418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
+1 a E2-re HE vel mert manapság sok a papír célpont, E8-al izzadósabb, jah... -
R3nton #388710 Kezdek megbarátkozni vele, bár sose lesz a kedvencem. A TD-k viszont babák nagyon :) Ma is első meccs is megdobta rögtön a küldit egy 5-össel. -
Kotomicuki #388709 A Csörcsi III-momon a bevonatos optika a harmadik elem a venti és célzásgyorsító mellett (ezen a tankon a töltésgyorsító az értelmetlen darab, ha van BiA - 1,9 helyett 2,1 sec töltésidő -> túlélhető, pláne, ha 50 m után már a házat nem találja el, annyira nem szűkül, annyi idő alatt). Sokszor én derítek fel és nem fordul vele elő, mint pl. a KV-1-el, hogy "láthatatlan" TD lövöldözi körbe (1v1 felállásban, ha spot-tolnak a túlvégen lapítónak, akkor a "szemét" veszti el előbb...).
Sz'al, ha nincs jobb ötleted (javító láda, mer' mindenki 100%-on szerel; repeszpáncél, mer' annyira azér' nem hullanak a legények és az arty sem "szeret"), sokszor jó hasznát venni, pláne, az ütközetek legelején (egy célzásnyi idővel előbb veszed észre az ellent...) és a legvégén (amikor ismét sokat jelenthet, hogy ki látja meg előbb a másikat...) az optikának. BiA és ventivel még elfogadható volt a célzásideje, emlékeim szerint - a 8-as széria elején mentem vele 500 csatát, akkor még élvezhető volt a gép így, az akkor még jóval nyíltabb pályákon... -
yossarianHUN #388708 Az E8 tipikus med, gyors, mozgékony, jó álcával, jó látótávval, de papír. Az E2 ezzel szemben egy med/heavy keverék, lassú, de keményebb. Ha kezdő vagy, az E2-t ajánlanám, bárki elevickél vele, de nem váltja meg a világot. Ha viszont tapasztalt medes vagy, akkor E8, nehezebb vele jónak lenni, de profi kezekben sokkal veszélyesebb. -
T4+ -
PzB2re gondoltam,ha t4 is jàtszik:-) -
plutoka #388705 tipikus t49 forgatókönyv egy csatára. Swamp, medes sarokba felfutó Leo 1-t mázlis lövéssel eltaláltam, kigyujtottam és volt annyira hülye hogy automata nélkül használja. 1 lövés = 1600 sebzés, maradt 15 HP-ja. Következő lövés a 15 méterre lévő, álló WZ 132-be felé, majd a camper TD-kre leadott 2 lövés szinten a földbe csapódott. Történet vége, mert BC megtalált.
T49 mondás - kalap vagy kabát, de legalább mókás tank :P -
szaboz80 #388704 Köszi! -
Plata #388703 Nekem T5-el is adta a küldit.
Poénból mentem Matilda BP-vel egy kört meg T14 dagi macával.Mind a kettőét számolta.Meg is lett a 10 velük. -
Nem az Emil1 volt az véletlenül?:-DD -
én nem próbáltam,de mindenképp a Jumbora mennék.nem véletlenül hívják a másikat easy eight-nek,olyan könnyű kilőni :D -
R3nton #388700 Múltkor mentem a T49el, átugrattam westfielden a viadukton, közben rám lőtt a T92, de lepattant, szerintem AP volt neki betöltve, Ugratás közben rálőttem a Mausra és szemből ammorcakeltem full HP-ról :) -
opati #388699
-
Nem kell a rage:-)
Majd idóvel te is hozàszoksz,Münchausen bàró kalandjaihoz:-DDD -
szaboz80 #388697 Megint vacillálok... Úgy tűnik, hogy ez a T1 Heavy nekem nem igazán fekszik. Top ágyúval meg mindennel szinte kivétel nélkül elvérzek, így gondoltam (mivel megvan még az M3), hogy elindulok a MT ágon. T6-ban választás előtt állok: M4A3E8 Sherman vagy M4A3E2 Sherman Jumbo a játszhatóbb? Különbség a sebességben van illetve a lassúbb jobban páncélozott. Van olyan, aki mindkettőt próbálta? Szívesen fogadok véleményeket. (Eddig számomra a fürgébb/pörgősebb játékmenet jobban testhez állt...) -
Na,hogy megy a kill lopkodàs?:-)
Valaki megmondanà mi a minimum tier?
Kószi! -
Sir Charles #388695 Nyilván tier 9 ben én sem álltam le izmozni egy E75-el, de egy heavy-nek nem az a dolga, hogy spottoljon, még ha sniperkedik is, ezért szerintem fölös rá a látótávnövelő felszerelés bármelyik is. -
Plata #388694 Azt hiszem a hisztiből hogy te voltál az e75-ben.
-
opati #388693 Mondok én is valamit!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Te vagy a WOT történelem legnagyobb hazudozója! Ló[email protected] pattintottál te, nem E75-öt. -
asolyom #388692 Mondjuk a Tigris ebben a játékban nem front harcos. Különösen a H. -
Sir Charles #388691 Nálam heavy tankoknál szinte mindig Rammer, venti és Toolbox van fönt.
Csak a papír francia heavykkel nem szoktam az első vonalban harcolni, oda meg minek a távcső. -
asolyom #388690 Mivel fut nálad a P? Rammer és venti alapvető. Sokan raknak rá optikát vagy távcsövet. -
Angelus1991ster #388689 Aki a napi missziót megcsinálja az megkapja a tokent. Csak nincs megírva és megszerkesztve az ehhez kellő látható Tokenek táblázat és nincs megrajzolva a hozzá való UI/Gui elemek sem. -
Plata #388688 Ha jól emlékszem én sem kaptam tokent. -
A szemetek nekem nem dobott tokent csak ellátmányt kaptam :( Az nem szép dolog. -
Plata #388686 Mondok valamit.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nézz te replayt arról amire gondolok.

-
suba53 #388685 A wotinfon olvasom a napi küldetéseket, és ott szerepelt a token az első napi ajándékok közt.
A második napi küldetésnél meg már nincs token említve.
Már nem emlékszem hogy konkrétan miket adott tegnap reggel, amikor az első meglett, de majd este ránézek. -
Nem tudom mire gondolsz nekem az első napiban sem volt semmi... :( -
suba53 #388683 Sziasztok!
Van ez a T25 Pilot marathon. Első napi ajándékok között volt egy napi küldetés token, de a második napiban már nincs token.
Az első nap kapott tokennel lehet kiváltani mondjuk egy nem teljesített napi küldetést? -
Sir Charles #388682 Nem olyan rossz a Tiger P és igenis sokat számít a 200 mm frontpáncél. Most fejlesztettem ki a VK10001 P-t és tök jó kis csatákat mentem vele(mármint a Tigrissel). Ha 45 fokban forgatva kidugod a sarok mögül, megvárod míg rád lőnek és utána ki mész ki lőni, akkor sok lepattanót generál a front páncél.
Ami szar a Tiger P-ben, az az, hogy az ágyú rosszabb mint a sima Tigrisnek. Lassabban tölt, lassabban céloz, pontatlanabb . Nem sokkal, de érezhető.
Nyilván a kérdés az az, hogy melyik ágra akarsz menni, viszont ízelítőnek csak annyit, hogy a VK10001 P valami nagyon brutális. Tényleg egy kicsi Maus tier 8-ban. Kb 20 meccset mentem vele és 2600 átlag blocked damage van vele. Volt olyan meccs ahol 6,3K-t pattintott. -
opati #388681 Ezt az E75 pattintást szívesen megnézném replay-ben.
-
tothgyorgy #388680 Ha nekem volna T-49-m, a következőképpen zajlana 1 csata: mellé, mellé , mellé, rám lő átüt garázs. -
Plata #388679 Tegnap 2 azaz két hp-val öltem amx-et és még az e75 is pattant a láncomról.
Két rohadt hp-m maradt meg.
Nem gondoltam volna hogy túlélem,bementem a városba a T9-10 csordába,amx 13-90 meg rám szállt mikor látta hogy szinte nuku hp-m,nem talált el én meg fordulás közben telibe nyomtam.Erre E75 sárgára lőtte a láncom.
-
tothgyorgy #388678 Ha meglátok 1 T49-t , mindenki mást hanyagolok, és megpróbálom kiszedni. Néha sikerül, néha nem. A múltkor 13-90-el 2x lőttem földbe állva, beszűkülve, ő meg kapáslövésből garázsba küldött .(2-300m) Nagyszerű ez a random. :( -
tothgyorgy #388677 Ja és én is úgy gondolom, hogy fokozatosan nehezedni fognak a küldetések , és az utolsókhoz már unikum kell majd.
Legfeljebb nem lesz meg. Annyi baj legyen. Ha meg mégis meg lesz, elfér az sp mellett. -
Plata #388676 Egy csatára futotta az időmből.
Ha nem idegeskedek öt kill lett volna,de elbasztam mit szépítsem.
Nagyon siettem,közben már vártak is rám,így elbasztam a lövést.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
tothgyorgy #388675 Már biztos, hogy ma 10 kill-t kell csinálni. Ez az én képességeimmel 10-12 kör. Hacsak nem lesz rengeteg lopás, mert akkor több.
A tegnapi is kicsit nyögve lett meg, mert nem volt sok időm rá. Szerencsétlen Turánnal + a T-24 -el szar köröket megyek napok óta. Remélem 1x visszafordul a szerencse. A csöcs3 + az oi-ex mentette meg a helyzetet. -
asolyom #388674 Pont ez az, a P egyetlen előnye, hogy több tank fejleszthető belőle. Mondjuk maga a Tiger I is, viszont fordítva nem megy, így logikusabb a P-vel kezdeni a grindot. -
Plata #388673 Szerintem P-vel jobban jársz,több felé mehetsz,akár td-re is.
Sok balfék úgyis arannyal fog lőni,akkor meg mindegy mennyi a páncélod. -
asolyom #388672 Még mindig nem tudom eldönteni, hogy Tiger I vagy Tiger P legyen a befektetés. A Tiger P szinte mindenben gyengébb, viszont több jármű fejleszthető belőle. Sokat nem számít a 200-as front, mert tele van gyenge pontokkal, és totál lapos, így bárki belövi ezen a szinten.