A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Az lkv-103-hoz elfelejtettétek mondani, h fos HEAT az alaplőszere és a gold is. Úgyhogy sokszor elakad vmiben pl. a lánctalpban, pedig a tank oldal páncélzatát célzom, de ugye a legritkább esetben pontos az a löveg. Emiatt és a nagyon lassú lövedék miatt tömény szopás ez a TD és az sem segít rajta, h fullosan mozgékony. Remélem a hatos jobb lesz, stat alapján jó kis lövegnek ígérkezik az az L/53-as Bofors.
Skoda T24 vs Strv: Éppen most húzom ezeket és elég érdekes mindkettő. Az általatok leírtakkal ellentétben én a svédet jobbnak érzem picivel, mint a csekkszlovákot. Igaz az utóbbi mozgékonyabb, nagyobb a rofja, de az Strv-nek van egy nagy előnye: nagyon jó a gun depressionje és mivel papír mindkettő, ezért sok szituban ez elég hasznos tud lenni. Megnéztem, a penje kisebb, mint a Skodáé, érzésre mégis úgy tűnik nekem, h több az átütő találatom, aztán lehet tévedek. Viszont az sem elhanyagolható, h az Strv-nek nagyobb az alfája és így nagyobb az elrettentő ereje is. A svéddel meg van az Ace Tanker is, a Skodával nem jött össze.