A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Qrvára nem értek veletek egyet. Lassan én is ott tartok, hogy ha 6+ arty van akkor exit ... nincs idegeskedés, nincs anyázás, megyek addig mással ...
Jelen állapotában csak azért vannak tankok ebben a qrva játékban, hogy az artyknak legyen elég célpont ...
Persze ha a scoutjaimmal megyek akkor nincs arty ... ha heavy-vel, akkor megszoktam, ha valakit meglátok, akkor csak bízhatok benne, hogy nem oda néz minden arty .. persze IS4-el ez nem így megy, mert megjelenek valahol a térképen akkor kapásból minden arty oda fordul.
Mehet a hiszti, hogy gyávaság, stb ... geostacionárius ívből torkonszarom ...
Az lenne az igazán jó, ha arányaiban ugyanúgy szopatnák az artykat is mint a scoutokat .. T5 scout repair cost = 10k .. mert "végjáték tank" ... ok ... legyen egy T8-as arty repair costja 50k - 100k, legyen a lőszer ára is arányban ezzel, legyen b@szott mód minuszos az arty, legyen belőle max 3 per oldal ás talán kiegyezek vele ...
Nekiállok dulezeni valakivel, már majdnem kiélvezem, hogy lepattannak a lövések, erre pukk ... -800 HP, és pár méterrel mellettem ott egy kráter ... @nyád ...
Nam baj, tegnap kaptam mailt, hogy tesztelhetem az új SW MMO-t, úgyhogy egy darabig nem lesz artybaj ...
Ja ... hogy a kilépés gyengíti a csapatot? A lemmingek is, a noobok is, a tímkillerek is ... Amikor igazán érdekel a csapat, az company vagy CW ...