banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Destydeme
    Jelenleg milyen tier-ekkel mész?
    Nekem nem a magas tier-el van a fő bajom hanem,ha mindkét oldalt van x db tier x és a másikon is,akkor miért van,h az 1ik oldal balfax?
    Folyton ezt látom..Többnyire.Valaki mindig sokkal jobb.
    Miért van a 3-15,vagy a 15-3om?Ok persze biztos a maradék miatt is,hisz kell light,med és heavy is.De miért nem lehet 1 logaritmust csinálni a játékosok tudása szerint és aszerint 50-50%esélyt adni?Miért kell olyan,h 1ik oldalt 5 pro,a másikon 5 nem.
    Épp ezért vok rosszul a prémtankok miatt.Nem részlezetem,de 1 tegnap vett kv5 ne legyen már egyenértékű a kt-vel pl.
    Az eff már kb 6hónapja nem érdekel.Winrate+os,kill/battle 1.1/1.De az,h 1 nehezen kifejlesztett tankkal semmit ne tudj csinálni,nálam már a felmérgel kategória.Persze ez már csak sírás és nagy válasz nem is lesz(a fórum azért van,h írjunk),de nem azért"szenvedtem",h az adott napi -10 win/lose-t kezdjem el másnap vissza tornázni.Ami ezek szerint nem tőlem függ,mert ritkán érzem,h az adott csata mérleg nyelve én lennék.RGO nem feltétlen azért nyerünk,mert én ott vok.