banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Destydeme
    Jelenleg a célom az e-50 és felette,bár elég sokat kell hajtanom érte.
    Régen akartam 1"orosz type59-est"t54,de akkor még nyerők voltak a franciák,mára számomra nem.S mivel a német heavy ág ki van húzva e-75ig ezért a gun/motor stb miatt egyszerűbb ha a német ágat húzom.
    Tetszik a panter,pláne,h ma aktiváltam prém accot és így már jól hoz,sőt már-már"farmolós",csak sajnos nem lehet vele úgy támadni,ahogy én szeretném(e-50/e-50m),marad a morzsa ami leesik:)Lassan megvan a szívószál,remélem az már piszkál,mert jelenleg sokszor csak a hit ratinget növelem a panter kis ágyújával.
    Na de nekem a lassú t95 nem pálya,nem vunk egyformák:)Inkább szaladgálok a t25/2vel még akkor is ha bárki átüt.Ezért bízok a tempó/fordulás/sebzés téren a medekben.Elég sok t54/e-50et láttam csat közben,akár velünk,akár ellenünk."Mocskos"1 tank ha jó kezekben van:)