A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ohyner #76989 Srácok, olyat láttam besz.rtam. Malinovka T8 csata. Van velünk két Type. Beállnak a házak mellé cempelnek.
Mondom semmi baj biztos várják hogy elteljen 2-3 perc, hogy utána betörjenek, közös erővel az ellenfél bázisára.
Nézem az órát már csak 10 perc van hátra. Beírom nekik 2 Type go, i go you back and support. (hozzátartozik, ha ránéznek a térképre látják, hogy a veszteségek, és a dombon zajló ütközet miatt maximum 3-4 tank lehet a bázison a hummel mellett.
Nem indulnak el. Egyedül lassú hevyként viszont engem szitává lőnek a rét közepén.
Írom olyan 7-8 perc környékén, you buy T8 med tanks, and cemp in base?
Mit kaptam válasznak? Hogy ő nem fizet 30k xp-t a javításért.
Mondom jól van, már untam magam megindulok egyedül, gondoltam, majd akkor sunnyognak a hátam mögött, és ha kevés lesz egy tank élete kilövik, de nem. Még akkor sem mertek előjönni a házak mögül. Kilőttem 3 tankot a rohamban, már csak egy volt (T6-s med) akkor kezdtek el támadni.