A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Aki sír a scoutok miatt, az próbálja ki őket!
Nekem van mind a 3, a T-50-2 az versenyautó, az egyetlen rallizós cucc, okos ellenfél ellen viszont nem sokra mész vele, ha van gyorsabb med, vagy másik scout, akkor az megállítja.
A Chaffee az nagy kedvenc, az az igazi bokorból spotolós - flank-elős tank, nagyon mozgékony, cserébe papír, és a leglassabb.
Dagileót annyira nem szeretm, bár a 10,5-es nem rossz, főleg mikor betalál, de bokrozni túl nagy, hiába gyors, nem fordul, szóval hit and run taktikára a legjobb, főleg ha bemegy a HE, és bont 4-500 HP-t.
1 vs 1-ben a T-50-2 nem tuti hogy egy komolyabb heavy tank ellen sokra megy, mert csak HE-t kell tölteni és úgy helyezkedni, hogy ne tudjon körberallizni.
Én is lőttem már ki nagy böszme tankokat, de sok %-ról lebontani egy T8-as heavyt ... ahhoz mák kell és béna sofőr ...
Nem egyszer kerülök olyan csatákba ahol én vagyok a legalsó, felettem pedig T54 ... És ott bizony nem nagyok kapok top gunt ...
Azért had legyen már olyan ágyú rajtuk, amivel a T8-as artykat szét lehet szedni ...
@Attiska: Mellesleg a dagileónak ott a 7,5-es ágyú is, abba nem kell HE, és hasonóan jó chip damage-re ... (Én igazság szerint jobban szerettem bétában PZ4-en pl.)