banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Metalmilitiakid
    Ezzel városban nincs is baj, ott mindig megoldom a sebességfölényemmel a problémát illetve a nagyfiúkkal, csak amikor a nagyfiú látja, hogy mögötte vagyok és neki segítek egy óvatlan pillanatban direkt szépen otthagy, hogy időt nyerjek neki a halálommal azt nem komázom. Ami nagy pályákon sajnos többször előfordul. Itt is az volt, hogy én elkezdtem szedni az A-20 at amíg a mi t29 ünk elvolt a type al, csak két lövésem között mikor nem figyeltem, mert céloztam lelépett a T29 és otthagyott a type ra meg az A-20, mondanom sem kell amúgy sem voltam 100% on, 1 hit voltam a type nak. Illetve tudnék mit kezdeni a tigrincsel, ha meglenne a legjobb 75, de sajnos még nincs, így elég necces. Nem vagyok teljesen idióta játékos, ha városi pályát kapok ilyen körülményekkel simán elvagyok, de nagy nyílt terepen, mint malinovka (vagymi) nem sok esélyem van. És természetesen, csak hogy utáljuk az artykat is, mert jó, azok is szeretnek a biztos fragre menni a támogatás helyett, ami én vagyok nekik. Szal igen, nagy nyílt pályán ilyen jófej nagyfiúval tényleg depresszáns....