöm agyon. -
Nazarov77 #74978 "Akkor már ilyen gerinctelenek se lesznek akik kilépkednek."
Attól még kilépnek, így is úgy is úgy számolnak hogy nem csinálnak semmit és mennek mínuszba, ezzel hogy bent marad a tank annyi változás lesz hogy drágább lesz a repair, csapat ugyanúgy szív ahonnan kilép.
Viszont ami jó nem lesz több olyan paraszt aki kilép mielőtt meghalna, volt már hogy 4en rámentünk egy E-75re és mikor 30%ra sérült kilépett, legszívesebben belevertem volna a fejét a monitorba. -
Plata #74977 T16-al én sem kerültem még be nagyok közé.És a 75 milis lövege nagyon jó. -
tbundy #74976 ugyanazért lépett ki a 3 arty, amiért te meccs elején, ha látod, h sok arty van egy leosztásban -
2 hét múlva, ha kilép egy arty, ott marad irányítás nélkül a tank, és lehet lőni, jár érte az xp, meg a pénz.
Akkor már ilyen gerinctelenek se lesznek akik kilépkednek.
Mellesleg, én már láttam kilépni IS7 tulajt is, a halál küszöbén. -
Nazarov77 #74974 Nekem funolásra ott az S35, általában T4 fölé nem teszi be, igazi terminátor. -
A legjobb az volna ha csak ugyanolyan tankokkal rakna össze a rendszer mint a sajátunk. Például 10 - 10 Tigris mindkét oldalon.
Akkor abszolút igazságos volna a csata.
Mennyire tudom utálni mikor jön egy nagy böhönye tank (vagy éppen 2-3), én meg egy nyomorult lövés nélkül meghalok mert noob vagyok :D -
bgabor #74972 Próbáljak a hivatalos topikokban felszólalni, rábeszélni, érvelni a fejlesztőknek? Megvolt többször is, falra hányt borsó, és ötnapos read-only ban jár érte. -
Plata #74971 Nem szoktam kilépni,t54-et is lőttem már agyon úgy hogy rám mászott. 
-
egonn #74970 megelőztél:)
-
egonn #74969 a legszebb amikot T50/-2 -vel körbeszaladom és már lépnek is ki szegények mert nehogymár kilőjék őket:) no ienkor mért nem kapok kreditet - xp-t? attól független hogy szánalmas, még a jogos jövedelmemtől is megfosztanak:( -
bgabor #74968 Remek, így kéne minden artynak. Én gyakran látok dezertálni artykat a közeledő ellenség láttán. Múltkor láttam egy olyat, hogy Malinovkán egy T-50-2 berongyolt a három arty közé az erdőbe, és mind a három azonnal kilépett. -
Szakesz #74967 Ahhoz, hogy demonstrálj a rendszer ellen nem kell a saját csapatodat tökön rúgni. -
Plata #74966 Én Tier 2 Td-vel játszom szórakozásból és elég sok kis tier játékos van. -
Nazarov77 #74965 Mondjuk a SU-85öt gyakrabban teszi be nagyokhoz. Stugnak kisebb a besorolása. -
Plata #74964 Látod még így sem dezertáltam.Ha meghalok hát meghalok,de te is velem halsz ha odajössz. -
Nazarov77 #74963 kb mint a többi T5 tankkal, olcsó lőszer, alacsony javítás és jó profit, persze ehhez az kell hogy ne vágjon be T7-8 közé, ami mostanában nem ritka, ezért se játszok T7 alatt, majd jönnek a franciák akkor hátha kicsit oldódik ez és több kis tier lesz. -
bgabor #74962 Kimaxolva a legjobban kereső német TD. TD-ként a Wolwerine-nél jobb, a SU-85nél rosszabb(mivel hogy a SU-85ösnek irreális, Tier7-es 107mm-es lövege van). -
Plata #74961 Régen nagyon jól lehetett. -
bgabor #74960 Tudod, mi a gyávaság? Amikor a szemét artyk rendre kilépnek a játékból, mikor látják, hogy vészesen közelednek hozzájuk az ellenséges tankok. Na az gyávaság, és gerinctelenség.
Az, ha kilépsz mielőtt a csata elkezdődne, mert akkora szart volt képes a Matchmaker összehozni, hogy nem akarod, hogy az idődet rabolják, teljesen más. És ekkor ugyebár azt is felvállalod, hogy nulla XP-t és bevételt kapjál a meccsért, a javítást viszont ki kell fizetni. Megmondtam, nem azért játszom hogy a sok arty egy nyílt pályán kedvére halomra lőjőn engem és a többi lomha nehéztankot.
Nagyon nem ugyanaz a két dezertálás. Az egyik egy féreg ember magatartása, a másik pedig demonstráció egy rosszul működő rendszer ellen. -
Oddball29 #74959 Stuggal mennyire lehet keresni?