A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Azért azt remélem felfogtad már a játékban ha te ténylegesen 6ot 100%ról kilőnél az milyen pénz összeget jelentene még ilyen low tierben is hát nem 300xp-t
Attól hogy csóriknak nem jelezte a killt attól még ne szálljál el magadtól, hogy te milyen überbrutál killer mester vagy
mert elég szépen lesebezték neked és kb olyan minimum 800xp-n kéne legyél, ha te olyan hős tettet végeztél volna el amilyennek beállítod.
Csak egy példa hogy kb értsed a dolgot ha egy pz38Na-t egy IS-t KV3at VK36-ot 100%ól kilősz nyeréssel az 2160XP xDxDxD
Akkor miről beszélünk és igazából csak 3 ellen volt ami említésre méltó szóval sorry hogy most ez rajtad csattant, de qvára nem birom az ilyen atomanti szájberrambó beszólásokat hogy "én killeztem 6-7-8-9" persze ló**** az már milyen xp rekord mennyiség volna ebbe a játékban.
Már az is sok mikor valaki 2500-2800körülit postol be és az is max annyit jelent hogy 4embert képes lett volna elrakni láb alól teljesen egyedül de nem azt, hogy egymagában mindjárt felér egy fél csapattal persze mintha tényleg a többin ott se lett volna mert nem mutatta mennyit sebeztek.
Szóvel ez nem cod meg mit tudom én mivel hasonlítgatjátok össze hogy a killek másodpercenként jönnek mert itt van hogy percekig elvagytok eggyel mire összejön.