banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• HunAnFionn
    Újabb remek csata! T32-esen Himmelsdorf-on csapatonként 3-4 artyval. Kezdődik a meccs, T32 elég gyors ahhoz, hogy a dombon leszedje a támadó közepes tanokat. Felkúszok egy Tigris és egy Párduc társaságában, szembe találkozunk egy tigrissel és egy vk4502a-val. Párduc rusholni akarja a tigrist, nem jön be neki, a baráti tigris meg én a vk-t kezdjük lőni. S ekkor mutatkozott meg, hogy mennyire gagyi a tier 8-asok szintjén a t32-es lövege, legalább 4 skuló lepattant róla, ebből 3 a 120 cm-es tanktörzsről. Szerencsére egy m40/43 eltakarította. A tigrissel gyorsan végeztem, pánikba esett kicsit, nem célzott rendesen. Leértem végre a dombról, de csak most látom, hogy a csapatunk nagy részét kilőtték, és az ellenfélnek kb. 3-4 tankkal többje van. Két lehetőségem volt, cap vagy gyorsan vissza saját bázisra, ahol a végére egy is-4 és az a m40/43-as tartotta a frontot legalább 5 tankkal szemben. Amilyen gyorsan csak tudtam megindultam bajtársaim segedelmére, a pálya közepi parknál megpillantottam egy ellenséges Löwet és egy IS3-at nekem háttal. Nem figyeltek rám, úgy látszik. Löwe kapott tőlem egy tölténnyi beöntést, az Is3-ból pedig lefaragtam a fennmaradó 2-300 HP. De közben látom, hogy egy t25-ös megindult a vasútvonal felőli utcán felém, tudtam, hogy oldalba akar kapni, ezért elé siettem. Nyílt terepen sok esélye nem volt, noha engem az artyjuk egyszer csúnyán seggbe trafált. Tehát végjátékra maradt mi oldalunkon 1 Is4, 1 m40/43 és én a T32esemmel. Három arty ellen. Mind hármunknak 60-100% körül volt a hp-nk. Nekem volt a legalacsonyabb amiatt a genyó arty lövés miatt. Hát megindultunk, én a hegy felőli úton (a halál utcáján) ők a vasút felőlin. Szerencsére HE-re váltottam át, s mikor véletlenségből szembe találkoztam egy mit sem sejtő ellenséges m40/43-sal egy lövéssel leszedtem, kis célzással ő szedett volna le engem, ha gyorsabb lett volna, és ha campelt volna. A másik oldalon a megmaradt 2 arty közül az egyiket gyorsan kilőtték, viszont a mi m40/43-asnuk is hősi halált halt, az is4 viszont bosszút állt bajtársunkon. De ekkorra már éreztük a győzelem ízét, mentek egymásnak a gratulációk, hisz mi hárman mind 4-5 killel járultunk hozzá a meccshez. Végül is hármunk közül nekem jutott a legkényelmesebb feladat, míg ők tartották a frontot én az ellenség hátába kerültem, úgyhogy a győzelem inkább az ő kitartásuk gyümölcse mint az én átkaroló hadműveletemé. De jó érzés volt, hogy egy vesztes helyzetből sikerült egyesült erővel kitörnünk és győzelmet aratnunk.