418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Destydeme #157686 Akkor most mondanám sírva,h én(persze ilyenkor mindenki)azon az oldalt vok,h bukó?
A napokban láttam 1 videót,h pl a rajtnál kinek kéne kezdeni a mozgást(engedjük el az arty-t mert neki idő,míg célba áll stb),mosolyogtam..1 tier 9-10 ne halljon már meg az első percben,ez a másik,amit látok.RGO a random elintézi már az elején. -
lammaer #157685 Hála az égnek én nem updateltem az XVMet, így most az esetek többségében (ha új tank van) nem tudja kiírni az esélylatolgatást.
A játékosok statjait továbbra is látom és ez nagyon jó - így tudtam például amikor 1vs1eltem T34ben egy amx13-90el, hogy a csávó hülye lesz, nem fog eléggé elmenekülni amikor kifogy, látszott hogy szemből próálkozott, a flankolás eszébe se jutott, így falnak szorítottam amíg tárazott és kitapostam a belét.
De az esélylatolgatásnak nem látom értelmét,mert pl egy 20-80 se jelenti azt hogy biztos veereség, csak ha 10x játszanánk le ugyanazt a csatát, akkor látszódna vmi arány.
Egyszer bekövetkező eseménynél %os esélyt adni badarság.
-
A csapatnak csak 40% esélye van nyerni, de Neked akár 75% IS lehet!!! Azaz, az MM Benned bízik, hogy Te über faszakemény csávó vagy egy tier x-s csatában, a tier 4-s M3LEE-vel. -
lammaer #157683 "Akkor ezt mondta:Annak ajánlom akinek nincs csőlátása..Roppant rövéd is tömör válasz mindenre,mert valóban így van."
Erre már nem is emlékszem, szóval az érdem a tiéd hogy jól megtanultad :). A revolveresek tényleg erről szólnak.
Leselkedni, figyelni hol nyílik meg a lehetőségek ajtaja, beutazni a pályát ha szükséges, lecsapni majd eltűnni hogy aztán a térkép egy más pontján osszuk a halált....erről szól :) -
stoppos #157682 :)
Azért is kérdeztem tegnap, hogy mi a különbség a normál és a per-vehicle között. Adott olyat néha, hogy 40% és 75%. :) -
TDantes #157681 Mert hibás az esély számítás. Amit most %-ot ki ír a mod, na azt tovább kell számolni, venni a 80%-át, ennek az eredménynek a cosinus-át, majd hozzáadni nagymamánk életkorának a felét, és az irányítószámunk első két számjegyét.
Így jön ki ,hogy mennyi esélyünk vagy győzni -
stoppos #157680 Nagyon sok olyan meccset láttam, ahol 50% körüli volt az esély, mégis nyert az egyik oldal 15-3-ra. Egyszerűen jobban helyezkedik az egyik oldal, gyorsabban ér el egy fontos pozícióba, a felderítő meglátja a heavyt, amit az arty leszed, ilyenek.
Pár napja egy 6%-os és egy 9%-os esélyű meccset hoztunk le simán. -
Destydeme #157679 Jelenleg milyen tier-ekkel mész?
Nekem nem a magas tier-el van a fő bajom hanem,ha mindkét oldalt van x db tier x és a másikon is,akkor miért van,h az 1ik oldal balfax?
Folyton ezt látom..Többnyire.Valaki mindig sokkal jobb.
Miért van a 3-15,vagy a 15-3om?Ok persze biztos a maradék miatt is,hisz kell light,med és heavy is.De miért nem lehet 1 logaritmust csinálni a játékosok tudása szerint és aszerint 50-50%esélyt adni?Miért kell olyan,h 1ik oldalt 5 pro,a másikon 5 nem.
Épp ezért vok rosszul a prémtankok miatt.Nem részlezetem,de 1 tegnap vett kv5 ne legyen már egyenértékű a kt-vel pl.
Az eff már kb 6hónapja nem érdekel.Winrate+os,kill/battle 1.1/1.De az,h 1 nehezen kifejlesztett tankkal semmit ne tudj csinálni,nálam már a felmérgel kategória.Persze ez már csak sírás és nagy válasz nem is lesz(a fórum azért van,h írjunk),de nem azért"szenvedtem",h az adott napi -10 win/lose-t kezdjem el másnap vissza tornázni.Ami ezek szerint nem tőlem függ,mert ritkán érzem,h az adott csata mérleg nyelve én lennék.RGO nem feltétlen azért nyerünk,mert én ott vok. -
Győzelem!
Csata: Murovanka 2012. augusztus 6. 20:38:24
Jármű: Somua SAu-40
Szerzett tapasztalat: 2 376 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 21 204
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
Yayyy, csak nehogy megkedveljem ezt a lótrágyát!
-
Hassel74 #157677 Ezek már tényszerű érvek. De te is tudod, és mások is, hogy tökéletes játékot SOHA nem fognak kiadni. Én még élvezem, talán azért, mert nem érdekel az eff-em, és nem akarok senkinél nagyobb farkú lenni. Én is bosszankodom néha, de mérlegelem, hogy szórakoztat, vagy idegesít. Ha a második felé billen a mérleg nyelve, akkor azonnal uninstall. -
Nazarov77 #157676 Kifejleszteni majd ha lesz pénzem visszavenni a JPt akkor ki fogom mert most inaktív a german engineer vagy mi a rák medálom. -
Nazarov77 #157675 Nem sok kört mentem vele teszt szerón, de szerintem ha most nem lennék túl a ferdin akkor a JP2t választanám a jobb sebesség és fordulékonyság miatt. A páncél annyira nem lényeg, ferdit is mindenki átlövi könnyen úgyhogy akkor már legalább legyek gyors. -
Destydeme #157674 Szia.Nem hinném,h megszállotság."Utálom, de addig nem hagyhatom abba, amíg kész nincs. :) "Nálam mondjuk ez nincs.Volt már anno bl10-el olyan,h pz38(felderítő,ezért lőttem rá) lepattan+vk3 szintén,aztán is3-nál már volt 1 lánc lelövés.Ez bl10-nél kb 3x15sec.Ezután kilőttek.Na ekkor volt x nap szünet.
Kinek miért tetszik.Nekem a 2.vk kedvenc témám(rengeteg könyvem van a témáról)+a német tankok szeretete abból az időből.
Sajnos a random sokat elront.Én 1 +-1tiernek örülnék.Rájöttem ez nem működhet a játék tulajdonosánál,mert:Mert ha nem vagy tök hülye és tudod mire vagy képes az adott fajta tankkal/td,vastagon el lennél prém nélkül,sőt minden csatában a vesztesben is jól kersnél xp/credit téren.Nem vennél aranyat.Volt olyan,h su85-el 11kill.Ennek java egyedül volt.Az utolsó 5 tankot egyedül lőttem ki,nem azért,mert olyan jó lennék,hanem mert bénák voltak és egyesével jöttek,akkor még volt 107es löveg..Vagyis a sok béna közt simán ellehetne lenni arany nélkül.
Viszont amikor az 5ös tankod a 8-9 között figyel,akkor semmi közöd a csata kimeneteléhez. -
bgabor #157673 Oddball, akartam tőled kérdezni hogy várhatunk e cikket tőled a Jagdpanther2-ről. Szerintem sokakat érdekel, hogy jó alternatívája e a Ferdinandnak. -
rahotep #157672 Ez kemény menet volt,javarészt csak sniperkedés....
Győzelem!
Csata: Serene Coast 2012. augusztus 6. 19:53:19
Jármű: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 1 117
Szerzett kredit: 55 006
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd
PZIV mozi :-) -
Valami van vele...nem kézbesíti az üzenetet. -
Oddball29 #157670 Pedig itt vagyok. -
Hassel74 #157669 Ez kicsit olyan megszállottságnak tűnik. Utálom, de addig nem hagyhatom abba, amíg kész nincs. :) Ne értsd félre, nem kötekedni akarok. -
TDantes #157668 Tier 9-ben azért én tök jól elvagyok. Az ST-I jó tank, ha nem degenerált a csapat, még pluszos is vagyok vele.
KV-5 is jó...lenne. De nem , mert állandóan tier 9-be rak be, ahol nem ér semmit. De ha tier 8-ba, akkor teljesen jó.
Most csak az alacsony tier készít ki, mert egyrészt az arty ugyanolyan durva mint magas tier-ben( ne már hogy egy kettes szintű arty-től rettegni kell...fasz ki van)
és hogy annyi de annyi az ostoba...
-
TDantes #157667 Mert ki akarok húzni egy TD ágat -
Hassel74 #157666 Sosem értettem, hogy ha ennyire fusztrál valami, akkor miért űzöd? :) Nem munka ez, néha tarts egy kis szünetet. -
Destydeme #157665 Akkor nem tudom,ill.de,család...Hihetetlen,h 1 q..va játék aminek szórakoztatnia kéne(még VETTEM IS AZ ARANYAT A MÚLTBAN,MÉG MA IS VAN)úgy "felpiszkál",h ....
HIHETETLEN...
Nem tartom magam best of-nak,1 jó erős"jónak"eff alapján,de a csata 1. 30-60sec-jében látom,h vesztünk.All 1 side,no 1 move stb.Nincs eff rating mód felrakva,de nem is kell,így is látom,h hello.
Én vok a fax,h játszom vele..Nekem olyan kell ahol látom,h ha f.. vok bukta,ha jó vagyok van sikerélmény.De itt?5killel is sima bukó,vagy ha nem csinálsz semmit,akkor is nyerünk 2 perc alatt...
kb 30perce épp pofa sör szüneten voltam,de a platoon hívás helyett a csatára nyomtam..Muszály voltam 2perc után bekapcsolódni,mert mentünk,mint kés a vajon.2 perc hátránnyal összejött 1 mesterlövész.
Persze abba lehet hagyni stb,valószínű ez lesz,de maga a tankos téma érdekel és nem lenne ez olyan tré... -
Látom KV-3-ig és IS-ig jutottál.
A KV széria az a lassú, de erősen páncélozott széria, ne a Tigris I-el hasonlítsd össze, hanem a Tiger P-vel...mert az a párja. Na máris nem olyan durva az a KV-3. A Tiger párja amúgy az IS.
Majd próbáld ki az Is-3-ast, csak ne lepődj meg ha a szar Tigris I mintát lő bele szemből, a frontpáncél közepébe. Aztán majd kicsit átértékeled a Tiger II páncélzatát.
Kv-4-esed, KV-5-ösöd nincs, azt nem tudod objektívan megítélni. -
Destydeme #157663 Hi.Azért ne szívd mellre,bármi is volt a nézeteltérés köztetek. -
TDantes #157662 Alacsony tier...annyira élvezetes
Csata: Cliff 2012. augusztus 6. 19:32:22
Jármű: StuG III
Szerzett tapasztalat: 89
Szerzett kredit: 6 287
ereség
Csata: Siegfried Line 2012. augusztus 6. 15:51:11
Jármű: S-35 CA
Szerzett tapasztalat: 25
Szerzett kredit: 3 780 -
Ry0K3N #157661 From Saturday, August 4th at 08:00 CEST (06:00 GMT) until Tuesday, August 7th at 08:00 CEST (06:00 GMT),
öööö szerintem utóbbi de sosem lehet tudni wargamingnél hányadika van
-
TDantes #157660 Maradnál tier 4-ben? Én a tier 5-től lassan begolyozók. Szinten minden csata vereség. Annyira de annyira hülye mindig a csapat hogy az fájdalmas.
Iszonyat. Nyugtató kell hozzá. -
dolebid #157659 Igazad van. Szánom-bánom bűnömet és elnézést kérek az érintettől. Máskor nem teszek ilyet, bocsánat... -
Pilutika #157658 elvették a pz4esnek a +200% os kreditet vagy csak én ölök ma nagyon bénán...mert lényegesen kevesebbet hozz mint tegnap
-
Destydeme #157657 ha most kezdeném el maradnék tier 4ben,vagy 3 hét alatt uninstall.Inkább az utobbi.Elképesztő ez a játék és én még vettem aranyat,omg.Max veszek 1 prém tankot belőle.Egyszerűen nem tudnék vele 1 havi prémet kihasználni(1 hónap játék),vagy embert ölnék.. -
Ry0K3N #157656 jó rendben van dobj pár repet mert erre kíváncsi vagyok én is. Ritkán szokták lövöldözni a tiga 2 tonyát ha ficánkol mert 100% lepattanó a vége.
#157653 ott van egy rakat acélfalad tigával meg a stat sem rossz vele akkor nem értem a panaszokat miatta. -
Destydeme #157655 Kezdődik a sz..ás.Jtiger 4ből semmi és mindegyik bújik mögém.....A q...ra életbe már!!!!!!!!!!!!Mi a fax van?Ha naggyal megyek mindeki les ki a fejéből+a szokásos ...ság.All 1 side,gg!!!!!!!!!15perc alatt felment a pumpa,ennyi ez a játék.
Anyádba váltok aranyat prémre.Felesleges. -
Kubukli #157654 "A jó védettség az ,amikor a Tiger II..."
Remélem Matyi ezt elolvassa és FAP FAP. -
de fos pedig az összehasonmlítást linkeltem:S
Murdeer -
jó látom direkt félreérted, pl célzás közbe hogy?
vagy tudod mit?
majd linkelek repeket és ott lehet kioktatni h mikor mit,miért,hogy nem csináltam jól vagy mit hogy kellett volna úgy érthetőbb amit mondok.
sőt akkor néhány ampra ilyen kifejezetten felált helyzetekre is kérek tanácsot, mert én ezekkel nem tudok mit kezdeni.
mondjuk én nem szeretek a mapokon nagyon másfelé menni mint a jól bevált útvonal, rossz tapasztalataim vannak és nekem élesbe meg nincs kervem pazarolni a creditet próbálgatáspokra:S
ezt komolyan mondom, ha félre érthető lenne az eleje... -
TDantes #157651 Fú! Milyen játékost találtam! kebabninja! 2695 csata alatt 1918 kill, 60%-os pontosság, és IS8-a van! Hogy a viharba lett neki 2695 csata alatt IS8-a, ilyen szar eredményekkel?Igazi prémiumnoob
Abbey-n bőszen előrerohant, találkozott egy másik IS8-al, aki kilőtte, ő viszont tán egyet se tudott belesebezni. De már tier 9-es -
Ry0K3N #157650 És milyen névre keressek rá? ^^ -
Wot news-os
megkockáztatom nekem már vagy 100-200 dezertálásom,kilépésem van így a 7k csata alatt:D
-
Ry0K3N #157648 Hogyhogy belő a tornyodon? Forgasd azt a tornyot ha látod célozza. Ne könnyítsd már meg a másik munkáját. -
Felmentem de nem vagy ott.