418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Wlanseraf
    Van ami jó.. de mindennek van határa:DDDDDD muuhhahahahahaha

• Sippie
    :D:D:D:D hogyhogynem orosz tank kap szoknyát :D:D:D:D hogyhogynem... és hogyhogynem az artyk lövésénél nem lett olyan húderealisztikus a sebzés, hogyhogynem :D:D istenem, egyre szarabb lesz ez a játék...
  • Nazarov77
    Nem azt mondtam hogy szar hanem hogy fura, mintha beteg lenne a tank, egyes tankokon egész jó, egyesek meg gusztustalanok vele.
    Ez az őszi festés meg no comment :D
  • Wlanseraf
    Az szar? szerintem ez meg szenzációs:DDDDDDDDDDDD

• Gerifinuccsi
    Hogyha azt írja ki amikor el akarom adni a harckocsit, hogy "Nincs elég hely a barrakban, akkor mit kell csinálnom?
  • Nazarov77
    Válasz a HEre.

The new mechanics is far more realistic than the old one. The existing way of determining minimal armor within the HE cone takes into account spots than are not only in direct line of sight from epicentre (spot where shell exploded) but also covered by armored parts (eg side skirts). Thus some cases with incredible HE damage inflicted are possble at present, e.g. allowing penetration from the roof where armor is relatively thin even if the shell exploded near the tracks.

Moreover some tanks got side skirts (IS-3) that can also absorb HE damage effectively.

New mechanics also allows inflicting full damage, however you need to aim at weakspots now not to bluntly fire on the move.

Amúgy az IS-3ason 1 deka skirt nincs ezt mikor álmodta?
  • ximix #76992
    Az ellenséges artynak megadod a koordinátákat addig sem "titeket" lőnek:)
  • DummyBoy
    Na igen ... az ilyet én is szeretem ... Tipikus idióta vérpistike ... Megveszi a Type-Löwe-KV5-öt, mert mindenhol azt olvassa, hogy OP, meg fossa a pénzt, aztán kempel, hogy ne legyen sok a javítás ...

De könyörgöm, a javítása nem kerül sokba, és ha sokat lő bőven megkeresi ...

Ezért nem szabad hinni az urban legendeknek a fórumokon, mert kitermeli az ilyen idiótákat ... (Ez a tipikus, ha rage quit-olsz akkor is sokat keres tipusú baromság ...)

30k javítás? Hol?
  • Oddball29
    Beírhattad volna, hogy kapj az agyadhoz baromarcú, a sebzésért kapsz kreditet főleg.
  • Ohyner
    Srácok, olyat láttam besz.rtam. Malinovka T8 csata. Van velünk két Type. Beállnak a házak mellé cempelnek.
    Mondom semmi baj biztos várják hogy elteljen 2-3 perc, hogy utána betörjenek, közös erővel az ellenfél bázisára.
    Nézem az órát már csak 10 perc van hátra. Beírom nekik 2 Type go, i go you back and support. (hozzátartozik, ha ránéznek a térképre látják, hogy a veszteségek, és a dombon zajló ütközet miatt maximum 3-4 tank lehet a bázison a hummel mellett.
    Nem indulnak el. Egyedül lassú hevyként viszont engem szitává lőnek a rét közepén.
    Írom olyan 7-8 perc környékén, you buy T8 med tanks, and cemp in base?
    Mit kaptam válasznak? Hogy ő nem fizet 30k xp-t a javításért.
    Mondom jól van, már untam magam megindulok egyedül, gondoltam, majd akkor sunnyognak a hátam mögött, és ha kevés lesz egy tank élete kilövik, de nem. Még akkor sem mertek előjönni a házak mögül. Kilőttem 3 tankot a rohamban, már csak egy volt (T6-s med) akkor kezdtek el támadni.
  • Gerifinuccsi
    Köszönöm köszönöm köszönöm! :)

Még nekem sem engedi, de idő mint a tenger :)
  • Nazarov77
    Feltöltöttem de még nem engedi leszedni valamiért.

próbálgasd hátha engedi hamarosan:

http://www.megaupload.com/?d=F9U8BE4D
  • Bmsrt
    Imádom az ilyet komolyan,3 T9 Heavy az egyiknek és egy se a másiknak:

Komolyan olyan nehéz lenne csak az egyiket áttenni a másik csapatba?
  • Gerifinuccsi
    Fuhhh :O Feltudnátok tölteni azt a fájlt amit ki kellett cserélnem? :$
  • Nazarov77
    Mert ha nem orosz nyelvet használsz hanem bemásoltat akkor bugos.
  • Gunslinger
    Gondolom lecserélted a nyelvet, csak orosz verzióval lehet tankot eladni, bug.
  • Gerifinuccsi
    Aki játszik tesztszerón ahhoz lenen egy olyan kérdésem, hogy miért nem tudok tankot eladni?
  • Nazarov77
    Ja tényleg van rajta zimmerit ami nem sikerült túl jól, bár én nem arra gondoltam, hanem fénylik mintha ki lenne lakkozva.
  • Eagle16
    Az inkább zimmerit réteg lenne szerintem...
  • Nazarov77
    Festés mintára gondoltam, azt a "fás" hatást én is néztem, szerintem azért ilyen furcsa mert bezavarhat a másik camo.
  • Nazarov77
    Rosszul gondolod, elvileg random a pályaválasztás, prioritások meg ELVILEG megegyeznek, de le merem fogadni hogy malinovkáé nagyobb a többiről, biztos született ott fejlesztő.
  • Gunslinger
    Nekem igazából ez sem tetszik, olyan mintha fából lenne a tank.
  • Nazarov77
    az a T30 több mint valószinű hogy HEvel lőtt, lehet nem akart pattogni róla és csinálni valami sebzést.
  • hellokitty92
    Ez talán azért van mert az e100-nak sok a hp-ja, szereti benyelni az oldala a lövéseket és immunis a splash dammagera-ra, meg HE-vel is egész szép sebzést ad le bármelyik ellenfelére. Használható, de attól még nem hiper szuper tank, csak használható vagy inkább praktikus, ennyi az indok és ennyi ezek szerint elég cw-re. De gondolom ők sem nyernek állandóan.

Régen amúgy hogy nézett ki egy cw csata? Nem úgy, h egy csomó is7 majd arty és 1-2 egyéb? Akkor az gondolom nem volt baj.
  • popey8
    Mondja már meg valaki legyen szíves, h miről is folyik az IS7-Maus-E100 vita? Ha jól értem, akkor IS7-nek megnövelik a köv patchben a frontpáncéljának vastagságát? Csak mert nekem ez nem rémlik. Olvastam a 7.0-ás patch notet-ot, de abban ilyen kitétel egészen biztos, hogy nem szerepel. A többi T10 is módosítva lesz, meg a HE lőszerek is? Am, nekem csak annyi a véleményem, hogyha ez igaz, még akkor is gyengébb lesz az IS7 a Mausnál és az E100-nál, mivel oldalról "lazán" átlövik alacsonyabb tierrel is. A másik kettővel azért nehezebb dolga van az embernek, szal remélem azokat nem erősítik.

A pályákhoz: Én úgy vettem észre, h kb megfelezik a pályákat és egyik nap az egyik felére, köv nap meg a másik felére rak be. Vagy ezt rosszul gondolom?
  • Pongyi
    Tesztszerveren fullos T34-el szemből 2 méterről pattanok T54 hasáról de ő sebez engem... tegnap meg ugyanezzel a fullos T34-el totál seggbe lövöm IS3-at (nem vett észre) és pattan, erre fordul meg akkor totál oldalba lövöm láncnál és pattan.. Hát bassz@meg ha ez így lesz mostantól akkor inkább nem játszom. Jah és volt egy T30 vs IS7 epic csata battle végén, már csak ketten voltak mindkettő 60%-on, T30 lő 10% megy le, IS7 lő 20% megy le T3 lő pattan, IS7 lő 20% megy le T30, 10% IS7 befejezi. És mindezt ugy hogy IS7 egyedül maradt 4(!) tank ellen a végére, mind 9-es és a T30 és mind kinyírta...
  • Nazarov77
    És ez mennyivel szebb skin! Drágább fajta német festések közül az első kettőtől úgy néz ki a tank mintha leprás lenne.
  • Gunslinger
    7.1-ben már lehet aranyat küldeni egymásnak.

A custom skin meg teljesen felülírja a gyári skint, ezek után tudják mikor fogok venni ilyen szart...

http://img21.imageshack.us/img21/9384/shot017w.jpg

Egyáltalán nem mossa össze, simán ráhúzza a custom skint az alapra, Overlordék megint hazudtak, de jól lebuktak, nem is reagál rá a csávó.
  • Gunslinger
    Pont megint beadta Kareliat, most számol vissza. :-) Nem rossz pálya, jah, de már rohadtul unom.
  • I.C.ram
    Jaja, néztem én is. A toronyra meg a lánctalpra is félreakarok rakni free xpt, ezért még megyek pár kört a VK-val.

Köszi a tippeket, akkor megveszem. Úgysincs medem.
  • Nazarov77
    Ja és egy jó tanács ha mész pantherra tarts meg free xpt minimum lánctalpra mert annyira gagyi az alap hogy még egy álcahálót se lehet felrakni rá.
  • Nazarov77
    Mikor T8volt legjobb mednek tartottam tierjében, most hogy lecsúszott és elvették a top motorját amit rohadtul nem kellett volna, lassú lett. Amolyan sniper, viszont elég jó az az ágyú mert jó a pen meg pontos, és a DPM is korrekt, csak kerülni kell a csiki csuki fightokat.
  • virkir
    Karélia nem is annyira rossz ha nagy véletlenül nincs arty. A múltkor platoon-ba kikaptunk egy ilyet SU-85/M10 párossal ledaráltuk az ellenfelet valami 11-12 killel. De szép is volt :D
  • Nazarov77
    részvétem

de érdekes hogy a jó mapokat ritkán adja: Himmelsdorf,Siegfried line,ensk,ruinberg biztos hogy ne legyen sok arty sírás hogy nem tudnak lőni a házaktól
  • I.C.ram
    Panther I milyen tank? Van VK3001H-ban 30k xp + van mégegyszer ennyi free. Gondoltam, megveszem. Érdemes? Néztem, hogy a hosszú 75 (L100-as) elég karcsún sebez, de legalább gyors, pontos, és jó a penje T7 medhez képest. Gyakorlatban milyen?
  • Gunslinger
    Nekem ma Komarint meg Karelia-t pörgeti főleg.
  • Nazarov77
    Most meg prokhorovka, menjen már a francba hogy csak 3 mapot pörget.
  • Nazarov77
  • Nazarov77
    Épp most vagyok rajta :D
    Ha váras részen kezdek nem rossz, de a másik oldal szar, ott nincs egy normális irány se.
  • virkir
    Te ezt mondod mi meg azt, hogy az E-100 Masu páros meg kegyetlen szar.
    Tegnap óta mentem jópár kört a teszten és ha IS-7 jött szembe már tudtam, hogy végem.
    Nem volt lövés ami nem vitte volna át az E-100 alját bezzeg én még APCR-el se mindig tudtam meglőni az IS-7-et szemből.
    Nagyon nem mindegy, hogy egy 20cmx20cm részt vagy egy 2mx2m részt kell jól eltalálni.