banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    Ezzel egy probléma van ... Magával az arty problémával heavyként nem lehet mit kezdeni ...

Lehet menni, és tanulni a helyzetekből, de ettől függetlenül a 8+ arts csatáknak 90%-ban az a vége, hogy mindkét oldalon csak artyk maradnak ...

Kempeljek 10 percet egy domb mögött, hogy simán splash damage-el leszedják 1500-2000 HP-mat? Vagy menjek addig egy másik tankkal? A javítási költség ugyanannyi, csak kevesebb az idegeskedés, és legalább érdemben tudok mit tenni ...

Nem vagyok híve a dezertálásnak, de erősen gondolkodom rajta. Kerek perec kijelentették, hogy ez így jó ... és csak szarabb lesz, mert jönnek a prémium artyk, valamint mindenki látja, hogy artzni jó, ezért azt nyomja, egyre több a qrvanagy arty.

Egy T8-as arty bőven plusszos ... míg egy heavy épphogy ... (Főleg az artyk miatt ...)

Nem ezzel a hozzáállással van a gond, hanem azzal ami ezt kiváltotta.

Prémiumos köcsög vagyok, type-al a garázsban, leszarom, hogy mennyit vesztek, ha a csapat megkívánja szívesen áldozom be magam, bármilyen csatában ...

Viszont abból elegem van, hogy gyakorlatilag tehetetlen vagyok, egy T4-es arty harcképtelenné tud tenni ... egy T8-as pedig bőven oneshotol ...

Ellenfelük nincs, mert tracer ugye nincs mert csít (na persze ...) tehát az enemy arty csak akkor ellenfél ha valaki spotol ... de ott vannak a scoutok is! ... ezért gyorsan kellett egy "smart" MM, ami ugye megoldja azt, hogy NE kerülhessen ilyen csatába spotter ...

Játékosként ez ellen nem lehet tenni ... de ha az ilyen csatákból minden tank dezertálna, az qrva gyorsan feltűnne a WG-nek ...

Had játszanak az artyk magukban ...

Ha a prémium acc-al azt is lehetne állítani, hogy akarsz-e arty nélküli csatába menni, valszeg mindenkinek lenne prémium acc-ja ...