banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Mondja már meg valaki legyen szíves, h miről is folyik az IS7-Maus-E100 vita? Ha jól értem, akkor IS7-nek megnövelik a köv patchben a frontpáncéljának vastagságát? Csak mert nekem ez nem rémlik. Olvastam a 7.0-ás patch notet-ot, de abban ilyen kitétel egészen biztos, hogy nem szerepel. A többi T10 is módosítva lesz, meg a HE lőszerek is? Am, nekem csak annyi a véleményem, hogyha ez igaz, még akkor is gyengébb lesz az IS7 a Mausnál és az E100-nál, mivel oldalról "lazán" átlövik alacsonyabb tierrel is. A másik kettővel azért nehezebb dolga van az embernek, szal remélem azokat nem erősítik.

A pályákhoz: Én úgy vettem észre, h kb megfelezik a pályákat és egyik nap az egyik felére, köv nap meg a másik felére rak be. Vagy ezt rosszul gondolom?