banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ratgab
    De a sniperkedés nem az én asztalom (volt pár német Td-m, de valahogy nem volt az igazi számomra: Hetzer, Stug-ig). Sokkal jobban szeretem a csiki-csuki helyzeteket és a bekerítést. Nekem sunyigenyó tank kell, ami nagyot harap utána viszonylag hamar el tud tűnni (ez a med dolga egyébként is nem?)

VK 3600 a kedvencem 65 % fölötti győzelmem van vele és magasan a leghatásosabb tankom. Ha egy tierű vagyok a top tankkal, akkor 3-4 kill tuti. Tier 6-osok ellen is igen kellemetlen tudok lenni.

1-2 hete a VK 3001 nem volt a szívem csücske, de azóta azzal is igen nagy hatékonysággal játszom.

Egyébként másik örök favorit mióta megvan az a sima m4 (E2-t is próbáltam az annyira nem jön be).

Ami még egyre jobban tetszik az a KV3, főleg, amikor 1-2 Löwe is áldozatul esik a 122-esnek...