banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Madi92
    Francia témához.
    Patch előtt, mondta haver, hogy húzzuk ki az amx12t, mert ingyen garázsslot, és még keresi is lehet majd a dolgon. Mondom ok.
    Német fan vagyok, persze, próbáltam mást is, de végül visszatértem a némethez, és csak német tankom van(kivétel type59).
    Aztán meglett amx12t platonban toljuk, hol 2-en hol 3-an. ÉS akkora fun, hogy nem hiszem el:D
    Persze ez attól is függ, hogy ki melyik oldalán van a WC-nek. Nyilván én is basztam már fel magam ezen, mikor E75-ben ülve, bepofátlankodnak a seggembe.. De akkor is. Nagyon nagy élmény, mikor elkaptok pl egy T95-öt, vagy menekülsz nagy geronimo kiáltásokkal mikor töltesz! :D
    Ki kell próbálni. Először én is idegenkedtem tőle, de mikor E100ből one shootol egy Type-E, na akkor elő az amx-et és bosszú!!