418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
" © Nazarov77 ma 08:30 | válasz | #77083
Nekem is vegyes érzelmeim vannak, mivel zömében nagyokkal játszok ezért jó is tud lenni, de így a franciák érkezése előtt ezt így bevezetni.... Remélem fel fognak oldódni annyira a tierek hogy ne folyton T8-9 közé pakoljon majd T6al.
Ráadásul szerintem ebbe nem gondoltak bele hogy ezzel sok kezdő játékost veszítenek. Ugye ők még nem ismerik az összes tank gyengéjét, vagy taktikát vagy akármit, mit fognak látni? Kis tankokkal folyton nagyokhoz kerülnek, semmit nem tudnak ellenük csinálni majd meghalnak. Nem hiszem hogy az lesz az első gondolatuk: A csudába ez így játszhatatlan és élvezhetetlen. Tudom már! Veszek tier 8 prémium tankot!
inkább ez lesz az: Inkább hagyom a francba ezt a játékot."
Nekem nincs nagy tankom, 3db T5-ös, 1 T4 és egy T4-es artyim van, én csak szopok a nagy tankok közöt, pénzem nincs prémiumra, statom a béka segge alatt.
-
Igen a kis mocsok meghal egy lövésből, kb 30 méterről telibe kaptam oldalba egy 80% körülit IS jobbik 122mm AP és simán túlélte és mint tovább. Akkor, hogy is van ez a kap egyet és meghal ? -
Nazarov77 #77116 kis off
WWII facebookon :D
link -
Aki sír a scoutok miatt, az próbálja ki őket!
Nekem van mind a 3, a T-50-2 az versenyautó, az egyetlen rallizós cucc, okos ellenfél ellen viszont nem sokra mész vele, ha van gyorsabb med, vagy másik scout, akkor az megállítja.
A Chaffee az nagy kedvenc, az az igazi bokorból spotolós - flank-elős tank, nagyon mozgékony, cserébe papír, és a leglassabb.
Dagileót annyira nem szeretm, bár a 10,5-es nem rossz, főleg mikor betalál, de bokrozni túl nagy, hiába gyors, nem fordul, szóval hit and run taktikára a legjobb, főleg ha bemegy a HE, és bont 4-500 HP-t.
1 vs 1-ben a T-50-2 nem tuti hogy egy komolyabb heavy tank ellen sokra megy, mert csak HE-t kell tölteni és úgy helyezkedni, hogy ne tudjon körberallizni.
Én is lőttem már ki nagy böszme tankokat, de sok %-ról lebontani egy T8-as heavyt ... ahhoz mák kell és béna sofőr ...
Nem egyszer kerülök olyan csatákba ahol én vagyok a legalsó, felettem pedig T54 ... És ott bizony nem nagyok kapok top gunt ...
Azért had legyen már olyan ágyú rajtuk, amivel a T8-as artykat szét lehet szedni ...
@Attiska: Mellesleg a dagileónak ott a 7,5-es ágyú is, abba nem kell HE, és hasonóan jó chip damage-re ... (Én igazság szerint jobban szerettem bétában PZ4-en pl.) -
egonn #77114 Későn érő típus vok:) -
virkir #77113 Jó sokára sikerült felismerned.
Már kb két hete felmerült ez azoknál akik ilyennel mennek. -
Attiska #77112 Nyilván nem két hk-ra lőttek ennyien. -
egonn #77111 Hallelúja!! Megvan hogy miért van annyi arty!!Megosztom a tudást veletek!!Tehát : észrevettem ha scouttal mek, max2-2 arty van .Ha TD akkor 3-3-nál kezd és elmegy meccsenként akár 10 artyig is!Ez ugye sima liba. DE :amikor scoutolok nagyonsokára rak be csatába,és minimum 1-1, de soxor 3-3 scout is van a 2 artyra!Mintha a MM válogatná hogy ha sok arty van akkor ne nagyon legyen scout! Lehet csak én gyártok összeesküvés elméletet , de mostanság ez van! -
De csak addig fognak a nagy tankok a sziklák mögött sunnyogni, amíg az ellenséges artyk át nem helyezkednek, és kilövik őket. -
egonn #77109 1 nehéztank kilövése kb 20 körönként esik, akkor sem 100%-ról! Lőttem már vele E100,e75,JT,is7 stb,de csak néhány százalékról, mert a többiek lefaragták addigra!Persze ez most megszűnik mert a HE nem fog sebezni!Igaz hogy kicsit szar lessz a csapatnak is mert eddig ki tudtam szedni vele az artykat is 1-2-3 lövésből, de ez már a múlté! Ergo: artyt csak arty fog kilőni csata közben. És mivel bent maradnak az artyk ott fog sunnyogni az összes nagy tank a sziklák mögött míg le nem jár az idő és lessz sok szép draw!:( -
SZU #77108 Ha a valóságban szerinted 50 hummel terület tűzzel lőtt két ház tövében álló heavyre, akkor gratulálok neked.
Valószínűleg olyan rohamok előkészítésére, vagy megakasztására kezdett el több üteg egyszerre területet lefedni, ahol a tankok létszáma a száz felett lehetett, nem beszélve a gyalogos spamről.
Itt meg van akár 7+7=14 nehéztüzér a maradék 16 harckocsira. -
egonn #77107 az a kis mocsok meghal 1 lövéstől, nem kanyarodik, masszívan veszteséges, és azért játszik csak mert rühelli az artykat!!
-
Hát igen, tény, hogy én még a KV-3 al is gyengébben sebeztem a tigrist mint az a kis mocsok VK2801. -
Bmsrt #77105 Ne is említs ilyeneket mert rosszat álmodok a gondolattól is!Ez a játék már hummel-fóbiásá tett!!! -
Attiska #77104 Ha ennyire elbaszták a VK2801-et (nem ismerem, nincs még), akkor illene a tetű T-50-2-őt is nerfelni, nem? -
Attiska #77103 A valóságban ugye mondjuk úgy kb. félszáz Hummel terítette be zárótűzzel az arcvonalat. Nem tudom, hogy mi lenne, ha a játékban is ez történne. -
Bmsrt #77102 1.A Vk-n kívül egyik sem használ He-t elsődlegesen.
2.100 vagy több meccsből egyszer ha előfordulhat az általad vázolt 1vs 1 marad a végén szitu...
3.És akkor is van még esélye a heavy-nek!(szembe megy a light,ütközik vele,rammolja,leveri a láncát,kihasználja a terepet,beáll egy sarokba és kész vége nem megy mögé a light...)
Talán arty-fanhoz van szerencsém? -
Úgy látszik nem értetted meg, mi a baj az új light tankokkal. Tegyük fel, hogy egy csata végére marad egy HT illetve egy light tank (chaffe, vk2801, t-50-2).
Ki fog nyerni? A light, mert körbetáncolja a HT-t és szétszedi HE-vel. -
Bmsrt #77100 A realitást az most hagyjuk abba mert akkor hol lennének artykok lézervezérélssel istennézettel?Light tank mikor végez ki hevy-t ha az nem egyedül van?1 shottoltál már lightal heavyt?Nem ugye... -
Nazarov77 #77099 Én chaffeeval rejtőzködni szoktam, sunnyogni, és orvul lecsapni tankokra.
Meglepően jól lehet vele darálni ha nem lőnek szitává.
Berohanós meghalást nem csinálok vele mert: semmi értelme, 10k a repair, arra ott van a T-50-2 versenyautó. -
Az ilyen könnyű győzelmek ugyanolyan élvezhetetlenek, mint a gyors vereségek. -
Miért, az mennyire reális, hogy egy light tank, körbetáncolva egy heavy-t ki tudja végezni HE-vel?
A light tank, legyen gyors, tudjon jól rejtőzködni, de csak légpuska legyen rajta.
Idejét sem tudom, mikor láttam bokorból spotoló light tankot. Mindegyik veszettül kergetőzik és próbálja kilőni az atykat. Ha nincs arty, akkor is csak rallyznak össze-vissza. -
Lol lehet, hogy ugyanazzal a KT-val találkoztunk akkor.
Volt egy olyan meccs is (én valahol középen voltam a rangsorban a T29-cel), hogy kezdésnél elindulunk, majd 1 perc után látom, hogy 3 heavy-nk bújik a bokrokban az artyk mellett. Ki is léptem rögtön, időpocsékolás lett volna akár csak 1 perccel is többet tölteni abban a csatában. -
Nazarov77 #77095 Mert a chaffee? ha van elég hely flankelésre azzal még könnyebben be lehet darálni ha egyedül van. Neki van a legjobb ágyúja T5 scoutok közül. -
Hát szerintem rá is fér, a tigrist úgy szedi szét, hogy az nevetséges light tank létére. -
Nekem még a T29 105-ösével sem sikerült soha sebezni a kupolán a type-ot, mindig lepattant. Viszont elölről a hullámtörő feletti részen gyönyörűen lehet (vagy persze oldalról). -
Bmsrt #77092 ja "kicsit" mondjuk ki inkább hogy használhatatlan lesz?Az egyetlen light amivel eddig Olrikot szereztem,de 7.0 teszten már ki lehet röhögni szegényt semmi dmg-t nem okoz bokorspotter&suicidscout ennyi... -
Nazarov77 #77091 Aha persze "a bit" :D
VK2801 is going to suffer a bit, especially when fighting heavy enemies (not lights or arty). You will have to aim accurately so as to deal any damage. -
courier event, ma -
Bmsrt #77089 A játékban rákeresel és zölden világít ha be van jelentkezve. -
meg lehet valahol azt nezni hogy egy account az adott pillanatban be van-e jelentkezve, vagy nincs? -
Wlanseraf #77087 Én nagyjából plat nélkül toltam a T32-őt, de azzal a legjobb a statom:)
Persze volt KT és IS3 is, de mégis:) és ha játszani kell akkor inkább KT:) -
SZU #77086 Ja, kicsit érdekesen mérte fel az erőviszonyokat. A szerencsétlen IS1-ek mit csinálnak a Typeokkal, vagy az 5 nehéztüzérség vs 7 heavy+2TD szemben a 9 med vs 6 nehéztüzérség.
Elég egyoldalú meccs lehetett. De azért örülök, hogy végigizgultad. Itt még 3 AFK mellett is gond nélkül illene győzni. -
Bmsrt #77085 Vagy gold ammó vételre játszanak de komolyan randomba ki vesz olyat?(1-2 kónikussal találkoztam de annyi)
Én a Su-152-met sajnálom mert momentán kedvenc Td-m és így 7.0-ban ha ilyen marad a He húzhatom le a budin... -
mini #77084 Esélye sem volt az ellennek, nem is értem min csodálkoztál. -
Nazarov77 #77083 Nekem is vegyes érzelmeim vannak, mivel zömében nagyokkal játszok ezért jó is tud lenni, de így a franciák érkezése előtt ezt így bevezetni.... Remélem fel fognak oldódni annyira a tierek hogy ne folyton T8-9 közé pakoljon majd T6al.
Ráadásul szerintem ebbe nem gondoltak bele hogy ezzel sok kezdő játékost veszítenek. Ugye ők még nem ismerik az összes tank gyengéjét, vagy taktikát vagy akármit, mit fognak látni? Kis tankokkal folyton nagyokhoz kerülnek, semmit nem tudnak ellenük csinálni majd meghalnak. Nem hiszem hogy az lesz az első gondolatuk: A csudába ez így játszhatatlan és élvezhetetlen. Tudom már! Veszek tier 8 prémium tankot!
inkább ez lesz az: Inkább hagyom a francba ezt a játékot. -
Ez a HE nerf egy igazán érdekes dolog, ugyanis félretéve azt hogy így valamivel több köze lenne a valósághoz (Persze arról nem is álmodozom, hogy esetleg az atrykat is nerfeljék ...) azért vegyes érzelmeket táplálok.
Nagyobb tankban ülve nem bánom hogy egy hirtelen megjelenő pici tank nem tud szétszedni HE spemmel ... Ebből a szempontból mindenképp jó lenne.
Viszont ha átülök egy kisebb tankba, akkor meg cocó ... Ez viszont nem lenne gond, ha lenne elég kis tank és az MM nem lenne gonosz ... de amíg az MM nem tud mit tenni a kis tankokkal, és feldobja őket a nagyok közé, addig sajnos folyamatos lesz a sírás a HE miatt ...
T34-en leteszteltem, elvileg tudtam normális HE sebzést kiosztani, de SU152-vel nem volt rá időm ... igazából ott van ennek jelentőssége.
Ha most megkérdeznék, akkor nem tudom melyik verziót támogatnám, de valószínűleg az újat (Bár némi változtatással ...) ... hiszen oké, hogy kis tankban ez keményebbé teszi a grindeket, de nagy tankban ülve már azért lényegesen nyugodtabb lennék ... -
davidbog #77081 De értettem, csak gondoltam leírom, hogy tudd miért ez sorrendem ha már annyira furcsáltad.
Nálam a használhatóság többnyire nem az eredményeket vagy a statisztikát jelenti. Az csak e-penis lóbálásra jó. Véleményem szerint még a DMG/csata se olyan nagyon mérvadó. Nagyon nem mindegy, hogy milyen csatákba, milyen pályára rak be a MM. Én például többször kerültem tier 9-10-es csatába az IS-3-al, KT-vel mint a T32-vel. Kisebb is a túlélési, győzelmi rátám és szerintem a DMG/csata érték (bár ebben nem vagyok biztos) azokkal mint a T32-vel. De nálam ettől még nem jobb a T32 mint a másik kettő. -
Először azt hittem semmi esélyünk itt.
De végül kurvajó meccs lett, jobb oldalt hárman lerohantuk az ellent, egy S-51-et körbetáncoltam, és kilőttem, egy M41-et a végén kilőttem, meg a SU-152-t is én lőttem ki, nagyon jó volt. -
Ezzel városban nincs is baj, ott mindig megoldom a sebességfölényemmel a problémát illetve a nagyfiúkkal, csak amikor a nagyfiú látja, hogy mögötte vagyok és neki segítek egy óvatlan pillanatban direkt szépen otthagy, hogy időt nyerjek neki a halálommal azt nem komázom. Ami nagy pályákon sajnos többször előfordul. Itt is az volt, hogy én elkezdtem szedni az A-20 at amíg a mi t29 ünk elvolt a type al, csak két lövésem között mikor nem figyeltem, mert céloztam lelépett a T29 és otthagyott a type ra meg az A-20, mondanom sem kell amúgy sem voltam 100% on, 1 hit voltam a type nak. Illetve tudnék mit kezdeni a tigrincsel, ha meglenne a legjobb 75, de sajnos még nincs, így elég necces. Nem vagyok teljesen idióta játékos, ha városi pályát kapok ilyen körülményekkel simán elvagyok, de nagy nyílt terepen, mint malinovka (vagymi) nem sok esélyem van. És természetesen, csak hogy utáljuk az artykat is, mert jó, azok is szeretnek a biztos fragre menni a támogatás helyett, ami én vagyok nekik. Szal igen, nagy nyílt pályán ilyen jófej nagyfiúval tényleg depresszáns....