418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Igen, sőt az EU-s oldalról is tudunk. :-)

http://eu.worldofwarplanes.com/
  • Grove4
    Erről tudtok amúgy? :)
  • VanDaal
    Ettől kicsit jobban érzem magam, valahogy csak átrágom rajta magamat én is :)
    Csak már szégyelltem, hogy mért nem jönnek a killek... :D
  • VanDaal
    Megnyugtató, hogy nem vagyok vele egyedül.
  • noname23
    Azért azt remélem felfogtad már a játékban ha te ténylegesen 6ot 100%ról kilőnél az milyen pénz összeget jelentene még ilyen low tierben is hát nem 300xp-t
    Attól hogy csóriknak nem jelezte a killt attól még ne szálljál el magadtól, hogy te milyen überbrutál killer mester vagy
    mert elég szépen lesebezték neked és kb olyan minimum 800xp-n kéne legyél, ha te olyan hős tettet végeztél volna el amilyennek beállítod.

Csak egy példa hogy kb értsed a dolgot ha egy pz38Na-t egy IS-t KV3at VK36-ot 100%ól kilősz nyeréssel az 2160XP xDxDxD

Akkor miről beszélünk és igazából csak 3 ellen volt ami említésre méltó szóval sorry hogy most ez rajtad csattant, de qvára nem birom az ilyen atomanti szájberrambó beszólásokat hogy "én killeztem 6-7-8-9" persze ló**** az már milyen xp rekord mennyiség volna ebbe a játékban.
    Már az is sok mikor valaki 2500-2800körülit postol be és az is max annyit jelent hogy 4embert képes lett volna elrakni láb alól teljesen egyedül de nem azt, hogy egymagában mindjárt felér egy fél csapattal persze mintha tényleg a többin ott se lett volna mert nem mutatta mennyit sebeztek.
    Szóvel ez nem cod meg mit tudom én mivel hasonlítgatjátok össze hogy a killek másodpercenként jönnek mert itt van hogy percekig elvagytok eggyel mire összejön.

• Thoryne
    67 meccs alatt 16 elpusztított jármű, 7 (!!!!) élve megúszott csata... :D Bár a végefelé (utolsó 15 csata) már jól ment, addigra nagynehezn megtanultam, hogy nincs rohanás. Általában azt csináltam, hogy vártam amíg elredneződnek a fronton a dolgok, aztán kerestem egy TD-t, beálltam az oldalába aztán szétlőttem. Aztán meglett az XP a következőre és adtam is el rögtön :D
  • yossarianHUN
    Hát én szenvedek vele mint a kutya.
  • VanDaal
    Neked sikerült vele normális köröket futni? Mert én már azért adtam el idegességemben, mert annyit bénáztam vele :)
  • Toweliee
    Megvan minden hozzá. De igazából nem érdekel, nem akarok úgy rohangálni, mint egy T-50-es. Saját kategóriájában vadállat módjára lehet vele aprítani. 26 lövést kaptam egy T5-T6 csatában, több, mint 200hp-val fejeztem be így is.
  • setchoo
    Sziasztok!
    Sokat olvasom a fórumot. Rengeteg okos tanácsot és hülyeséget lehet itt összeszedni.
    Viszont most szeretnék egy példaértékű tettet megosztani veletek.
    A megfelelő önfeláldozás hozhat győzelmet.

Jó játékot!
  • Thoryne
    Én pár napja fejeztem be azt, szóval pont kapóra jön az akció
  • bornofakone
    ha ez nekem jött: lánctalp fent, legjobb motor: on, szóval így érzem h tetű lassú :D
    mondjuk lehet az a gond h jpantherrel nyomom (azzal farmolok) és ugyebár az gyors minden tekintetben:D
    ja így h jpanthert felhoztam, a 88-sal is bajom van :D lassú nagyon tiger p-n...de ez megint csak azért lehet mert elég sokat nyomom jpantherral, és az ugye darál a 88-sal, míg tiger p-n meg talán ilyen 8-s rofja van, nem tudom miért de játék közben nagyon lassúnak érzem, igaz tiger p-vel napi 2-3 max 5 csatát megyek, míg jpantherral 20-25 csatát is, lehet nem éppen tesz jót :D

köszi szépen a replayeket:) meglesem majd őket kaja közben :D

lehet amúgy h csak egyszerűen nem passzol ez a tank hozzám, volt már ilyen a történelemben:D (pl. t-28....mindenki mondta h mekkora király t4-ben én egyszerűen gyűlöltem, bezzeg a lee-t meg szerettem :D)
  • VanDaal
    Szerintem vissza is veszem ma én is, március 5-ig csak összejön az a 20k xp ami még kell :) meg hát egyszer úgyis le kell tudni, ha Bat.Chatot akar az ember...
  • atee73
    Jaaj .....hmmm az elso korben i-5el mentem me262 hg es la-15ok ellen ,haaat rovid volt
  • Thoryne
    Már ellepték a játékot az AMX 12t-k... készülnek holnapra.
  • Nazarov77
    Március 1.én kezdődő special:

50% on the vehicles AMX 13 75 and AMX 13 90

To discover or re-discover the tanks described above.
    3 days of Premium Account for the price of 1 day PA, 7d PA for the price of 3d of PA

To earn more experience at low prices.
    х3 XP for the first victory

To earn even more experience. Not only with you AMX of course.

link
  • bgabor
    Nem lesz lassú, csak kell a lánc meg a legnagyobb motor. Alap motorral nagyon csiga csak.
  • sanya01
    Ha még egyszer valaki azt találja mondani, hogy nem létezik "szopóág" és befolyásolt MM, akkor személyesen pofozom fel! :DDDD
  • KohnBela
    Szia,

Mellékelt linken láthatsz Tiger P replayeket, sorbarendeztem neked, felülről lefelé, killek száma alapján. 12 killről indul...
    Talán kezdj ezzel. :)

A térképek melletti zöld ikonra kattintva tudod őket letölteni.

Egyébként ajánlom az oldalt mindekinek. Ide a fórumra linkelte be valaki néhány napja/hete, onnan tudok róla én is.

http://wotreplays.ru/index.php/site/index/tank/281/nation/2/level/7/sort/frags.desc
  • Gottfried
    Ilyenkor azért felmerül a kérdés hogy a többiek mit csináltak ??
    (Szinte mindet 100%-ról lőttem ki)

• patchaou
    Még nekem sem küldtek :(
  • Toweliee
    Nekem is a Tiger P az egyik kedvencem, a legtöbb csatát is ezzel játszottam.

Mi ez a testet a sarkon trükk? Olyasmi, hogy mindig szembe kell állni az ellennel?

Más. Ajánlottátok nekem a T6-os VK tankot. Első csatámban berakott T9-esek közé, utolsó voltam a sorban. De amikor szembetaláltam magam egy Jagdtigerrel és az első lövése lepattant tudtam, hogy jól fogok vele járni. Kicsit lassúnak találom, de a páncélzata kárpótol ezért.
  • Renegade
    ha ugyanaz a metodika, mint a WOT-ban, akkor ha alfás és bétás is vagy rögtön + 2 közepes prém járművel kezdesz
  • atee73
    En most kaptam kb 2 oraja a mailt, vmi 950mb meg csak az egesz game.... :-(
  • popey8
    Nekem még nem volt, így nem tudok értékelhető tanácsot adni. Azért tudom, h a testet a sarkon kitolós trükkel kell kihasználni. Ja és a tornyon lévő parancsnoki kupolát kis túlzással még a Loltraki is átlövi
  • bgabor
    Mennyire mások vagyunk. :D
    Én ki nem álhattam a T29-est, azt hogy állandóan tereptárgyakat kell keresni hogy eldugjam a papír testét, meg a pontatlan és sokáig töltő 105öst. El is adtam a fenébe.

Ezzel szemben a Tiger P-nek minden percét élveztem, prém nélkül egy hét alatt kihúztam vele a VK4502A-t, mert hihetetlenül élvezetes volt vele játszani. A Tier7 legjobb ágyúja, és nagyon jó páncélzat, amíg nem tudtak az oldalamba kerülni, nemigen bírtak velem soha. Tényleg Tier 7,5 inkább, szerintem durván felette áll a másik háromnak.
  • Styx36
    Én regeltem, de nem kaptam e-mailt.....
  • popey8
    Én is kipróbálnám, de nem szeretek félkész játékkal játszani (igaz a WoT is az volt mikor elkezdtem). Az alfa nekem még túl kezdeti stádium. Majd, ha béta lesz, akkor megsasolom. Biztos a WoW is jó player szopatós játék lesz, mint a WoT:D
  • Ry0K3N
    Mond nekik akkor hogy gyorsabban válogassák a jelentkezőket :D
  • atee73
    az izgalom teszi, csak botok ellen tudok menni mert nem rak be az qrva mm senkit
  • bornofakone
    vki tiger p-ről rakhatna fel oktató szándékkal replay-t, megköszönném :)
    vhogy nem tudok azonosulni azzal a tankkal, fullos már, de lassú mint a tetű, és nem tom, azt hittem de jó lesz majd ha fullos lesz, és majd akkor pattogok világba és lesz fasza 88-som is.....erre stug 3-ból 3x átlő, meg bármilyen tank szinte....próbáltam mozgatni a testet, próbáltam h csak állok előtte stb stb :D nem azt mondom h nem pattog, mert bl-10 meg ilyenek is pattantak már, de t7 csatába sokszor csak nézek h milyen tankok lőnek át....:D (ja és nem állok kint a map közepén h na most sorozzatok mert tiger p-be vagyok:D) vannak szép élményeim vele, de vhogy nem érzem azt h na ezzel a tankkal menne :D
    t29-t imádtam, élvezet volt a játék vele, IS-el se volt rossz, igaz ott csak 100-sal mentem, mert nem volt elég kredit, nem mertem megkockáztatni a 122-st...:D
  • atee73
    Bocsi felre beszeltem global alpha
    de erre mar lehetett reggelni szelesebb korben
  • popey8
    Még csak az alfa teszt megy, nem?
  • atee73
    Haahoooo ,megy a betatest a world of warplanes!!!!!! akinek van lehetosege toltse es reggeljen mert qrva kevesen vannak fent .............
  • Musztafakebab
    Remek. 300-500 xp -5000 -15000kredit. Csak ilyen meccsek voltak. Imádom a nyomorékokat folyamatosan. Tigerrel és E75 védek 4 T9 ellen és a másik oldal elbukik.
  • Bugi Misi
    prém nélkül
  • I.C.ram
    Cserébe viszont a VK4502A és a B is egy rakás szar.
  • Nazarov77
    Áh 1v1be Tiger(P) úgy leverte a T29emet csiki csukiba hogy fingani se tudtam ellene, 3x pattantam a toryáról :(
    Mondom hogy a legjobb T7, sőt ez már T7,5 :D
  • noname23
    xD
  • Eagle16
    Ezt én is írtam pár hónapja. Ez azért van hogy ha netalán eljutsz hozzájuk élve, akkor ne te vedd őket észre hamarabb...a bokorból kényelmesen be tudnak célozni közvetlen módon is.