418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #79844 14 győzelem egymás után M4A3E8-al, itt kell mára abbahagyni... -
Újabb remek csata! T32-esen Himmelsdorf-on csapatonként 3-4 artyval. Kezdődik a meccs, T32 elég gyors ahhoz, hogy a dombon leszedje a támadó közepes tanokat. Felkúszok egy Tigris és egy Párduc társaságában, szembe találkozunk egy tigrissel és egy vk4502a-val. Párduc rusholni akarja a tigrist, nem jön be neki, a baráti tigris meg én a vk-t kezdjük lőni. S ekkor mutatkozott meg, hogy mennyire gagyi a tier 8-asok szintjén a t32-es lövege, legalább 4 skuló lepattant róla, ebből 3 a 120 cm-es tanktörzsről. Szerencsére egy m40/43 eltakarította. A tigrissel gyorsan végeztem, pánikba esett kicsit, nem célzott rendesen. Leértem végre a dombról, de csak most látom, hogy a csapatunk nagy részét kilőtték, és az ellenfélnek kb. 3-4 tankkal többje van. Két lehetőségem volt, cap vagy gyorsan vissza saját bázisra, ahol a végére egy is-4 és az a m40/43-as tartotta a frontot legalább 5 tankkal szemben. Amilyen gyorsan csak tudtam megindultam bajtársaim segedelmére, a pálya közepi parknál megpillantottam egy ellenséges Löwet és egy IS3-at nekem háttal. Nem figyeltek rám, úgy látszik. Löwe kapott tőlem egy tölténnyi beöntést, az Is3-ból pedig lefaragtam a fennmaradó 2-300 HP. De közben látom, hogy egy t25-ös megindult a vasútvonal felőli utcán felém, tudtam, hogy oldalba akar kapni, ezért elé siettem. Nyílt terepen sok esélye nem volt, noha engem az artyjuk egyszer csúnyán seggbe trafált. Tehát végjátékra maradt mi oldalunkon 1 Is4, 1 m40/43 és én a T32esemmel. Három arty ellen. Mind hármunknak 60-100% körül volt a hp-nk. Nekem volt a legalacsonyabb amiatt a genyó arty lövés miatt. Hát megindultunk, én a hegy felőli úton (a halál utcáján) ők a vasút felőlin. Szerencsére HE-re váltottam át, s mikor véletlenségből szembe találkoztam egy mit sem sejtő ellenséges m40/43-sal egy lövéssel leszedtem, kis célzással ő szedett volna le engem, ha gyorsabb lett volna, és ha campelt volna. A másik oldalon a megmaradt 2 arty közül az egyiket gyorsan kilőtték, viszont a mi m40/43-asnuk is hősi halált halt, az is4 viszont bosszút állt bajtársunkon. De ekkorra már éreztük a győzelem ízét, mentek egymásnak a gratulációk, hisz mi hárman mind 4-5 killel járultunk hozzá a meccshez. Végül is hármunk közül nekem jutott a legkényelmesebb feladat, míg ők tartották a frontot én az ellenség hátába kerültem, úgyhogy a győzelem inkább az ő kitartásuk gyümölcse mint az én átkaroló hadműveletemé. De jó érzés volt, hogy egy vesztes helyzetből sikerült egyesült erővel kitörnünk és győzelmet aratnunk. -
brasco84 #79842 nem nézem gyakran, de annyira demotiváló amikor top tankként, arty mentes csatában csinálok 4-5 killt és vesztünk :( mindennapos.. -
Bocs, félreérthető: bgabor megmondta neked, troll. -
Ez a válasz, troll. -
Ry0K3N #79839 Ez igaz de ez a pilóták idiotizmusa miatt van (OL mondta is hogy ezzel vannak a legrosszabb statisztikák, vajon miért) de aki kicsit is gondolkodik vele annak a kezei között veszélyes.
VK3601 szemszögéből nézve így 170 meccs környékén tier8 medek veszélyességi sorrendje(és igen 5-ből 4 meccs tier 8 nem nagyon vagyok alacsonyabbak között vele):
T44-> Panther2 -> Pershing -> Type -
bgabor #79838 "Mivel nincs Type-od így a véleményed sem releváns.
Azt, hogy másik tankban ülve mit érzel az nem az, mint amikor bent ülsz."
Nyugodtan szálj le a magas lóról, mert a teszt szerveren csak az nem próbálta még ki a Typeot, aki egyáltalán nem hallot a tesztszerverről. Van tapasztalatunk, amiből véleményt formálhatunk. -
Batyafaka #79837 Köszönöm :) -
Ry0K3N #79836 KV3 hull rajta KV1 torony 76 milis ZiS 5-el. Ruszki bétateszterek kapták.
-
lammaer #79835 Mi lenne ha nem bámulnád állandóan a statisztikákat, és esetleg megpróbálnád élvezni a meccseket? :)
A tank azt írod jó, szarj bele hogy mi hány %. Ha jó akkor élvezd és játsszál vele. -
brasco84 #79834 na IS-3 al 160 csata után kemény 39% a győzelem, kezdem unni, el van átkozva ez a szar :D semmi kedvem menni az IS-4 ért.. pedig turret meg Bl-9 megvan, jó is, de mégse nyerünk sose... -
lammaer #79833 Online tech tree, orosz oldal. Kattint, megnéz :)
Amúgy a legszembetűnőbb az az, hogy a kv220 prémium (ha jól emlékszem talán nem is vehető, mert bétás jutalomtank volt), a többi meg nem. -
Batyafaka #79832 Hello!Valaki fel tudna világosítani mi a konkrét különbség a KV-220 és a többi KV között??? -
lammaer #79831 A type playerek többsége oldalazva vagy seggel támad :)
Azért érdekes hogy vki szerint a t-44 JOBB mint a type... látszik, sokan sokféleképpen éljük meg a játékot, nem csoda hogy szerencsétlen devek sötétben tapogatóznak hogy mit hova nerfeljenek/buffoljanak :) -
hogy ne kelljen copyzni
http://kepkezelo.com/images/glsfbqf67521evibisbh.jpg
http://kepkezelo.com/images/xxc9mmvdn0bh4lzyew.jpg
http://kepkezelo.com/images/eu99q4wg6ylw6m1qmmcv.jpg
http://kepkezelo.com/images/8cr8nvt50shxj5llf8.jpg
http://kepkezelo.com/images/ocfehqjmi3pwnmr0aamz.jpg
-
Ry0K3N #79829 Ha a heavy palyer agya helyén szivacs van persze hogy nem de azért illene.
"A Type azért OP mert mindenki fosik tőle, és elkezdik lőni mint a meszes szemből ész nélkül ... " na és szerinted mi az első dolga mit fordít feléd? jóhogynem a hátulját mutogatja -
lexlutor #79828 az utobbi napok matchmaker csodai.. erdemes megnezni oket:
http://kepkezelo.com/images/glsfbqf67521evibisbh.jpg
http://kepkezelo.com/images/xxc9mmvdn0bh4lzyew.jpg
http://kepkezelo.com/images/eu99q4wg6ylw6m1qmmcv.jpg
http://kepkezelo.com/images/8cr8nvt50shxj5llf8.jpg
http://kepkezelo.com/images/ocfehqjmi3pwnmr0aamz.jpg -
Erre megintcsak nem mondok semmit mert szituáció függő a dolog ...
Te elég régóta játszol nem? 1vs1-ben szentírás hogy kiszedi a heavy a médiumot? Nagyon nem ... -
Ehhh ... gondolom nincs Pershinged :)
Én pont a Pershingnél tartottam mikor meglett a Type-om ...
Ha csak szemből tudtam lőni 1vs1-ben akkor bukó is lehetett ... ellenkező esetben annyira nem féltem tőle.
Nekem meg Lowe-m nincs ... de vicc, hogy BL9-el pl: oldalról nem lehetett sokszor átlőni a 80-as páncélzatát ... Az ágyú megintcsak külön kategória ...
A Type azért OP mert mindenki fosik tőle, és elkezdik lőni mint a meszes szemből ész nélkül ... -
sad1976 #79825 Incorrect code -
sad1976 #79824 kérdés:ez a nagy téli cirkusz vasárnaptól-vasig benne foglaltakik a féláron vásárolható tank is a "nagy"akcióban? kihúztam a jagd panthert.nem akarok ráfizetni.ha nem muszáj -
hali, egy giveaway kód ha még él és valaki használni akarja:
AWAR24NB7-48HV-AMZ2 -
sad1976 #79822 rosszul teszed 
-
Oddball29 #79821 Pedig én Pershinggel csak a P2-től tartok, többitől nem nagyon. -
stork13 #79820 Mivel nincs Type-od így a véleményed sem releváns.
Azt, hogy másik tankban ülve mit érzel az nem az, mint amikor bent ülsz.
P2 és M26 esetében erősen kell gondolkodni az 1vs1-en. T-44 egy hangyányit jobb nála, de annak gondolkodás nélkül neki lehet menni. Aztán a szerver majd dönt lepattanó tekintetében.
Tehát a 4 közül max 3. a T-44-el közösen, de egy hangyányival szerintem mögötte van.
Pénzt grindelni jó, nagyobb élmény vele, mint heavyvel. De ez meg szubjektív dolog. :D
Szappanoperánk következő része: Type-hate-hype... -
TDantes #79819 Az a baja hogy egy szinten van a többi tier 8-as medd-el? Hát... -
Tippek és találgatások
Győzd le a Type fóbiád :) és végén kacagni fogsz, saját magadon.
Amikor jön szembe, nyugalom levegő be egy-két-há-négy levegő ki öt-hat-hét-nyolc és ne azon filozofálj honnan pattan hanem kb oda szeretnék egyet bevarrni neki és kész, "száguld" feléd ne sniper módba legyél külső nézet, célkereszt rá igazit és bumm.Én is csak tanuló vagyok valamikor annyira nem tudok koncentrálni ilyenkor csak szidom magam mint a bokrot hogy mi a br.t csinálok, amikor elkapja az ember a fonalat akkor meg mintha a mátrixban lennél lelassítva befordul az enemi az oldalával hallod a kattanást ahogy betöltöttél már ott a célkereszt a torony alatt és bumm
Eddigi saját rekordom Type 2 lövésből TigerP-vel.( először hátal nekem tőlem elfele halad a fenekére céloztam de hova ment nem figyeltem torony hátulja e vagy motor másodszor befordul nekem 90°-ba és halad tovább a jobb oldalát mutatja ,de jó lenne egy ammo racke-t lőni mondogatom közben elé tartok és várom a kattanást és bumm, kaput mondom ez alighanem sikerült :))
A játék kezdésénél én alapból azt nézem van-e scout tank az eneminél az elsőbbséget élvez ha meglátom azonnal pörgök és lövöm (itt lemérheted a csapatot is ha nem foglalkoznak nagyon vele akkor az a meccs nagy valószínűséggel bukta).
A második összeszámolom a medeket ha 2-nél több van akkor már általában át szoktak rongyolni vagy falkáznak ilyenkor próbálok úgy helyezkedni ha rá ugranak a mienkre szedem le róluk amilyen gyorsan lehet őket,a minimappon látni jönnek és nagyon darálnak és már nem tudok segíteni akkor visszább húzódok hogy amikor beérnek olyan helyen legyek ahol van baráti tűz támogatás.
Persze a kivétel erősíti a szabályaimat magam felé ezért van úgy hogy megyek ahogy jól esik taktik nélkül. -
akármikor elcserélném a Löwém egy Type-ra, ha lehetne. Még ha a Löwe 2x annyit is ér (papíron). -
Az, hogy prémiumhoz képest nagyon is brutál. simán egy szinten van a többi T8 meddel. Sőt szerintem a Pershingnél és a T-43-nál sokkal jobb is. P2 talán jobb nála. Löwe pl egy rakat szar a többi T8 heavyhez képest. Egyedül az ágyúja jó, de a páncél is üveg meg a sebesség is csiga. -
TDantes #79815 Akkor? Mi a gond? -
Még szép, hogy kiállsz, mivel heavy vagy. Szép is lenne, ha egy azonos szintű heavy nem tudna elbánni 1v1ben egy meddel. -
TDantes #79813 Löwe-vel és M6 prémiummal is kiállok a Type elé. Lazán átlövöm szemből. A type előnye, ha megtud kerülni és oldalba támadni. De erre a többi tier 8-as med is képes.
Tier X-el meg hát annyira se izgat mint egy pattanás a seggemen. -
TreeJan07 #79812 [IMG]http://kepkezelo.com/images/5jckivtqnujnxonv2gki_thumb.jpg[/IMG][/URL]]][URL=http://kepkezelo.com/viewer/5jckivtqnujnxonv2gki.jpg] [/URL]
-
TreeJan07 #79811 -
http://mek.niif.hu/05000/05069/html/#d1e13585 -
Aha.. melyik is gyorsulja le ezek közül? Ferdi? T28? Esetleg a KT? Állandóan pattogok az elejéről ennek a kínai szarnak. Tornya meg simán esélytelen szemből.
Szemből masszívabb ez a szar mint akármelyik Tier7-8 heavy. Hangsúlyozom HEAVY! KT-met többször átlövik szemből, mint a Typeot. -
Rövid, de tanulságos történet következik arról, hogyan NEM szabad felderítőkkel bánni.
Tehát a szteppén én vagyok az egyedüli felderítő, kicsi chaffee top löveg és torony nélkül, ventilátorral, camoval és binoval. Szóval indul a meccs, míg tier 7-8-9-10 emberkék két szélre vonulnak, az arty pedig talál egy bokrot, ahol végig campelheti a harcot, én elég pofátlan vagyok ahhoz, hogy szemből támadjak. Szépen a pálya közepi mély úton nyomulok előre, 100 méterenként egy bokor mögül kémlelve az ellenfelet. Sikerült is kifigyelnem a T95-ösüket (bizony, e lomha jószágnak a későbbiekben még fontos szerep jut, muhahaha ;D) és egy Is-3-st is sikerült kifigyelnem. 3 perc múlva mikor már látom, hogy eléggé felgyűltek két oldalt a nehéz tankok, gondoltam, egy életem, egy halálom én most a rusht megpróbálom. Megyek mendegélek, elibém téved egy magányos T25-ös, lőtt, elvétett, nem szabadott volna, pillanatok alatt a hátába kerültem, a csóka úgy tűnik pánikba esett tőlem és kimozdult a fedezékéből egyenest a szövetséges Td-k elé. Pár pillanat és -1 ellen. Megyek tovább arty nézőbe. De vasúti töltés előtti ház mögött egyszer csak megpillantom a T95öst, HÁTTAL NEKEM, TELJESEN EGYEDÜL. Bizony, a Dávid eposzi harca következik Góliáttal. Nem részletezem, bármennyire is igyekezett, én gyorsabb voltam, -500 HP majd egy arty elhappolta a dicsőséget előlem. Pár Hummel a T95 támogatására indult, de őket is hamar leszedték a szövetségesek. Én pedig megpillantottam egy GW Tigert, amint épp el akar pucolni. Kis naiv. Követtem, rátaláltam, s a meccs alatt másodszor egy lassú tankkal álltam szembe, mely akár egy lövéssel pokolra küldhet. De még annyi esélye sem volt, mint a T95-nek, próbált manőverezni, de beálltam mögé, végül ezt is egy arty elhappolta előlem. De most jön a fekete leves, úgy tűnik egy Is-3 könnyű préda reményében beállt kampleni, hogy mikor kijövök a sziklák mögül leszedhessen, sajna sikerült is neki, 450 HP-m bánta de mégis túléltem, modul sérülés nélkül. Gyorsan kimanővereztem, és megindultam a baráti tankok felé, had intézzék el ők a Is-3-t. Majdnem sikerült egy E-100-st is leszednem ami csak 100 körüli HP-n volt már, de végül egy nagyágyú ezt is elhappolta előlem. Végül mondani sem kell, nyertünk. Én meg lettem dicsérve + csomó xphez jutottam, zséről nem írok, mert az gyalázatosan kevés a scoutokon, de ezeket a masinákat nem is azért hajtjuk.
Összegezve, felderíteni qrva jó dolog. Még egy olyan kifejlesztetlen masinánál is mint az enyém. Kihasználni az csapatjáték hiányát az ellenfélnél, az egyik legkellemesebb dolog. Szóval én csak ajánlani tudom a kisebb tankokat, mert lehet, hogy 5-ből 4-szer kilőnek, de az ötödik meccsen kamatostul vissza tudsz fizetni a nagy ágyuknak. -
Adjunktus #79807 Na és?
Ezek közül egy csomó legyorsulja.Hegynek fölfelé le is hagyja.
Az oldalát csúzlival is átlövik.A frontját lent meg az ebben a kategóriában szereplő tankok 90%-a viszi.Egyedül a tornya 200mm szemből.Na? -
Na ez az ....
Type-al szemből pl a Ferdit, KT-t esetek 98%-ában nem lehet átütni. Amúgy is csak falkában erős ez a gép. Egyedül szinte mindig megszopom. :) -
Az, hogy az egy kibas*ott med, nem pedig egy heavy vagy TD!