A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sir Charles #388682 Nem olyan rossz a Tiger P és igenis sokat számít a 200 mm frontpáncél. Most fejlesztettem ki a VK10001 P-t és tök jó kis csatákat mentem vele(mármint a Tigrissel). Ha 45 fokban forgatva kidugod a sarok mögül, megvárod míg rád lőnek és utána ki mész ki lőni, akkor sok lepattanót generál a front páncél.
Ami szar a Tiger P-ben, az az, hogy az ágyú rosszabb mint a sima Tigrisnek. Lassabban tölt, lassabban céloz, pontatlanabb . Nem sokkal, de érezhető.
Nyilván a kérdés az az, hogy melyik ágra akarsz menni, viszont ízelítőnek csak annyit, hogy a VK10001 P valami nagyon brutális. Tényleg egy kicsi Maus tier 8-ban. Kb 20 meccset mentem vele és 2600 átlag blocked damage van vele. Volt olyan meccs ahol 6,3K-t pattintott.