banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    vki tiger p-ről rakhatna fel oktató szándékkal replay-t, megköszönném :)
    vhogy nem tudok azonosulni azzal a tankkal, fullos már, de lassú mint a tetű, és nem tom, azt hittem de jó lesz majd ha fullos lesz, és majd akkor pattogok világba és lesz fasza 88-som is.....erre stug 3-ból 3x átlő, meg bármilyen tank szinte....próbáltam mozgatni a testet, próbáltam h csak állok előtte stb stb :D nem azt mondom h nem pattog, mert bl-10 meg ilyenek is pattantak már, de t7 csatába sokszor csak nézek h milyen tankok lőnek át....:D (ja és nem állok kint a map közepén h na most sorozzatok mert tiger p-be vagyok:D) vannak szép élményeim vele, de vhogy nem érzem azt h na ezzel a tankkal menne :D
    t29-t imádtam, élvezet volt a játék vele, IS-el se volt rossz, igaz ott csak 100-sal mentem, mert nem volt elég kredit, nem mertem megkockáztatni a 122-st...:D