A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rövid, de tanulságos történet következik arról, hogyan NEM szabad felderítőkkel bánni.
Tehát a szteppén én vagyok az egyedüli felderítő, kicsi chaffee top löveg és torony nélkül, ventilátorral, camoval és binoval. Szóval indul a meccs, míg tier 7-8-9-10 emberkék két szélre vonulnak, az arty pedig talál egy bokrot, ahol végig campelheti a harcot, én elég pofátlan vagyok ahhoz, hogy szemből támadjak. Szépen a pálya közepi mély úton nyomulok előre, 100 méterenként egy bokor mögül kémlelve az ellenfelet. Sikerült is kifigyelnem a T95-ösüket (bizony, e lomha jószágnak a későbbiekben még fontos szerep jut, muhahaha ;D) és egy Is-3-st is sikerült kifigyelnem. 3 perc múlva mikor már látom, hogy eléggé felgyűltek két oldalt a nehéz tankok, gondoltam, egy életem, egy halálom én most a rusht megpróbálom. Megyek mendegélek, elibém téved egy magányos T25-ös, lőtt, elvétett, nem szabadott volna, pillanatok alatt a hátába kerültem, a csóka úgy tűnik pánikba esett tőlem és kimozdult a fedezékéből egyenest a szövetséges Td-k elé. Pár pillanat és -1 ellen. Megyek tovább arty nézőbe. De vasúti töltés előtti ház mögött egyszer csak megpillantom a T95öst, HÁTTAL NEKEM, TELJESEN EGYEDÜL. Bizony, a Dávid eposzi harca következik Góliáttal. Nem részletezem, bármennyire is igyekezett, én gyorsabb voltam, -500 HP majd egy arty elhappolta a dicsőséget előlem. Pár Hummel a T95 támogatására indult, de őket is hamar leszedték a szövetségesek. Én pedig megpillantottam egy GW Tigert, amint épp el akar pucolni. Kis naiv. Követtem, rátaláltam, s a meccs alatt másodszor egy lassú tankkal álltam szembe, mely akár egy lövéssel pokolra küldhet. De még annyi esélye sem volt, mint a T95-nek, próbált manőverezni, de beálltam mögé, végül ezt is egy arty elhappolta előlem. De most jön a fekete leves, úgy tűnik egy Is-3 könnyű préda reményében beállt kampleni, hogy mikor kijövök a sziklák mögül leszedhessen, sajna sikerült is neki, 450 HP-m bánta de mégis túléltem, modul sérülés nélkül. Gyorsan kimanővereztem, és megindultam a baráti tankok felé, had intézzék el ők a Is-3-t. Majdnem sikerült egy E-100-st is leszednem ami csak 100 körüli HP-n volt már, de végül egy nagyágyú ezt is elhappolta előlem. Végül mondani sem kell, nyertünk. Én meg lettem dicsérve + csomó xphez jutottam, zséről nem írok, mert az gyalázatosan kevés a scoutokon, de ezeket a masinákat nem is azért hajtjuk.
Összegezve, felderíteni qrva jó dolog. Még egy olyan kifejlesztetlen masinánál is mint az enyém. Kihasználni az csapatjáték hiányát az ellenfélnél, az egyik legkellemesebb dolog. Szóval én csak ajánlani tudom a kisebb tankokat, mert lehet, hogy 5-ből 4-szer kilőnek, de az ötödik meccsen kamatostul vissza tudsz fizetni a nagy ágyuknak.