418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nikosi #157486 1v1-be igen is le lehet nyomni egy franciát, engem nagyon ritkán szednek kis, sokkal ritkában mint a nagy artyk splas-ből...
De mit kezdesz egy atombombát köpködő döggel aki a pálya másik végéből lő rád, te persze egy hegy, meg ház, meg minden mögött vagy, de Ő mögéd lő vagy 8 méterrel és neked repül vagy 800 HP plusza legénység fele meg vagy 3 kritikus modul. Na ezzel mit kezdesz, semmit. Mert egy type-e vagy egy T-92 elől szinte nincs fedezék a splas miatt. De az object212, vagy a GW tiger, és az amerikai 7-es sem sokkal jobb.
Azt meg nekem ne mondja senki, hogy könnyebb egy papír franciával kilőni valakit, mint "orr turkálva" mellé lőni egy tanknak egy atombombával. Egy idióta is életveszélyes egy t7-8-as artyban Sőt abba veszélyes igazán csak, mert az még sajátra is rálő gondolkodás nélkül. Míg egy béna franciát kilősz simán. Egy szobanövény viszont nagy artyban simán kilő csapatársként egy 200HP-s tank kilövésért, persze splas-ből...
Idegesítő faktorban az arty-at semmi nem übereli. -
nemtudommivan #157485 A Francia revolveresek pont olyan férgek mint az artyk. Én artyzok és franciát is akarok. Miért? :) -
ratgab #157484 Igaz, hogy 6-ot lő, míg én egyet vagy nem? -
ratgab #157483 Szoktál te is 1vs1-et vívni wotban szerintem... Kihal mellőled az összes társ vagy tudom is én. 1000 féle verzió létezik. -
Szpecnyaz #157482 Oké. -
ratgab #157481 *tier 6, helyett tier 7. -
Szpecnyaz #157480 Hát én ezzel már nem szállok vitába. Imádom hogy mindig azok virnyognak a francia tankok miatt akik egy kört se mentek velük. Kb fogalmuk sincs hogy mennyire nem egyszerű játszani velük. Nem véletlen hogy kevés 600 effis Bat szaladgál. -
ratgab #157479 De a sniperkedés nem az én asztalom (volt pár német Td-m, de valahogy nem volt az igazi számomra: Hetzer, Stug-ig). Sokkal jobban szeretem a csiki-csuki helyzeteket és a bekerítést. Nekem sunyigenyó tank kell, ami nagyot harap utána viszonylag hamar el tud tűnni (ez a med dolga egyébként is nem?)
VK 3600 a kedvencem 65 % fölötti győzelmem van vele és magasan a leghatásosabb tankom. Ha egy tierű vagyok a top tankkal, akkor 3-4 kill tuti. Tier 6-osok ellen is igen kellemetlen tudok lenni.
1-2 hete a VK 3001 nem volt a szívem csücske, de azóta azzal is igen nagy hatékonysággal játszom.
Egyébként másik örök favorit mióta megvan az a sima m4 (E2-t is próbáltam az annyira nem jön be).
Ami még egyre jobban tetszik az a KV3, főleg, amikor 1-2 Löwe is áldozatul esik a 122-esnek...
-
Oddball29 #157478 Kb. majd egy hét múlva meginterjúvollak egy taktikai útmutatóért. Másnak nincs meg ez a vas. -
Szpecnyaz #157477 Victory!
Battle: Prokhorovka 2012. augusztus 6. 14:05:09
Vehicle: T110E3
Experience received: 1 339 (fine for causing damage to allies: 96)
Credits received: 2 077 (fine for causing damage to allies: 40 890; compensation for damage caused by allies: 1 385)
Hát igen, szeretem az ilyen meccseket.
Amint elfoglaltam a helyemet, begurul mellém a 600 effis T32. Látom hogy nagyon forgatja rám a tornyát, ilyenkor már tudom hogy probléma lesz. Nem is kellett csalódnom, belém is lőtt egyet. Persze azonnal fordultam és kapott egy 900at, csak hogy észhez térjen.
Ezután 1 percig nyugiban elvolt, majd látom hogy siet be mögém, hiába írtam neki hogy ne próbálkozzon, csak belém lőtt megint. Ezután már kénytelen voltam végezni vele.
Mi a faszért nem csinál ezekkel valamit a WG? Én fizethetem a sok pénzt, mert valami kretén szórakoztatónak találja hogy a csapattársát lövöldözi. -
Szakesz #157476 Ezt hogy kell elképzelni? Mész egy szűk sikátorban a tankoddal, majd egyszer csak mögéd kerül egy francia tank, és sehol senki, aki támogathatna, majd kivégez még mielőtt bármit csinálhatnál? :) -
Rue East #157475 tudtam, hogy eleve téged kellett volna kérdezni :D -
A WoT logger talán olyan, ami neked megfelelhet. Link. -
ratgab #157473 Én se szeretem sem az arty-t, sem a francia op revolvertárat.
Arty-k messziről biztonságból kiszednek, ami nem is lenne gond, de miért pont mindig engem pécéznek ki azt nem értem.
Franciák engem jobban idegesítenek: Mész egy tankban egy azonos tier-ű francia pisztolyhős ellen. Igaz, hogy te lősz 1-et, amivel lemegy az életerejet 50 %-ra ( Mert papírnak tény, hogy papír!)vagy még lentebb, de hogy míg újratöltesz kivégez a 6 db lövedékével az biztos. És főleg ezért op a francia, mert 1v1-ben esélytelen vagy ellene konkréten (le is láncolhatod, de akkor se tudod kilőni, mert ő gyorsabb). Jah és ráadásul még gyorsak is, köszi.
Nagy tudás kell 6x lenyomni a bal egérgombot, míg a másik gyakorlatilag védtelen (és még elbújni se tud előled, mert rakéta van a seggedbe szerelve.)
Az meg nem érv, hogy el kell találni a franciával az ellent, mert a hasonló tier-ű tankkal is el kell találni és arra még sincs sorozatlövő szerelve. Amúgy is a francia med-ek kedvenc taktikája, hogy körbeautózom a célpontot, akkor meg milyen eltalálásról beszéltek? -
Mindig a távolságot kell tartani a pantherrel, mert hiába van 1200 HP-d, ha az ellen azt gyorsan lemorzsolja.
Minden pályán lehet szép helyeket találni sniperkedésre. A 88-ast szerintem vétek rárakni.
A VK-k szerintem gyötrelmesek. Örültem mire átverekedtem magam rajtuk. Pantherrel olyan szépen lehet idegesíteni az ellent. Csipkeded és lehet nem te leszel a top gun, de szárnysegéd lehetsz. Nekem a két kedvenc tankom a Panther és a KV-1S. Teljesen ellentétes játékstílust igényelnek, mert az egyik sniper a másik meg trollgun, de simán élvezem és tudok azonosulni mindkét stílussal. -
Rue East #157471 van olyan program amivel a statomat részletesebben tudom követni, olyasmi összesítő adatokra gondolok, mint a planetwot-on, mennyi csatát mentem ma, sebzés, xp, stb... -
Oddball29 #157470 Maus-nagycikk tegnapról. -
Oddball29 #157469 Nem, csak kicseréltem azokat azokat a Paintes vackokat. Tanulgatom a PS-t. -
ratgab #157468 Érvek igazak, de ha bedobnak egy 2 tierrel föntebbi csatába semmit nem tudsz csinálni, ráadásul városban kb. felesleges a sniper gun, mert oda minél nagyobb sebzés kell. Ellenben, ha rajta van a 88, azért van némi esélyed.
És bocsássatok meg, de én 1200 hp-vel nem a bokorban csücsülnék a kis med-emmel. Med nem arra való.
Egyébként ez lehet, hogy az én perverzióm, de én inkább lövök ritkábban, de sebzek többet. Nem tudom EU szerveren mi van, de US-en egy találat után már spuriznak az ellenek, mozgó célpontot amúgy is nehezebb eltalálni.
Ez utóbbinak mondjuk ellent mond, hogy KV-2-n meg a 107 mm-est szeretem (152-es kínosan lassú, hiába bivaly, 122-es meg valahogy nem használom) a pontossága miatt. -
Nikosi #157467 Na arty vs francia ki a genyább témához. Lehet a francia revolvertáras prücskök idegesítőek, de közelébe sem érnek az atombombával lövöldöző dögöknek.
Az a probléma, hogy a nyomorult franciával el is kell ám találni az ellent. A 7-8-as artyval, meg jobb ha el sem találod, mert akkor sokkal több kárt okozol. Ha nem lenne az artynak splas sebzése, vagy a mostani 10% és nulla modul/ember sérülés maximum láncolás, akkor mindenki nyugodt lenne. Mert nem azzal van bajom, hogy telibe ver az atombombával, hanem azzal, hogy a fedezékem mögé lő és én gyakorlatilag ki vagyok nullázva, holott a tölcsér vagy 8m-re van tőlem. Ezért ki merem jelenteni, egy 7-8-as artyval egy csimpánz is képes átlagos szinten játszani, mivel szinte mindegy hova lő tuti sebez, tuti pusztít. Tisztelet a kivételnek azon arty(k) akinek nincs óriási splas-e. De az meg revolver tárral és forma-1-es autó sebességével közlekedik.
Az e-100 páncélját meg agyon buffolhatják, az a tank szar marad amíg az ágyúját nem teszik rendbe. Rendben dobják ki az ágyút ami rajta, ne azt buffolják fel. De legalább egy s-70-es szintű puskát igazán adhatnának rá.
Az e50M meg nekem nem tetszik. Nem mondom, hogy szar, mert jobban fordul mint az sima e50. De az ágyú lőszerköltsége és a javítás miatt, még ha sebzek is 2000-et prémium mellet akkor is képes veszteséges lenni. (A vesztesség meg nem néhány ezer, hanem néhány 10 ezer, egy-egy rosszabb kör után) Hiába a 270-es pen, ez az ágyú is lepattan, sebez 0 hites kritikált ami ugye -1200 / lövés. Ergo mozgás közben pufogtatni egy kész anyagi csőd. Felderíteni szar, mint elődje, ergo nálam csak porosodni fog, mert én nem fogok farmolni, hogy toljam vele. Mikor a t10 heavy tankokkal simám pluszba vagyok prémiumba, addig ezzel a szarral nem, sőt még null szaldós sem. -
Szpecnyaz #157467 Változott rajta valami a patch után? -
Oddball29 #157466 ST-I frontpáncél
ST-I oldalpáncél -
Pedig nekem is azt mondták, ha akarom a Panthert, akkor a jobbik 75-öst rakjam rá. Gyorsan lő, nagy átütés, kicsi damage, de legalább sebzel. És pontos. -
ratgab #157464 Nekem ajánlották a jobbik 75 mm-est a Pantherhez itt többen. Hát nem nagyon vagyok tőle elájulva, inkább visszaraktam a 88-ast, de így meg még a vk-k is jobban használhatóak számomra. Azok legalább kisebbek, mozgékonyabbak és számomra használhatóbbak is.
Lehet Panther átalakul szépen egy francia TD-vé. -
Szakesz #157463 Ha nem akarsz róla beszélni, akkor ne hozd fel! :) Ellenben legyen, ahogy akarod. -
Nincs egyeduralom, szó se volt róla!
Csak rühellem mikor a semmiből bekapok 3-4 lövést és valamimet még el is lövi....
Rühellem, hogy én az orosszal 1 lövésből nem csapok bele annyit, mint ő azonos tieren a 4-5-6 lövésével belém.
Meg rühellem hogy mindig le van fikázva az ember ha az artyról szót mer szólni.
De lépjünk már túl a témáról, mert megint le leszek fikázva. -
Madi92 #157461 Francia témához.
Patch előtt, mondta haver, hogy húzzuk ki az amx12t, mert ingyen garázsslot, és még keresi is lehet majd a dolgon. Mondom ok.
Német fan vagyok, persze, próbáltam mást is, de végül visszatértem a némethez, és csak német tankom van(kivétel type59).
Aztán meglett amx12t platonban toljuk, hol 2-en hol 3-an. ÉS akkora fun, hogy nem hiszem el:D
Persze ez attól is függ, hogy ki melyik oldalán van a WC-nek. Nyilván én is basztam már fel magam ezen, mikor E75-ben ülve, bepofátlankodnak a seggembe.. De akkor is. Nagyon nagy élmény, mikor elkaptok pl egy T95-öt, vagy menekülsz nagy geronimo kiáltásokkal mikor töltesz! :D
Ki kell próbálni. Először én is idegenkedtem tőle, de mikor E100ből one shootol egy Type-E, na akkor elő az amx-et és bosszú!!
-
Szakesz #157460 Mostanra megváltoztak az erőviszonyok az új tier X tankok miatt.
#157431: Utálhatod őket, de nem értem, hogy miért várod el, hogy mindenki egyetértsen veled? Az amerikai forgótornyos-TD ágat fejlesztem, jelenleg tier 7-nél tartok, és egyelőre nem érzem a francia tankok egyeduralmát a mezőnyben, de lehet, hogy látom rosszul. -
Gunslinger #157459 Konkrétan a Batchat 25t rosszabb az E-50M-nél ebben a felsorolásban, nehogymár. A 7.2-es nerf óta én kifejezetten nem érzem azt a tankot, de még így is 250 csatából (amiből a 70%-át 7.2 után toltam és csak kb. 5-6 csatát t10-ként) is 67% a win ratiom, az igazán penge Bat játékosok 70% feletti win rate-et kihoznak belőle, főleg ha sokat tolják companyban, itt meg 50.25% az átlag, uram atyám. Eszerint vannak akik 40%-os win rate-et mennek vele több száz csatából is akár, úgy megnézném az ilyen fazonokat, vajon írni-olvasni tudnak-e? A T-62A-n is rohadtul meglepődök, hogy csak ennyi, a Patton III és T110-ek nem lepnek meg, azok tényleg nagyon jók. -
Nazarov77 #157458 crappanzer E-100 látványosan alul teljesít.
E-50M se sokkal jobb, úgy néz ki a németeknek nem lehet jó tankjuk T10ben.
Data for EU RU and US servers
E-50 Ausf.M 50.29 % 51.82 % 49.84 %
JagdPz E-100 48.1 % 48.38 % 48.35 %
M48A1 52.82 % 55.94 % 51.02 %
T110E3 53.99 % 52.42 % 53.55 %
T110E4 54.19 % 55.14 % 52.92 %
T-62A 51.76 % 51.14 % 51.46 %
Object 268 52.71 % 51.5 % 52.07 %
Bat Chatillon 25 t 50.25 % 50.27 % 50.34 %
AMX-50 Foch (155) 54.17 % 54.76 % 52.58 % -
Igaz, papíron light tank, de szerintem túlzás scoutnak nevezni. Inkább egy kis med. Én kb sose játszottam tipikus scoutot vele, inkább valami heavyre rátapadva a megfelelő pillanatban megrohanom a célpontja seggét vele :D -
TDantes #157456 Ja igen, persze. Pontatlan is. De már más baja tényleg nincs -
Áhh, mostmár ezt is tudom hogy az scout tank. Valahogy én kurvára nem annak használtam sose :DDDD -
TDantes #157454 Az AMX 12 az felderítő nem? Annak más a tier besorolása -
Attiska #157453 Ó, ma éna VK2801-el csak olyan csatákban jártam, ahol volt pár T10-es. Azt hiszem, hogy a T4 és T5 könnyűekre nem él a +/- 2 Tier. -
FosTalicskaa #157452 Ezen kár kiakadnod, van itt egy-két csigazabáló-fan, akiket nyilván zavar, hogy oldalról meg hátulról könnyedén átlövik őket (de kérdem én ki az akit nem?) és amiatt próbálnak meg itt okoskodni, meg játszani az agyukat, azt persze képtelenek felfogni, hogy a sorozatköpködőjük miatt 1vs 1-ben semelyik azonos, de még magasabb szintű tanknak sincs esélye ellenük, mert ha kitárazott akkor már megy is tovább, hiszen 2x gyorsabban tolatnak, mint ahogy a legtöbb tank megy előre. Aztán ha betöltött visszatér és befejezi amit elkezdett.
Tapasztalatom szerint az egész játékban két dolog számít igazán: életerő (sajnos ezeknek a babakocsi méretű idiótáknak közel ugyanannyi van mint bárki másnak a szintjükön), valamint a tűzerő (ebben meg csúnyán odavernek mindenkit).
Szóval nem véletlen az, hogy bármelyik átlagos player statját megnézed ugrásszerűen jobban teljesít a franciákkal mint a többi nemzet tankjaival... ez a francia nerf peccs előtt különösen igaz volt. -
foxbat88fx #157451 ua. így is szopás meg úgy is :/ legalább max tier7 ellen tenne be, vagy saját tierbe..... nem kell hogy kicsik ellen tegyen be.... -
Nazarov77 #157450 Az scout tank, mint a legtöbb light szóval ők mennek a végtelenbe és tovább MM szerint. -
Srácok, nem úgy volt hogy 7.5 után max 2 tier különbségű csatákba rak majd a játék? AMX 12t vel másodszor rakott t10-esek közé
-
Nazarov77 #157448 De legalább már nem teszi be T9be.