banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Destydeme
    Akkor nem tudom,ill.de,család...Hihetetlen,h 1 q..va játék aminek szórakoztatnia kéne(még VETTEM IS AZ ARANYAT A MÚLTBAN,MÉG MA IS VAN)úgy "felpiszkál",h ....
    HIHETETLEN...
    Nem tartom magam best of-nak,1 jó erős"jónak"eff alapján,de a csata 1. 30-60sec-jében látom,h vesztünk.All 1 side,no 1 move stb.Nincs eff rating mód felrakva,de nem is kell,így is látom,h hello.
    Én vok a fax,h játszom vele..Nekem olyan kell ahol látom,h ha f.. vok bukta,ha jó vagyok van sikerélmény.De itt?5killel is sima bukó,vagy ha nem csinálsz semmit,akkor is nyerünk 2 perc alatt...
    kb 30perce épp pofa sör szüneten voltam,de a platoon hívás helyett a csatára nyomtam..Muszály voltam 2perc után bekapcsolódni,mert mentünk,mint kés a vajon.2 perc hátránnyal összejött 1 mesterlövész.
    Persze abba lehet hagyni stb,valószínű ez lesz,de maga a tankos téma érdekel és nem lenne ez olyan tré...