banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• mrmilan
    Üdv. minden kedves WOT rajongónak. Régóta olvasgatom a hozzászólásaitokat, sok építő jellegű, hasznos infót tudtam meg tőletek. Előre is elnézést kérek mindenkitől azért, mert XBOX ONE-on tolom a játékot és nem PC-n. 3 éve játszom, anno még 360-on kezdtem. Ütközni nem nagyon fogunk a játékban, tekintve az eltérő platformot, de engedelmetekkel néha azért kérdezek majd egy-két dolgot. 8850 csatám van, időm annál kevesebb játszani. Az a tipikus "koca" játékos vagyok, átlagban (nem számítva a játszatlan napokat, mert másról "is" szól az élet, főleg ha az embernek van párja :)) napi max 7-10 csata, vagy annyi se. De gyerekek! Az E50 grindelése, baszki... szétszednek tier 10-ben, ha feldob. Márpedig sűrűn feldob. Egyenlőre a 8.8 cm-es durranó van rajta, a kisebbik toronnyal. Jelenleg cca. 20 tank van a garázsomban, ezek az úgymond jelentősebbek: T110E5, E100, IS4, IS7, IS6, T10, E50, Tiger I az örök kedvenc, KV-1... (vissza akarom venni az E75-öt hamarosan). Minden parancsnoknak "kellemes" és idegeskedés mentes :) csatározást kívánok a továbbiakra! Sziasztok.