A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Destydeme #157674 Szia.Nem hinném,h megszállotság."Utálom, de addig nem hagyhatom abba, amíg kész nincs. :) "Nálam mondjuk ez nincs.Volt már anno bl10-el olyan,h pz38(felderítő,ezért lőttem rá) lepattan+vk3 szintén,aztán is3-nál már volt 1 lánc lelövés.Ez bl10-nél kb 3x15sec.Ezután kilőttek.Na ekkor volt x nap szünet.
Kinek miért tetszik.Nekem a 2.vk kedvenc témám(rengeteg könyvem van a témáról)+a német tankok szeretete abból az időből.
Sajnos a random sokat elront.Én 1 +-1tiernek örülnék.Rájöttem ez nem működhet a játék tulajdonosánál,mert:Mert ha nem vagy tök hülye és tudod mire vagy képes az adott fajta tankkal/td,vastagon el lennél prém nélkül,sőt minden csatában a vesztesben is jól kersnél xp/credit téren.Nem vennél aranyat.Volt olyan,h su85-el 11kill.Ennek java egyedül volt.Az utolsó 5 tankot egyedül lőttem ki,nem azért,mert olyan jó lennék,hanem mert bénák voltak és egyesével jöttek,akkor még volt 107es löveg..Vagyis a sok béna közt simán ellehetne lenni arany nélkül.
Viszont amikor az 5ös tankod a 8-9 között figyel,akkor semmi közöd a csata kimeneteléhez.