banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    ha ez nekem jött: lánctalp fent, legjobb motor: on, szóval így érzem h tetű lassú :D
    mondjuk lehet az a gond h jpantherrel nyomom (azzal farmolok) és ugyebár az gyors minden tekintetben:D
    ja így h jpanthert felhoztam, a 88-sal is bajom van :D lassú nagyon tiger p-n...de ez megint csak azért lehet mert elég sokat nyomom jpantherral, és az ugye darál a 88-sal, míg tiger p-n meg talán ilyen 8-s rofja van, nem tudom miért de játék közben nagyon lassúnak érzem, igaz tiger p-vel napi 2-3 max 5 csatát megyek, míg jpantherral 20-25 csatát is, lehet nem éppen tesz jót :D

köszi szépen a replayeket:) meglesem majd őket kaja közben :D

lehet amúgy h csak egyszerűen nem passzol ez a tank hozzám, volt már ilyen a történelemben:D (pl. t-28....mindenki mondta h mekkora király t4-ben én egyszerűen gyűlöltem, bezzeg a lee-t meg szerettem :D)