418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
"Sidescrap effect will be gone. It will be possible to push alive vehicles. It will be possible to push one tank on other - they both will be damaged. Tank won't be able to stand atop of other tank... "
Tehát nem lesz az többé hogy egy T95 mellé beállsz egy AMX-el és game over. Ezt Storm írta.
("Q: - Физика?
A: - ... Эффект притирания уйдет. Можно будет толкать живые танки. Можно будет скинуть один танк на другой и они оба получат повреждения. Танк не сможет стоять на другом танке..."
-
Attiska #161840 Az is érdekes lesz, amikor a 60 tonnát kel majd hirtelen megállítani a szakadék előtt. Lesznek bőven elfékezések. -
R3nton #161839 miért nem lehet hozzájuk dörgölőzni? Eltolnak? -
Attiska #161838 Nekem eddig összesen három mínusz... Leszarom, ez legyen az élete legnagyobb öröme a kedves minuszolgatónak. Ajánlom neki, repkedjen egy párat a WT-vel (vagy akár az IL2-vel, mert közeli rokonok), akkor megtudja, hogy miről beszélek, és utána minuszolgasson. -
Tessellia #161837 Ez is egy variáció valóban. -
Orpheuslow #161836 azt rebesgetik hogy a test 1ben csupán a fizikát próbálhatjuk ki,a többi a késöbbi testekbe kerül bele,erről mi információ terjeng errefelé?:) -
Oddball29 #161835 Hogyhogy nem lehet? -
és mi van, ha olyan helyre érkezik, ahonnét nem lehet kimászni? Meg kell várni a csata végét, mint a régi "szép" időkben, mikor úton-útfélen beakadt a tank valami tereptárgyba, és többet mozdulni sem lehetett? -
Ja és az új fizika miatt nem lehet majd a TD-khez dörgölőzni :) Meg a roncsokba sem lehet majd úgy beakadni mint most (mikor úgy tapad oda mintha mágneses lenne...). -
Úgy lesz megcsinálva hogy mindig talpra érkezzen a tank.
Magasságtól függően vagy csak a lánctalp sérül, vagy elveszti a tank a fele HP-ját. Legalábbis a videókban ilyen volt. -
lexlutor #161831 ...de szep elsz majd, h meg normal menetben is sikerul siman beragadni helyekre, hat meg igy :) -
Tessellia #161830 Nemtudom, 3 variáció elképzelhető. 1. igen felrobban a tank 2. (amely némely játékban van ilyenkor), hogy a játék visszafordítja a tanktot a lánctalpjára 3. úgymaradsz és lövöldözöl fejjel lefele -
lexlutor #161829 ..ma mar szerintem felesz a fene, de nem hiszem h sokan akarnak majd spgket meg tier9eket duplazni :) -
Na majd a sok agyalagyult azzal fog szorakozni hogy leugrat a sziklarol... :D -
gondolom ha atank fejjel lefelé lép kapcsolatba a talajjal azonnal vége a mutatványnak nem? -
Tessellia #161826 Egy dupla cukaharát néznék meg. -
Mi teganp platoonban mentünk. Igaz arra amerre mentünk taroltunk a 2db T110E5-tel, na de a többiek nem igazán jeleskedtek. És sajns ilyenkor nincs mit tenni, mint diplomatikusan elküldeni a 2000csatás T10-es tankokat egy koncentrálós táborba... -
iszonyatosan durva lesz a fizika, el sem tudom képzelni mit fogok ott művelni a t2 -light tankkal:D 72 nél nyomok egy stuntot:D -
Destydeme #161823 Hi."De eszembe nem jutott volna egész nap a gép előtt ülni szaros 200 goldért."
Ennyi,nem több. -
stoppos #161822 Nem bírja a szarkazmust. :) -
Orpheuslow #161821 az jó hír kösz:) én az orosz fórumot bámultam (volna) az infóért ha lenne orosz fórum,bár azóta már lehet visszatették. -
Ha már úgy sem jösz fel TS-re és egyedül akarsz menni T95-vel akkor is lehet jókat menni, de csak az új módokban. Ott z a lényeg hogy egyből menj a zászlóhoz, mire odaérsz úgy is eldől a másik oldal sorsa, de mondhatni hogy 10-ből 8-szor ilyenkor a T95 tartja fel a foglalókat (legalább is amikor én szívok vele). Persze ha az arty-k nem szúrnak ki maguknak.
Platoonba meg érdemes valami fürgébb tankkal támogatni (T9 vagy T10), és lehetőleg ne bt-2-vel...
Amúgy a T30 és T95 szerintem nem a legjobb, mind a kettőnek szép töltés ideje van. -
barkov6 #161819 Csak a jó ellenőrzőért... :)) -
Oddball29 #161818 Tegnapi cikk VK3601H -
De az... Le is tettem az első sikertelen próba után a chates prémkód megszerzéséről. A QR-kódnál, meg beírták fórumba, hogy pont most jön. Nálam volt az okostelóm, és lekaptam a kódot. De eszembe nem jutott volna egész nap a gép előtt ülni szaros 200 goldért. Azt viszont még mindig nem értem, hogy miért kaptam regisztrációs kódot, sima kód helyett.
Lehet azért, mert pénteken regeltem, és szombaton volt az esemény, és nem volt naprakész az adatbázisuk. -
stoppos #161816 Jelentem egy plusz és egy minusz eddig.
Pistike, ügyes vagy. Ha kihozod az ellenőrződ, írok bele dicséretet a mamádnak. -
A héten már lehet tesztelni az új fizikát és grafikát, legalábbis nagy rá a valószínűség.
Overlord írta: "First iteration is likely ot start this week" -
Tessellia #161814 Én egy pluszt! -
Destydeme #161813 Jelenleg a célom az e-50 és felette,bár elég sokat kell hajtanom érte.
Régen akartam 1"orosz type59-est"t54,de akkor még nyerők voltak a franciák,mára számomra nem.S mivel a német heavy ág ki van húzva e-75ig ezért a gun/motor stb miatt egyszerűbb ha a német ágat húzom.
Tetszik a panter,pláne,h ma aktiváltam prém accot és így már jól hoz,sőt már-már"farmolós",csak sajnos nem lehet vele úgy támadni,ahogy én szeretném(e-50/e-50m),marad a morzsa ami leesik:)Lassan megvan a szívószál,remélem az már piszkál,mert jelenleg sokszor csak a hit ratinget növelem a panter kis ágyújával.
Na de nekem a lassú t95 nem pálya,nem vunk egyformák:)Inkább szaladgálok a t25/2vel még akkor is ha bárki átüt.Ezért bízok a tempó/fordulás/sebzés téren a medekben.Elég sok t54/e-50et láttam csat közben,akár velünk,akár ellenünk."Mocskos"1 tank ha jó kezekben van:) -
Attiska #161812 Ja tényleg. Ebben a fórumban a "német" és a "nerf" szó nem állhat egymás után.
-
stoppos #161811 Leírtad egy mondatban a német és a nerf szót, azért lehet. Szöveget értelmezni nem tud, a emotikonokat nem ismeri, de van egere és megtalálja a minusz gombot. Na kíváncsi vagyok, erre mit nyom. -
Attiska #161810 Kinek nem tetszik a WT-s hozzászólásom?
-
T110E5, még csak pár csatám volt vele, de már meg is szerettem :) -
Ez az egy ilyen tankom van ami nagyban függ a csapattól. De már nem sokáig. Csak még nem tudom hogy mikor aktiváljam a 3 napos prémiumot hogy végig legyen időm, mert ki akarom használni teljesen.
Én tudok alkalmazkodni majdnem minden tankhoz, kivéve azokhoz amiket egy motorsérült Maus is lehagy. De alapvetően én is inkább azokat szeretem amikkel lehet száguldozni, mivel 2 éve közepes tankosként kezdtem el az egész játékot. Emlékszem mikor meglett a VK3002 hogy örültem neki :D Akkor alig volt még belőle, át se tudták lőni szemből, mert a Tigris is ritka volt, nem hogy a nagyobbak.
Mostani nagy kedvencem az E-50, mindene megvan, sebesség, tűzerő, páncélzat. Imádom.
Is-4 helyett? Hát Is-7 :) Erősebb a páncélzata a leglényegesebb helyen, kicsivel gyorsabb is, nagyobb az alfa sebzése, szép is :) Valahogy kezelhetőbb...megvannak a maga hibái, de az Is-4-nek több van.
Tier 9-esként szerettem, 10-esként is jó volt egészen a 7.5-ig, azóta talán 2 csatát mentem vele. Forgatom én mindenfelé, de csak azt érem el vele hogy nem csak átlőnek de még az ammo rack is sérül egyfolytában...
Aztán ott az E-100 is. Nekem tetszik, de 7.5 óta nem mentem vele...sima AP-vel használom 150-es ágyúval, 7.5 előtt szuper volt, de most szerintem az SPG meg az új TD-k szétkapják mint az Is-4-est.
De még buffolni fogják szóval nem adom el, meg amúgy is, 6 millióért vettem...ha más nem akkor marad dísznek.
Ami még nagyon kéne az a T110E5, mert amcsi nehéztankban még nem csalódtam, biztos tetszeni fog. -
Destydeme #161807 Megint sikerült alkotni az új patch-al?Eddig nem volt,de most úgy mentem be a csatába,h 6-2 és 1fps és 999ping.Régebben 20sec visszaszámolás is simán volt+60fps.
1nek jó ez:) -
Attiska #161806 Hááát gyerekek... A War Thunder is izgalmas, ott is elég mostohán bánnak a német gépekkel így első ránézésre, biztos van rejtett német nerf is.
Az előbb egy Gloster Gladiator nagyjából leemelkedte a 109E-met. Aha, persze. De legalább nincs 0 critical.
-
aproó I.C. Ram, nem te fejtettetted ki a gamescon napján mekkora baromság pár száz forintnyi goldért ezzel foglalkozni, meg hogy az áram is többe kerül? -
Milyen ui-t használsz? Ez valami pack? -
stoppos #161803 de pumbát, meg a kisoroszlánt most látom először. :) -
nah van 711 aranyam. senki ne mondja meg hogy nemérte meg. és nem is ültem előtte sokat. játszottam és ment a háttérben, és mindig hallottam mikor van QR kód, a bonusz kódot meg csak simán úgy kaptam el hogy megfigyeltem hogy mindig reklám után van ahogy a qr-is, és szerencsém volt. elsőre bejött