banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kryon
    "Nyugi, mindenki használ többet kevesebbet."

Ez kb. olyan volt, mint amikor a politikusok azzal mentegetőznek, hogy a másik is lopott. Hidd el nem mindenki használja. Én és szűk wot-os ismeretségem pl. nem. Mégpedig azon egyszerű oknál fogva, mert még nincs sok tízezer csatám, és szerintem a goldlőszer teljes mellőzése mellett lehet legjobban megtanulni a tankokkal játszani. Arról nem is beszélve, hogy az intenzív fejlesztés is viszi a kreditet eléggé. Mellesleg sportszerűtlennek tartom azon tankok ellen, melyek a páncéljukból élnek.

Azért, hogy megnyugodj, megígérem neked, amint meglesz az összes általam megcélzott tank (már közel járok) direkt ráállok majd az intenzív goldfosásra, egyrészt feszültséglevezetésképp, másrészt azért, hogy gúnyt űzzek a játék elcseszett gold ammo rendszeréből. Minél több a goldnoob, annál hamarabb tűnik fel WG-nek, hogy valami nem jó... Ha kell, a cél érdekében beállok közéjük én is, csak csináljanak végre valamit azzal ami most van.