banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ratgab
    Én se szeretem sem az arty-t, sem a francia op revolvertárat.

Arty-k messziről biztonságból kiszednek, ami nem is lenne gond, de miért pont mindig engem pécéznek ki azt nem értem.

Franciák engem jobban idegesítenek: Mész egy tankban egy azonos tier-ű francia pisztolyhős ellen. Igaz, hogy te lősz 1-et, amivel lemegy az életerejet 50 %-ra ( Mert papírnak tény, hogy papír!)vagy még lentebb, de hogy míg újratöltesz kivégez a 6 db lövedékével az biztos. És főleg ezért op a francia, mert 1v1-ben esélytelen vagy ellene konkréten (le is láncolhatod, de akkor se tudod kilőni, mert ő gyorsabb). Jah és ráadásul még gyorsak is, köszi.

Nagy tudás kell 6x lenyomni a bal egérgombot, míg a másik gyakorlatilag védtelen (és még elbújni se tud előled, mert rakéta van a seggedbe szerelve.)

Az meg nem érv, hogy el kell találni a franciával az ellent, mert a hasonló tier-ű tankkal is el kell találni és arra még sincs sorozatlövő szerelve. Amúgy is a francia med-ek kedvenc taktikája, hogy körbeautózom a célpontot, akkor meg milyen eltalálásról beszéltek?