418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nem hiszem hogy az lennél,csak sokan nem bírják elviselni a kritikát,vagy a nyers tényeket.
Még most is röhögök,a múltkori Ph-s mutatványodon
-T57ht+E100-al farmolsz.
-És még goldal is +os. Ahogy elnéztem ezzel elég sokaknak okoztál lelki törést
-
szaboz80 #389591 Nem szoktam gyakran írogatni (ha igen, akkor is csak tapasztalatra/segítségre van szükségem), de most már kicsit unalmas a gold/arty szájtépés.
Mindkettő a játék tartalma, amit elfogadtunk, mikor telepítettük a játékot és részünkről jóváhagytuk az EULA-t. Hogy egyetértünk-e vele az egy másik kérdés (ezt röviden jelezni is lehet a megfelelő fórumon). De az, hogy erről a két dologról havonta napokat "vitázunk", kicsit demoralizáló... Személy szerint már nem szívesen olvasom reggelente felgyűlt több tíz hsz-t mert untat.
Van mindkettő? Jah.
Más lesz ha szájkaratézunk? Nem!
Akit zavar(t), írt a játék kiadójának/fejlesztőjének? Én személy szerint nem... -
diegho #389590 A Gold lőszer egy baromi érdekes dolog. Szerintem a gold lőszer kivétele sokkal racionálisabb döntés lenne, mint az arty kivétele. Az arty a szükséges rossz a játékban, de nem is igazán rossz. Be kell őket korlátozni maximum 3-ra, lejjebb venni az átütésüket (hogy soha ne sebezzenek 2k-t) és máris megoldódott a nagy probléma (nem mintha most hatalmas gond lenne velük).
A legnagyobb gondot a feleslegesen nagyot sebző tankok okozzák. Azok a tankok, melyek vagy nagyot sebeznek, vagy rövid idő alatt kitáraznak és úgy sebeznek hatalmasat. Mióta ezek bejöttek, azóta vannak hatalmas kempelések. Régen is volt Maus, IS7, O704 és 5 arty oldalanként, mégis jobb volt a játék, mert nem volt olyan 10-es, ami oneshotol minden 8-ast, nem volt goldspam, amivel a 8-as medium szemből kifilézte az E100-at. A probléma az, hogy rengeteg egymásra hatással lévő dolgot kellene megváltoztatni ahhoz, hogy végre balansz legyen, de ha visszajön a régi balansz, akkor mi lesz?
Tegyük fel kiveszik a gold lőszert, kiveszik az artyt, kiveszik a nagyot sebző TD-ket, eltűnnek a táras szarok, mi fog változni? Sokkal több sírás lesz! Az oka ennek egyszerű, el kellene kezdeni gondolkodni. Úgy játszani, mint régen, amikor jön a 10-es Heavy és csak 9-es meddel vagy nem lesz 2-es gomb, hanem ki kell játszani a helyzetet. Na ez újra problémát okozna, mert bármennyire is nem tetszik (és bunkó, köcsög f@sz vagyok tudom) a játékosok nem gondolkodnak.
Ezt a játékot nem a fejlesztők tették ilyenné, hanem a játékosállomány túlnyomó része, akik mindenhol csak sírnak mindenért, ahelyett, hogy elfogadnák, hogy ennyire képesek ebben a pofonegyszerű játékban. Mindig a másik a hibás, a wg a hibás, az mm szar, az rng szar, ez szar, minden szar és minden amiatt van, mert nincs konstans sikerélmény. El kell fogadni, ha nem megy és tenni kell ellene, ilyen egyszerű. Az alapokat nagyon egyszerű megtanulni, kb 3000 csata + 2 óra böngészés, onnantól csak a korábbi csatában látottakat kell alkalmazni. Elmész jobbra egyedül és szidod a csapatot, hogy nem mennek oda? Miért? Mi értelme? Nem jobb lenne vezetni a támadást a bírkák előtt és letolni azt az oldalt, ahol sokkal többen vagytok, majd a térképet figyelve visszamenni védeni? Vagy hátrébb maradva lőni azt, akit spotolnak, hogy minél gyorsabban visszaérj? Ugye milyen egyszerű lenne, ha nem a többieket anyáznád, hanem a kialakult helyzetből szeretnéd kihozni a maximumot?! Nem mennek a medek a helyükre? Hol a helyük? Mert nem himmelsdorf hegy, mines hegy, malinovka hegy stb a helyük, legalábbis nem mindig, minden attól függ, hogy milyen 30 tank került össze. Van az ellenfélnél 3 autoloader med, nálatok van 3 sima, felmennek a hegyre mind a hatan, az autoloaderek bedarálnak kettőt és simán elmennek mielőtt egy is meghalna, máris 0-2 van pedig a medek oda mentek, ahol a "helyük". Ez sajnos nem fekete-fehér, gondolkodni kell. Van amikor heavy-vel fel kell menni a mediumok helyére és fordítva. Aki lejátszott 10k csatát, annak tudnia kell, hogy mikor hol a helye. Ha nem tudja, akkor nem érdekli a győzelem, innentől pedig nem kellene szidni a többit... ja és továbbra is csak egy nagyképű arrogáns fasz vagyok, szóval amit írtam az mind bullshit. -
Iflow #389589 És hogy lehetne eltüntetni ?
-
Kronos79 #389588 Az nem a játék része. Nvidia shadowplay rakja oda. -
realcsabi #389587 De unom a sok felháborodást, a legutóbbi hsz-ed a legjobb példa. :)
A játékkal semmi bajom, a goldhasználat se izgat. A community pedig olyan amilyen, egyszer-egyszer mindenkiből feltörhet a slájm, és mivel nagy a közösség, soknak tűnik. A gond ott kezdődik, hogy valaki elhiszi magáról hogy csak ő a helikopter, és a többi előtt vergődik folyamatosan... kinek kell ez? Francért nem tudsz legyinteni a gold témára, akit rág miatta az ideg, az úgy járt. De a provokálás a te sarad. -
Lokker #389586 Elvileg van egy voice fül a beállításokban, talán ha azt kikapcsolod akkor lehet eltűnik. -
Nebassz, ilyen van a játékban? Van egy sejtésem, hogy a belső, játékban lévő hangüzenet (beszéd) küldéséhez van valami köze, talán. Akkor viszont a beállítások menüben, a hangerő/volume fülön keresgélnék.
Bocs, de tényleg most hallok ilyenről először... -
WR104 #389584 Ami neked ures frazis az masoknak lehet jelent valamit. Nem mindenki kepes megerteni mindent.
Ezt te irtad: "egymásra ugyanúgy golddal lőnek egyébként a heavyk is de ne zavarjon... "
Ezt megabbol a kommentembol masoltam amire valaszoltal is:
"Nem volna szabad 4-500 meterrol szembol kifillezni egy E100-at vagy IS-7-et egy mediummal de meg egy masik heavy-vel sem"
Ez a mondat azt jelenti, hogy heavykkel sem lenne szabad golddal szetloni 500m-rol a masik heavyt. Remelem segitettem kicsit.
A jelenlegi heavy taktika, hogy megallnak egy sarkon es golddal, szembol megeszik a masik heavyt aztan lehet tovabb menni. Ehhez nem kell sok esz.
-
Iflow #389583 A képernyő jobb alsó sarkában lévő mikrofon és kör alakú jelet , hogy lehet eltüntetni ? Néha baszottul bezavar a minimapba. -
Nem unod a sok felháborodást? Le lehet törölni a játékot ha ennyire siralmas a helyzet pár játékos számára. A magyar community elég nagy cancer ezek miatt amúgy is.
Polák 2.0 közel az egész magyar közösség. Nem elég, hogy hónapokkal, évekkel vannak lemaradva de mindenért a WG és a "csalók" a hibásak. -
Hagyd már az üres frázisok puffogtatását, kissé elavult amúgy is. Konkrétan a Maus most az egyik legjobb heavy, a többi meg szintén vagy megkapta már a saját buffját vagy meg fogja kapni, tier 10 ben nem látom hogy ne lenne oldalanként 3-4 heavy és csak azért nincs több mert az mm nem pakol bele többet, a játékosoknál igen csak népszerű manapság. És ha siránkozás van a heavyknél az inkább az arty miatt és nem a med goldspamm miatt történik, egymásra ugyanúgy golddal lőnek egyébként a heavyk is de ne zavarjon... -
realcsabi #389580 Nem unod még a flame-elést?
Csak mert külső szemlélőként már marhára unalmas ez a gyerekes mártírkodás, meg az is hogy rólad szól ez a topic. :) -
Mindenki egy lusta lövöldöző barom, aki csak a dmg-re és nem a taktikára hajt.
Weakapotokat sem ismerjük csak a könnyű utat.
-
WR104 #389578 Nen akarlak megbantani ujra, de neked tenyleg ez jott le a kommentembol!? -
Scheff #389577 Hát én most éppen gold nélkül lövöldözgetek az ellenségre már két hete. :P -
Szóval az eSporterek 100%a semmit sem érne?
Mr Scheff, TRIGG-esek, FAME-esek, KAZNA stb. mind gyengék? -
WR104 #389575 En nem lehetosegnek latom a goldot hanem kiskapunak a tankokkal valo jatek megtanulasaban. Attol nem lesz senki jobb jatekos ha "megtanitjak" neki, hogy lehet golddal setloni barmit akar 500 meterrol. Ha normal loszert hasznal elobb utobb rajon, hogy nem fogja beutni szembol 10-bol 9-szer a Maust hanem csak 1-szer igy ra van kenyszeritve, hogy megtanulja hasznalni a tankot.
Es vannak olyan jatekosok akiket nem elegit ki a szembol golddal mindent belovok jatekstilus. Vannak akik szeretnek hasznalni az agyukat nemcsak agyaggalambra lovoldozni.
Az inteligencia nem csak az alkalmazkodasbol all. -
Kryon #389574 :) -
suba53 #389573 Bocs, de megígértem Yossariannak, hogy nem szaporítom a szót ebben a témában tovább, így a te gyerekes felvetéseid is válasz nélkül maradnak sajnos. -
Szokásosan a screenshotomnak nekiugrottak. Azzal kezdődött az egész. -
Kryon #389571 "Nyugi, mindenki használ többet kevesebbet."
Ez kb. olyan volt, mint amikor a politikusok azzal mentegetőznek, hogy a másik is lopott. Hidd el nem mindenki használja. Én és szűk wot-os ismeretségem pl. nem. Mégpedig azon egyszerű oknál fogva, mert még nincs sok tízezer csatám, és szerintem a goldlőszer teljes mellőzése mellett lehet legjobban megtanulni a tankokkal játszani. Arról nem is beszélve, hogy az intenzív fejlesztés is viszi a kreditet eléggé. Mellesleg sportszerűtlennek tartom azon tankok ellen, melyek a páncéljukból élnek.
Azért, hogy megnyugodj, megígérem neked, amint meglesz az összes általam megcélzott tank (már közel járok) direkt ráállok majd az intenzív goldfosásra, egyrészt feszültséglevezetésképp, másrészt azért, hogy gúnyt űzzek a játék elcseszett gold ammo rendszeréből. Minél több a goldnoob, annál hamarabb tűnik fel WG-nek, hogy valami nem jó... Ha kell, a cél érdekében beállok közéjük én is, csak csináljanak végre valamit azzal ami most van. -
Milyen vélt igazságtalanságokról beszélünk egy olyan játékban ahol pl. +/-2tier besorolás van ? Ha valakit idegesít hogy egyenlőtlen esélyekkel kerül csatába az váltson más játékra és ne másokban, gonosz fejlesztő, goldfosó unicum, balfasz player, goldammo pfejj, stb. keresse a hibát....vagy vegye elő azt az emlegetett intelligenciát, alkalmazkodjon, ismerje el a korlátait és aknázza ki a lehetőségeit...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.03.29. 20:59:35 -
sempike #389569 A hasonlatodnál maradva, azzal hogy a Lukoilnál tankol valaki nem baxa el más vezetési élményét. A gold spammerekről ez nem mondható el. Ha jól emlékszem azzal nyitott a srác, hogy beszólt valakinek hogy balfasz mert pattog vagy nem mellélő, valami ilyesmi. Na most ha valaki goldspammer, akkor könyörgöm ne baxogasson már mást legalább.
A másik oldalról, aki folyamatosan prém fiókkal játszik és az aktuális OP prémtankokkal nyomja, az mi a francot tud csinálni a töménytelen kredittel? Nézegesse a garázsban? Én sem tenném, miért várnám el mástól.
Utoljára szerkesztette: sempike, 2017.03.29. 20:53:22 -
-
suba53 #389567 Végre valaki, aki nyíltan elismeri, hogy aimbotot használ.
-
amúgy aimbot + apcr miatt lett ez is
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
;) (prémium HE spammer g*ci)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Arty-ra nem szereztél mostanàban gunmarc-t?
:-DDD -
yossarianHUN #389563 Látom, nem tudsz leállni. Meg kelljen kérdezni a moderátorok véleményét a kérdésről? -
suba53 #389562 Csak még egy, és ígérem befejezem. 
Az hogy mi volt hat évvel ezelőtt, mire optimalizálták akkor a játékot, az ma már történelem.
Nem érdemes mindig ahhoz viszonyítani, amit már nem tudsz vissza állítani. Nosztalgiázni lehet, de az alapján ítélni a jelenlegi helyzetet nem érdemes.
-
Nem tudom. Talán 1 hónap múlva újraindulhat előrről? -
yossarianHUN #389560 Vége van. Ugye? -
suba53 #389559 Ezt most nem Yossarian indította el. 
Én tettem egy megjegyzést, hogy nem kellene már a gold használatot állandóan szóvá tenni.
De mindegy is. -
WR104 #389558 Akkor leirom nekem mi a bajom a gld loszerrel. Az elso, hogy a jatekot normal loszerre optimalizaltak majd gazdasagi erdekbol betettek eloszor a goldert vasarolhato prem loszert. Ez igazsagtalan volt a szegenyebb jatekosokkal szemben es, hogy megszuntessek a pay to win-t creditert is elerhetove tettek. Ez talan meg nagyobb bevetel nekik mert goldert nem sokan vettek loszert viszont igy sokkal tobben vesznek prem accot mert anelkul fenttarthatatlan a goldfosas. Ezzel a pancelra alapozo tankok elvesztettek a letjogosultsagukat. Nem volna szabad 4-500 meterrol szembol kifillezni egy E100-at vagy IS-7-et egy mediummal de meg egy masik heavy-vel sem. Az alap loszerrel ez nem is sikerulne hanem kozel kellene menni es megflankelni amihez persze skill kell, de konnyebb betolteni a goldot es legtobb jatekosnak csak ez a fegyvere. En foleg light-tal meg meddel jatszok mostanaban es meg sem fordul a fejemben, hogy egy Mausra lojjek szembol. Egy mednek nem ez a feladata, es normal esetben nem is alkalmas ra viszont a premium loszerrel gyerekjatek beloni.
A masik, hogy olyan teljesitmennyel buszkelkednek egyesek ami nem tukrozi az igazi tudasukat. Biztosan pont ezert buszkek ra ennyire.
Az olyan jatekosok akiket nem elegit ki a szembol mindent belovok golddal jatekstilus es tenyleg rendeltetesszeruen hasznaljak a tankot normal loszerrel meg soha nem kapjak meg a 3. gunmarkot mert a goldfosok feltornazzak a damaget.
Ennel erthetobben nem tudtam megfogalmazni. -
yossarianHUN #389556 Akkor utoljára: egy rossz szót nem szóltam, te kezdtél hisztizni és támadni egy teljesen semleges, és abszolút helytálló ténymegállapításra, miszerint golddal szerezted meg a 3. gun markot. Minősítettem? Nem. Nem volt igazam? De. Akkor nem értem, miért kellett, és kell még mindig ugatni miatta. Ha valaki itt lavinát indított el, az te voltál. Úgyhogy még egyszer és utoljára: zárjuk le. Ha lelki törést okozott, sajnálom (csak érteni nem értem). A továbbiakban viszont a vita szítására tett kísérletek következetesen törölve lesznek. -
suba53 #389555 Ezt már sokan kifejtették. Az az érzés, hogy a páncél védelme a nehéz tankoknak elvesztette a korábbi erejét. Mert a gold lőszerrel sok olyan tank, amelyik korábban csak mindenféle manőverrel tudott olyan pozícióba kerülni, ahonnan hatékonyan tudta sebezni a nehéz tankokat, az most megáll szemben vele, és golddal belövi kénye kedve szerint.
Ezek az alap érvek.
De hangsúlyoznom kell, hogy a játék változik, a feltételek változnak, a lőszer használata szabályos, ezért aki elfogadta a játék szabályait amikor regisztrált, annak semmi alapja nincs az ég világon arra, hogy bárkit amiatt ócsároljon, hogy él a szabályos lehetőségekkel.
Mindannyian megtanultunk ezzel feltétel rendszerrel játszani, mindannyiunkat lőnek gold lőszerrel, sokszor akkor is amikor indokolatlannak tűnik, de eszembe sem jut emiatt bárkit kritizálni. Joga van hozzá, van rá kreditje nyugodtan tegye.
Nekem meg olyan taktikát kell választanom, hogy beleépítem ezt a lehetőséget is. -
yossarian a házigazda, havonta elindít egy lavinát
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.03.29. 19:33:16 -
Lokker #389553 Mégis mi dolgozik a goldozási prüszkölés mögött? -
suba53 #389552 Hidd el, hogy nagyon is jól értem, hogy mi dolgozik a goldozási prüszkölés mögött. Csak egyszerűen én, és úgy látszik még nagyon sokan ezt nem érzik olyan eget rengető problémának, ami miatt bárkit is kritizálni kellene.
Van és kész. Csak ti annyira rágörcsöltetek erre a jelenségre, hogy nem értitek meg azt, hogy a játékszabályok nem a ti óhajotok szerint alakulnak. Ennyi.