418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #392198 Nem szerintem tévedsz,M40-el voltam,így elég jól láttam a csatát,volt 1 t10 3 t9 light tank,nagyon klasszul szétszedték az egyik oldalt,mondjuk én is arra lőttem,ott volt japó tehén,amx volt t10 light,nagyon faszán szedte a japcsi bálnát,láncoltam és stunoltam is,kaptam egy rakás sebzést láncolás után.Sajna a stunt gyorsan kinyomta.Jah vicces de amx conqueror seggéről pattant oldaláról nem. -
diegho™ #392197 Light tank téma.
Én érzem csak úgy, hogy a 10-es lightok nem sok vizet zavarnak? Nincs meg egyik sem, de nem látom, hogy csatákat döntenének el tömegesen. Most van 3 tier9-es (T49, 13 90, 132A) de nem nagyon vágyom a nagyobbra, talán a kínaiból jöhet, az a torony néha jól jönne, de ezzel együtt jön a full tier10 csata is, ahol meg nem igazán lehet alkotni, túl sok a szuperheavy és azok ellen a Bat jobb, ugyanolyan gyors, ugyanúgy tud spotolni, csak sokkal nagyobb tűzerőt visz. Viszont a tier8-9 lightozás szerintem nagyon jó dolog. A 132-t húztam tegnap és a végére tökre megszerettem.
Melyik most a legjobb tier8 light? A 132-vel 2 baj van, gun depression és lövedék sebesség. A Bulldog úgy érzem a nem táras lövegével jobb opció lehet, sőt talán a legjob. Van itt olyan, aki lightozik és tudna pár szót mondani a tier8-as felhozatalról? -
diegho™ #392196 A Panther2 most kapott egy baromi jó löveget, az E50 és E50M mindig is jók voltak, most is azok. -
Egész német med ág kaphatna egy buffot. Őskövület ág az is. -
Angelus1991ster #392194 XD
Ugyanígy érzek, amikor a magyar tankokkal játszok.
Felvetődik a kérdés? Játszik gyáltalán a WoT-tal az az ürge aki "balanszol"? Ennyi erővel ezt bárki csinálhatná...
A Párduc top szipóka ágyújának sebzése 135 helyett lehetne 150-160 is, hamár a svéd 145-ös penes 75 mm-sek sebzése 150 hp. -
Plata #392193 De az a ciki hogy ő lökdösött meg lőtt először meg engem.Harcoltam heavykkel akkor is belém jött és lökdösött,nem hogy az ellenséget lőtte volna. -
realcsabi #392192 Kiváncsi lennék hogy melyik hetes mednek van jobb átütése. :)
Annyiban igazad van hogy lehetne jobb egynéhány statja és nehézkes vele a játék, de annyira azért nem szörnyű a dolog, én kifejezetten szerettem. -
Komolyan van ilyen is? Sohasem gondoltam, hogy ki lehet valahogy könyörögni valakinek egy ban-t ezért. -
Plata #392190 Én most kaptam 1 óra bannt egy buzi panther miatt,elbújt szikla mögé,utána meg engem szekált,szándékosan belém jött lökdösött,tele lett vele a tököm és kilőttem. 
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.22. 16:06:11 -
nemtudommivan #392189 Bele.asznám a fejét az íróasztalba annak a kretén orosz fasznak aki a panthert ilyen paraméterekkel berakta a játékba. Se camo se sebzés az átütés meg a hajamra kenhetem a 75 mili miatt ami persze a játékban mindenről lepattan ahol a legkisebb esély is van rá A folyamatos lőszerrekeszről nem is beszélve. Elvégre ha már 135-öt sebzek akkor azt tegyem 8 másodpercenként ha meg nem javítom repüljön azonnal a torony. Természetesen ez is egy OP tank volt a valóságban de a játékban ez is csak szar lehet mert német. Nem baj az Is3 részt vett a felvonuláson a berlini győzelmi parádén az a lényeg. Micsoda eredmény. Na jó mire ezt leírtam lenyugodtam. -
Angelus1991ster #392188 Heat gold/drága lőszer az erősen aimbot gyanús lőszer. Csak nem a játékos maga állítja be azt, hogy hova menjen a lőszer hanem egy részeg töröksapjás midi zenére táncoló majom. -
Az lkv-103-hoz elfelejtettétek mondani, h fos HEAT az alaplőszere és a gold is. Úgyhogy sokszor elakad vmiben pl. a lánctalpban, pedig a tank oldal páncélzatát célzom, de ugye a legritkább esetben pontos az a löveg. Emiatt és a nagyon lassú lövedék miatt tömény szopás ez a TD és az sem segít rajta, h fullosan mozgékony. Remélem a hatos jobb lesz, stat alapján jó kis lövegnek ígérkezik az az L/53-as Bofors.
Skoda T24 vs Strv: Éppen most húzom ezeket és elég érdekes mindkettő. Az általatok leírtakkal ellentétben én a svédet jobbnak érzem picivel, mint a csekkszlovákot. Igaz az utóbbi mozgékonyabb, nagyobb a rofja, de az Strv-nek van egy nagy előnye: nagyon jó a gun depressionje és mivel papír mindkettő, ezért sok szituban ez elég hasznos tud lenni. Megnéztem, a penje kisebb, mint a Skodáé, érzésre mégis úgy tűnik nekem, h több az átütő találatom, aztán lehet tévedek. Viszont az sem elhanyagolható, h az Strv-nek nagyobb az alfája és így nagyobb az elrettentő ereje is. A svéddel meg van az Ace Tanker is, a Skodával nem jött össze. -
Maximális tiszteletem! :) -
tothgyorgy #392185 :)
pc-nél van, de van olyan tankom aminél elég sokára jutott eszembe bekapcsolni. :)
Sajnos itt is csak goldért lehet váltani. Jó lenne ha kreditért is lehetne, és választhatna az ember hogy free-t vagy crew-t kapjon.
De ha mindent lehetne creditből, nem vennének goldot. Mivel én nem veszek, így nem is válthatok.
Ja és szia! Mivel még nem köszöntem. :) -
Szia! Én ilyennel ONE-on nem találkoztam. Azért ez nem lenne rossz. Igazából teljesen kifejlesztett tank esetén, pl a kedvenc Tiger I tankomnál volt, hogy 1,5 millió XP-nél jártam már, de csak gyűlt-gyűlt. Természetesen sokat ebből goldért átváltottam free xp-re. Érdekes lehet ez az opció azért, feltétlen meg fogom nézni. De eléggé kancsal lehetek, ha eddig nem vettem észre :). -
tothgyorgy #392183 Szerintem nem erre gondolt. A pc verzióban a teljesen kifejlesztett tanknál megjelenik egy opció, amivel minden xp a legénységre megy, ha bekapcsolod. Valószinüleg erre kíváncsi. -
Szia! Én ezzel az opcióval még nem találkoztam, de majd utánanézhetek. Szvsz erre talán egyedül az Improved Ventillation equipment, meg valamelyik skill alkalmas ONE-on, de nem akarok hülyeséget mondani neked... -
Gyuszopapa #392181 ONE változatban hogy kell bekapcsolni a legénység fejlesztés felgyorsítása opciót.Már ha van ilyen ott. -
Üdv. minden kedves WOT rajongónak. Régóta olvasgatom a hozzászólásaitokat, sok építő jellegű, hasznos infót tudtam meg tőletek. Előre is elnézést kérek mindenkitől azért, mert XBOX ONE-on tolom a játékot és nem PC-n. 3 éve játszom, anno még 360-on kezdtem. Ütközni nem nagyon fogunk a játékban, tekintve az eltérő platformot, de engedelmetekkel néha azért kérdezek majd egy-két dolgot. 8850 csatám van, időm annál kevesebb játszani. Az a tipikus "koca" játékos vagyok, átlagban (nem számítva a játszatlan napokat, mert másról "is" szól az élet, főleg ha az embernek van párja :)) napi max 7-10 csata, vagy annyi se. De gyerekek! Az E50 grindelése, baszki... szétszednek tier 10-ben, ha feldob. Márpedig sűrűn feldob. Egyenlőre a 8.8 cm-es durranó van rajta, a kisebbik toronnyal. Jelenleg cca. 20 tank van a garázsomban, ezek az úgymond jelentősebbek: T110E5, E100, IS4, IS7, IS6, T10, E50, Tiger I az örök kedvenc, KV-1... (vissza akarom venni az E75-öt hamarosan). Minden parancsnoknak "kellemes" és idegeskedés mentes :) csatározást kívánok a továbbiakra! Sziasztok. -
tothgyorgy #392179 Komolyan, a Lago után ez visszalépés. -
tothgyorgy #392178 A t-24 cseh csoda egy dpm masina ehhez képest.Mellesleg azzal eléggé megbarátkoztam. Ezzel nem tudok. Hiába ígérnek fút - fát a t6-tal, ha a t5 ennyire utálatos. -
tothgyorgy #392177 Az Ikv egy randommasina Ha betalál (HA) üt szépen, csak szólni kell az ellennek ne mozogjon. Ha van szakasztárs , megkérni hogy láncoljon. Úgy tán van esély. A jelenlegi lótifuti csatákban találat nélkül lehet leginkább végezni vele. Igaz ha talál akkor baromira sebez. Olyan mint egy arty. Csak annak előnyei nélkül, de minden hátrányával Az strv gold nélkül csak pattog. Golddal meg nyeli a kreditet. Egy t5 az farm tank. Kivéve ezt.
-
Angelus1991ster #392176 Az a dpm és töltésidő elég taszító.
9.19-től ennyire lehet "kimaxolni"
http://tanks.gg/v0919ct/tank/strv-m42?e=44.45.48&k=0
Viszont az Strv m/40L elég jó kis gép lett .SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(kb. a Toldinak is hasonló tulajdonságokkal kéne rendelkeznie mint svéd t3-as társa)
-
Az lkv-103 még nem is annyira gáz azzal el vagyok szépen, ha megáll valaki akkor rálövök, ha elindul akkor szülőzök :D Ugyanis, ha az talál akkor szinte garantált, hogy rendesen sebez is na, de az Strv..... Azzal, ha nem tudom oldalba lőni az ellent akkor felesleges is aggódnom azon, hogy mi történik, mert lepattanón kívül más nem lehet az eredmény. -
tothgyorgy #392174 A t5 svédek csak kopasz embereknek valók. Ha nem vagy kopasz, az leszel mire átléped őket. Szálanként fogod kitépni a hajad.
Strv egy közepes tank. Ez úgy jön ki, hogy páncélzat, ágyú egy könnyűé, mozgékonyság, látótáv egy nehézé.
Ikv-103 egy pácélvadász. Ha ráköpsz, a nyál átmarja a frontlemezt. Ha lősz, elsétálsz a célig, vársz egy kicsit és már meg is érkezik a kilőtt skuló.
Ezek mellett folyamatosan vesztes csaták, nehogy a szorzók miatt gyorsan megszabadulhass tőlük.
2 választás van, free-ből átugrani őket, vagy hagyni a fenébe. Én az utóbbit választottam. -
Még standard löveggel van, majd akkor azt húzom ki rá, köszi! -
asszem az A43-ra az 57-es ágyú kell,ha jól rémlik 75/20 vagy 25 benne a lőszerkiosztásom és tán első skilles 100-as legények vannak benne,úgy néha egész műküdőképes,de kb.1 hónapja nem játszottam és fejből írom a dolgokat.ja,meg hát a nem létező gundep miatt okosan kell helyezkedni,valahova jó hátra támogatni. -
Meglepően jó hétvégét zártam a WG valamiért a sok szopóág után jó helyekre sorsolt (volt bőven vesztes csatám, de közel sem annyi egyhuzamban mint amennyi egy hétvégére szokott esni :) ) Grille-re kihúztam a csíkot, VK30-at elővettem úgy 1 k csata után ismét, hát nem is értem miért hanyagoltam én ezt a kis méregzsákot... T5-ből simán haladtam persze fedezékek mögött T7 IS-t úgy lőttem át, hogy öröm volt nézni pedig alaplőszört használtam csak. Igaz, hogy főleg vesztes csatálat mentem vele, de zöld, vagy lila lett a vége minden alkalommal sajnos egyedül nem irthatod ki a teljes ellentábort low tier-ből.
IS2-vel lövöldözök szépen Tigrincsek szemben pattannak rólam rendesen (ez furcsa volt, de jól esett) egy másik tigris a mi csapatunkból segít. Elküldtem 5-6 lövedéket közben ők át sem tudtak ütni aztán persze váltottak lőszert, de nem ez volt abaj. Látom ám hirtelen megbátorodnak jön szembe a csapat hiába lövöm őket nem torpannak meg.... Hát persze, mert nézek a térképre egyedül voltam 10 ellen :D hát tartott vagy 2 másodpercig az IS2 :D
A legnagyobb baj ezzel a játékkal az amikor én kerülök be folyamatosan a legjobbak közé a csatunkból sokszor torony magasan legjobbként.... Tisztában vagyok a képességeimmel, hogy nem vagyok jó játékos. Fejlődök, de kell még idő és tapasztalat. Vajon milyenek lehetnek azok aki mellém kerülnek, ha még így is torony magasan verem el őket? :(
Viszont az A43-al nem tudok dűlőre jutni ahogy az 5-ös Strv m/42 sem. Egyszerűen képtelen vagyok velük menni.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.05.22. 08:20:37 -
diegho™ #392170 Találkoztam én is ezzel a szörnyszülött prémmel. Elég jó páncélja van, T9 lightokkal nem nagyon tudtam átütni szemből (kb 2-2 lövést adtam le mindegyikkel rá tesztelni) Revo-val is találkoztam vele, a Heat simán bevitte alul, APCR-el nem is próbálkoztam, mert nincs értelme. -
asolyom #392169 Tévedtem, nem csak a teszt szerveren vannak agyhalottak. Ma 9-24 volt szopató ág.
-
Jaa,nem olyan rossz:-D -
Idióták miatt van. 1x láttam Epicet vele, akkor is 4000 sebzést csinált. -
Plata #392166 Nincs fent xvm.
De ma még nem láttam olyan chryslert ami jó lett volna,T10 csatában másodpercek alatt végük közelharcban.
T10-ben lepkefingot sem érnek.Gondolom most minden idióta ezzel megy,lehet azért van annyi 0 sebzéses.
Fv-vel is T10 csatába kerültem,1 chrysler tudott sebezni,az is összvissz 484-et.Többi 0-t.Mondjuk az egyik igazi balfék volt,kiment Is7 E100 elé,azt hitte tán átlőhetetlen. -
Milyen játékosok voltak? rossz?-közepes?-jó?-epik?-unikum? -
Plata #392164 Most is volt t10 csatában Chrysler,egyetlen átütő találata nem volt.
Nulla sebzéssel gyorsan elhunyt.
Viszont a szerver is szarakszik.csúnya lagok vannak,néha nem teszi azt a tank amit mondok,ha használnám javító készletet nem csinál semmit. -
Plata #392163 Most is volt 4 crysler,T10 csatában.
284,398,967 és 1017 sebzést csináltak.
Amelyik arannyal lőtt annak 4 lövésből 3 sebző jött össze,a többinek meg 8-9 lövésből 1-3 sebző lövés jött össze,többi nem sebző találat volt. -
Welness hétvége? Nem rossz
-
Pill,mindjàrt nyomok egyet,itt a Sàrvàri termàlban:-DDD -
Nahh, lassan jöhetnének azok ász körös crysler screenshotok spoilerben
-
3-5-7es mm formula van ha nem tűnt volna fel.