A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Meglepően jó hétvégét zártam a WG valamiért a sok szopóág után jó helyekre sorsolt (volt bőven vesztes csatám, de közel sem annyi egyhuzamban mint amennyi egy hétvégére szokott esni :) ) Grille-re kihúztam a csíkot, VK30-at elővettem úgy 1 k csata után ismét, hát nem is értem miért hanyagoltam én ezt a kis méregzsákot... T5-ből simán haladtam persze fedezékek mögött T7 IS-t úgy lőttem át, hogy öröm volt nézni pedig alaplőszört használtam csak. Igaz, hogy főleg vesztes csatálat mentem vele, de zöld, vagy lila lett a vége minden alkalommal sajnos egyedül nem irthatod ki a teljes ellentábort low tier-ből.
IS2-vel lövöldözök szépen Tigrincsek szemben pattannak rólam rendesen (ez furcsa volt, de jól esett) egy másik tigris a mi csapatunkból segít. Elküldtem 5-6 lövedéket közben ők át sem tudtak ütni aztán persze váltottak lőszert, de nem ez volt abaj. Látom ám hirtelen megbátorodnak jön szembe a csapat hiába lövöm őket nem torpannak meg.... Hát persze, mert nézek a térképre egyedül voltam 10 ellen :D hát tartott vagy 2 másodpercig az IS2 :D
A legnagyobb baj ezzel a játékkal az amikor én kerülök be folyamatosan a legjobbak közé a csatunkból sokszor torony magasan legjobbként.... Tisztában vagyok a képességeimmel, hogy nem vagyok jó játékos. Fejlődök, de kell még idő és tapasztalat. Vajon milyenek lehetnek azok aki mellém kerülnek, ha még így is torony magasan verem el őket? :(
Viszont az A43-al nem tudok dűlőre jutni ahogy az 5-ös Strv m/42 sem. Egyszerűen képtelen vagyok velük menni.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.05.22. 08:20:37