banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• diegho
    A Gold lőszer egy baromi érdekes dolog. Szerintem a gold lőszer kivétele sokkal racionálisabb döntés lenne, mint az arty kivétele. Az arty a szükséges rossz a játékban, de nem is igazán rossz. Be kell őket korlátozni maximum 3-ra, lejjebb venni az átütésüket (hogy soha ne sebezzenek 2k-t) és máris megoldódott a nagy probléma (nem mintha most hatalmas gond lenne velük).

A legnagyobb gondot a feleslegesen nagyot sebző tankok okozzák. Azok a tankok, melyek vagy nagyot sebeznek, vagy rövid idő alatt kitáraznak és úgy sebeznek hatalmasat. Mióta ezek bejöttek, azóta vannak hatalmas kempelések. Régen is volt Maus, IS7, O704 és 5 arty oldalanként, mégis jobb volt a játék, mert nem volt olyan 10-es, ami oneshotol minden 8-ast, nem volt goldspam, amivel a 8-as medium szemből kifilézte az E100-at. A probléma az, hogy rengeteg egymásra hatással lévő dolgot kellene megváltoztatni ahhoz, hogy végre balansz legyen, de ha visszajön a régi balansz, akkor mi lesz?

Tegyük fel kiveszik a gold lőszert, kiveszik az artyt, kiveszik a nagyot sebző TD-ket, eltűnnek a táras szarok, mi fog változni? Sokkal több sírás lesz! Az oka ennek egyszerű, el kellene kezdeni gondolkodni. Úgy játszani, mint régen, amikor jön a 10-es Heavy és csak 9-es meddel vagy nem lesz 2-es gomb, hanem ki kell játszani a helyzetet. Na ez újra problémát okozna, mert bármennyire is nem tetszik (és bunkó, köcsög f@sz vagyok tudom) a játékosok nem gondolkodnak.

Ezt a játékot nem a fejlesztők tették ilyenné, hanem a játékosállomány túlnyomó része, akik mindenhol csak sírnak mindenért, ahelyett, hogy elfogadnák, hogy ennyire képesek ebben a pofonegyszerű játékban. Mindig a másik a hibás, a wg a hibás, az mm szar, az rng szar, ez szar, minden szar és minden amiatt van, mert nincs konstans sikerélmény. El kell fogadni, ha nem megy és tenni kell ellene, ilyen egyszerű. Az alapokat nagyon egyszerű megtanulni, kb 3000 csata + 2 óra böngészés, onnantól csak a korábbi csatában látottakat kell alkalmazni. Elmész jobbra egyedül és szidod a csapatot, hogy nem mennek oda? Miért? Mi értelme? Nem jobb lenne vezetni a támadást a bírkák előtt és letolni azt az oldalt, ahol sokkal többen vagytok, majd a térképet figyelve visszamenni védeni? Vagy hátrébb maradva lőni azt, akit spotolnak, hogy minél gyorsabban visszaérj? Ugye milyen egyszerű lenne, ha nem a többieket anyáznád, hanem a kialakult helyzetből szeretnéd kihozni a maximumot?! Nem mennek a medek a helyükre? Hol a helyük? Mert nem himmelsdorf hegy, mines hegy, malinovka hegy stb a helyük, legalábbis nem mindig, minden attól függ, hogy milyen 30 tank került össze. Van az ellenfélnél 3 autoloader med, nálatok van 3 sima, felmennek a hegyre mind a hatan, az autoloaderek bedarálnak kettőt és simán elmennek mielőtt egy is meghalna, máris 0-2 van pedig a medek oda mentek, ahol a "helyük". Ez sajnos nem fekete-fehér, gondolkodni kell. Van amikor heavy-vel fel kell menni a mediumok helyére és fordítva. Aki lejátszott 10k csatát, annak tudnia kell, hogy mikor hol a helye. Ha nem tudja, akkor nem érdekli a győzelem, innentől pedig nem kellene szidni a többit... ja és továbbra is csak egy nagyképű arrogáns fasz vagyok, szóval amit írtam az mind bullshit.