A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tippek és találgatások
Győzd le a Type fóbiád :) és végén kacagni fogsz, saját magadon.
Amikor jön szembe, nyugalom levegő be egy-két-há-négy levegő ki öt-hat-hét-nyolc és ne azon filozofálj honnan pattan hanem kb oda szeretnék egyet bevarrni neki és kész, "száguld" feléd ne sniper módba legyél külső nézet, célkereszt rá igazit és bumm.Én is csak tanuló vagyok valamikor annyira nem tudok koncentrálni ilyenkor csak szidom magam mint a bokrot hogy mi a br.t csinálok, amikor elkapja az ember a fonalat akkor meg mintha a mátrixban lennél lelassítva befordul az enemi az oldalával hallod a kattanást ahogy betöltöttél már ott a célkereszt a torony alatt és bumm
Eddigi saját rekordom Type 2 lövésből TigerP-vel.( először hátal nekem tőlem elfele halad a fenekére céloztam de hova ment nem figyeltem torony hátulja e vagy motor másodszor befordul nekem 90°-ba és halad tovább a jobb oldalát mutatja ,de jó lenne egy ammo racke-t lőni mondogatom közben elé tartok és várom a kattanást és bumm, kaput mondom ez alighanem sikerült :))
A játék kezdésénél én alapból azt nézem van-e scout tank az eneminél az elsőbbséget élvez ha meglátom azonnal pörgök és lövöm (itt lemérheted a csapatot is ha nem foglalkoznak nagyon vele akkor az a meccs nagy valószínűséggel bukta).
A második összeszámolom a medeket ha 2-nél több van akkor már általában át szoktak rongyolni vagy falkáznak ilyenkor próbálok úgy helyezkedni ha rá ugranak a mienkre szedem le róluk amilyen gyorsan lehet őket,a minimappon látni jönnek és nagyon darálnak és már nem tudok segíteni akkor visszább húzódok hogy amikor beérnek olyan helyen legyek ahol van baráti tűz támogatás.
Persze a kivétel erősíti a szabályaimat magam felé ezért van úgy hogy megyek ahogy jól esik taktik nélkül.