banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    Ez a HE nerf egy igazán érdekes dolog, ugyanis félretéve azt hogy így valamivel több köze lenne a valósághoz (Persze arról nem is álmodozom, hogy esetleg az atrykat is nerfeljék ...) azért vegyes érzelmeket táplálok.

Nagyobb tankban ülve nem bánom hogy egy hirtelen megjelenő pici tank nem tud szétszedni HE spemmel ... Ebből a szempontból mindenképp jó lenne.

Viszont ha átülök egy kisebb tankba, akkor meg cocó ... Ez viszont nem lenne gond, ha lenne elég kis tank és az MM nem lenne gonosz ... de amíg az MM nem tud mit tenni a kis tankokkal, és feldobja őket a nagyok közé, addig sajnos folyamatos lesz a sírás a HE miatt ...

T34-en leteszteltem, elvileg tudtam normális HE sebzést kiosztani, de SU152-vel nem volt rá időm ... igazából ott van ennek jelentőssége.

Ha most megkérdeznék, akkor nem tudom melyik verziót támogatnám, de valószínűleg az újat (Bár némi változtatással ...) ... hiszen oké, hogy kis tankban ez keményebbé teszi a grindeket, de nagy tankban ülve már azért lényegesen nyugodtabb lennék ...